Apr
1

Pastellikekkerit

by Sofia   -   in Party planning

Kevätaurinko hiipii ikkunoista sisään, linnun sirkutusta on jo kuultu puissa ja jossain pienet krookuksetkin taisivat jo uskaliaina kurkkia josko kevät olisi tullut. Kohta pienen pienet purot solisevat kun lumi sulaa ja aamuisin aurinko herättelee ennen kuin kello soi. Talvi saa vihdoin väistyä ja luonto aloittaa jokavuotisen kasvatusprojektinsa. Kun kesäkuun alku koittaa, on kukkia jokapuolella ja puutkin jo runsaan vihreät. Pian, ihan pian. Mutta nyt tuoksutellaan kevättä ilmassa, nautitaan odotuksen jännittävästä kutituksesta.

Tässä odotellessa me järjestimme ihan pienet kekkerit. Kaikissa kevään pastellisävyissä tietenkin. Tervetuloa juhliin!

Supersuloiset sokeripupuset löysin Sweetheartista.

Aplikoitu pöytäliina on mamman lapsuudesta, se on oikeasti lakana, settiin kuuluu myös tyynyliina.

Eno on joskus tuonut Pariisin tuliaisina Hattaralle hattaranmakuista mehutiivistettä. Oli juuri niin makeaa kuin miltä näyttää.

Hattaran itse kasvattama pääsiäisohra. Tätä on kasteltu ja tarkkailtu rakkaudella.

Tein tytöille pikkuiset hattarat joilla herkuteltiin kekkereillä. Muut herkut pikkuruisia suklaamunia lukuunottamatta jäivät seuraavaan kertaan. Vaaleanpunainen hattara oli siis valmista sellaisesta ämpäristä ja kieputtelin sen paperipillin ympärille.

Molemmilla tytöillä on Donaldsonin ohuet puuvilla lappuhaalarit. Nämä vaaleanpunaiset löysin käyttämättöminä MLLn lasten kirppikseltä. Nuo päärynälimonaadin vihreät jotka Purkalla on olen joskus ostanut Daisy & Donin alesta. Hattara ei koskaan suostunut käyttämään niitä koska olivat “väärän väriset”. Nyt siis molemmilla on sopivan kokoiset samanlaiset housut yhdeltä suosikkimerkiltäni kautta aikojen (jota ei enää valmisteta). Mikä tuuri!

Hattaran rakas ystävä Pinkki-heppa antaa pienen puskun alaselkään. Ehkäpä se haaveilee maistiaisista.

Tyttöjen hiusnauhat ovat Libertyn kankaasta tehtyä nauhaa. Tiedättehän kuinka olen heikkona Libertyn pikkukukallisiin kankaisiin? Piakkoin aiheesta blogissa lisää yhden suloisen jutun tiimoilta. Jos harrastat ompelua, kannattaa pikkukuviollisista kankaista jääneet suikaleet säästää. Niistä saa kivat hieman “boheemit” lettinauhat.

Suloiset juhlat on helppo järjestää pienelläkin budjetilla ja vähällä vaivalla. Nämä juhlat syntyivät ihan extemporee siitä mitä kaapeista löytyi. Kaikilla ei tietenkään ole kaapit täynnä erilaisia kertiksiä ja pastellinsävyisiä namusia. Mutta paketti paperipillejä, ämpäri hattaraa ja vaikkapa ihan perus vaahtokakkeja lähikaupasta. Vaahtokarkit lasiseen maljakkoon, kierittele hattaroista (kirurgin)hanskat kädessä pieniä pilviä paperipilleihin ja laita pillit pystyyn vaahtokarkkeihin. Juomana voi tarjoilla ihan tavallista laimennettua mansikkamehua. Ja nuo berliininmunkit saa varmasti lähikaupasta (noita erityisen haaleanvaaleanpunaisia saa Stockalta). Jos haluat tehdä helpon “kakun” kannattaa ostaa valmiita kuorrutettuja donitseja ja kasata ne ylöspäin kapenevaiksi torniksi. Päälle vaikkapa itsetehty viiri, lippu tai kynttilä (tai näin). Pari kukkaa pöydän koristeeksi tai vaikkapa itse puhallettuja ilmapalloja tai silkkipaperi pompomeja ja suloiset juhlat ovat valmiit.

Toivottavasti viihdyit meidän kevään odotusjuhlissa ja ehkäpä sait jotain ideoita omiin juhliisikin.

Lattemamma

4 COMMENTS
|
13,880 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Pastellikekkerit „
Eva / Citymami, on April 1, 2013

Mitkä ihastuttavat kutsut kutsut 🙂
Olen ihan hullaantunut noihin libertykankaisiin.
Lontoosta viime keväänä niitä mm. metsästelin, kun Turun kangaskauppojen valikoimat ovat niin huonot näiden osalta.
Vielä kun osaisi itse ommella – nyt joudun metsästämään aina jonkun muun toteuttamaan ajatukseni. Aurinkoista toista pääsiäispäivää :)!

Sofia, on April 2, 2013

Kiitos Eva! Minäkään en ole kyllä löytäyt Libertyn kankaita Suomesta. Jos joku tietää paremmin niin saa vinkata! Ja sama ongelma kuin sinulla, käsityöt ei ole vahvin puoleni joten teettämisen puolelle menee täälläkin. 🙂

Hanna, on April 1, 2013

Hei!
Ihanat kuvat! Mitkä ovat suosikkikauppasi lastenvaatteissa?

Sofia, on April 2, 2013

Kiitos Hanna! Lemppari kauppojani ovat Bonpoint, Jacadi, Tartine & Chocolat ja Petit Bateau. Nettikaupoista käytän eniten Alex and Alexaa.

Leave a comment
name
email
url
message