Apr
11

My stash

by Sofia   -   in Interior design  Party planning

Unelmissani voisin olla ihminen jolla on vain muutama valkoinen lautanen, muutama pari kauniita hyvin huollettuja käsintehtyjä nahkakenkiä ja hieno klassikkokamera. Todellisuudessa olen ihminen jolla on kesäksi espandrilloksia kaikissa mahdollisissa väreissä, keittiö täynnä kauniita valkoisia astioita ja jemma. Haaveilen välillä materiaalisesti keveästä elämästä jossa asuisin isossa valoisassa valkoisessa tilassa jossa olisi suuri taideteos ja muutama välttämätön huonekalu, nukkuisin valkoisissa pellavalakanoissa ja lukisin kauniisti kirjoitettuja kirjoja siemaillen pieteetillä haudutettua teetä aidosta japanilaisesta teeastiastosta. Todellisuudessa olen onnellinen siitä, että asun pehmeän kodikkaasti sisustetussa asunnossa jossa joku haluaa lähes aina olla sylissäni, juoksen kiinni pikkuruisia suklaanassuja ennekuin ne ennättävät valkoiselle sohvalle ja iltaisin kun pienemmät nukkuvat niin minulla on joku joka tuo minulle lasillisen viiniä ja nostaa jalkani syliinsä.

Ja täällä tämän kaiken keskellä minulla on jemma. En ole se ihminen jolla on vain valkoista. Olen onnellinen ihminen jolla on kyllä paljon valkoista mutta myös jemma. Rakastan järjestystä ja jos kaapit ovat sisältäkin siistit on minun vähän helpompi hengittää. Lukuunottamatta “sekalaatikkoa”. (Jokainen ihminen tarvitsee paikan johon voi sujauttaa kaikkea pikkuruista sekalaista ihanan värikkääksi sekamelskaksi. Tiedättehän? Sanokaa, että tiedätte!?) Jemma ei kuitenkaan ole mikään sekalaatikko vaan siellä vallitsee hallittu kaaos. Se voi ensivilkaisulta vaikuttaa pahemman luokan kaoottiselta kaapilta, mutta kaikella on tarkoin valittu paikkansa. Saanen esitellä, “The stash”.

Kun kirjoitan teille ottaneeni nameja tai pillejä tms. kaapistani jemmasta niin tarkoitan sitä ihan kirjaimellisesti. Minulla on yhden shenkin alaosa niiden säilytystä varten käytössä.

Sieltä löytyy kokoelma tikkareita, vaahtokarkkeja, hattaraa, purkkapalloja…

Mummini vanhoissa lasisissa karkkipurkeissa (joissa hän säilytti aina itsetehtyjä pipareita ja muita ihania pikkuleipiä) säilytän kaikenlaista tarpeellista…

… kuten erilaisia nauhoja…

… pikkuista rekvisiittaa juhliin kuten ilmapalloja, confettia ja cocktailtikkuja. Mm. pinkki juhlapilli ja sen alla oleva saippuakupla purkki on tehty aikoinaan Hattaran 1- vuotisjuhlia varten.

Vähän jouluisempaakin tarviketta.

Sekä avattuja paketteja cupcake vuokia. Yllä näkyy myös Meri Merin cupcake settejä ja mm. Purkan sip´n ´see kutsuilta jääneet raidalliset kyltit jotka olivat tarjoiltavien edessä.

Nauhoja, mini vuokia, pillejä ja nuo metallikarkit sopivat vaikka paikkakorttejen pidikkeiksi.

Jemmasta löytyy myös mm. silkkipaperisia lyhtyjä, pieniä lahjarasioita, serpentiiniä ja muuta koristelurekvisiittaa.

Ja lisää erilaisia cupcake vuokia…

Kauniita kertakäyttöastioita erilaisiin tarpeisiin.

Mukeja, jätskikuppeja ja paperipillejä…

Tämän shenkin ovet saa onneksi lukittua. Muuten ei varmaan olisi ihan näin montaa tikkaria jäljellä!

Ovesta löytyy sisäpuolelta kyltti joka on jäänyt Purkan sip´n´see juhlista. Voisin jakaa teidän kanssanne kuvia myös näistä ennen blogin aikaa olleista juhlista jos haluatte?

Onko kellään muulla tällaisia jemmoja kotona? Ehkäpä joskus minulla on ihan oma ylimääräinen huone jossa voin säilyttää myös lahjapaketointitarpeitani ja askartelujuttuja. Ne ovat nykyään tyttöjen huoneessa säilytyksessä. Leivontatarvikkeet ovatkin sitten vallanneet melkein puolet keittiön laatikoista.

Lattemamma

p.s. Tämä “idolini” Darcy Millerin askarteluhuone kävisi minulle oikein hyvin!

 

12 COMMENTS
|
30,132 VIEWS
|
Partager sur Facebook
12 comments on “ My stash „
Karo, on April 11, 2013

Minulla on myös jemma mutta se ei kylläkään ole noin hyvässä järjestyksessä. Minulla on vasta puolitoista vuotias lapsi joten paljoa ei ole vielä kerennyt kertymään jemmaan mutta hyvään tahtiin varasto kasvaa :-). Olisi kiva nähdä kuvia aikaisemmista syntymäpäivistä.

Sofia, on April 11, 2013

Moikka Karo, joo kokoelmat kasvaa lapsien myötä :). Ja ihana tietää, etten ole ainoa jolla on jemma , huojentunut huokaus :D!

Tuplamamma, on April 11, 2013

Jemmassa vuosien varrelta kertyneitä kynttilöitä, servettejä ja kaikkea ihanaa lasitavaraa… Blogisi inspiroimana nyt myös kertakäyttölautasia, pillejä jne. lapsille sopivaa. Olen myös miettinyt olenko ainoa:-)

Sofia, on April 12, 2013

Onneksi ei olla ainoita Tuplamamma! Mulla on myös kynttilät ja servietit noissa laatikoissa shenkin yläosassa. Hyvää viikonloppua!

Eeva, on April 11, 2013

Ah, joka mamman jemma on kyllä pakollinen! Ja tosiaan sen kun kasvaa lasten juhlien myötä… Ja sinulla vielä niin siistissä järjestyksessä! Mistä olet hankkinut noita meri merin kauniita settejä?

Sofia, on April 12, 2013

Ihana Eeva :D! Olen ostanut noita vähän sieltä täältä reissuista kun on vastaan tullut, mutta sain juuri ystävältäni vinkin tähän kivaan kotimaiseen nettikauppaan. Ja sieltähän noita löytyy (ei ihan samoja, mutta ihan vastaavia, mun on varmaan vaan vanhoja malleja…)!

minna, on April 12, 2013

Kiitos postauksesta! Eilen illan tullen kokosin myös kaikki juhlatarvikkeemme samaan paikkaan tekstistäsi inpiroituneena. Mahtava idea ja kuitenkin niin simppeli. Ihana tuttavuus myös tuo nettikauppa, kiitos vinkistä! Aurinkoista viikonloppua.

Sofia, on April 12, 2013

Ihan huippua Minna jos inspiroiduit mun ideasta! Ja se nettikauppalinkki on ihan mun ystäväni ansiota 🙂 näyttää tosi lupaavalta! Aurinkoista viikonloppua sinnekin (vaikka nyt näyttääkin vähän harmaalta kun katsoo ikkunasta ulos)!

Eva / Citymami, on April 14, 2013

Mulla on oma STASH :)!
Olen aina luullut, että olen hieman höntti, kun keräilen kaikkea pientä kivaa esim. matkoilta mukaan ja usein sitä saakin perustella esim. miehelle. Lisäksi mulla on pieni lahjapiilo yllättäviä tilanteita varten ja eihän sitä koskaan tiedä, koska yllätysjuhlat ja -vieraat sattuvat ovelle. Ihana tietää, että meitä on muitakin ;D!

T: Eva

Sofia, on April 15, 2013

Eva :), mullakin on lahjajemma myös, taidetaan olla aika samanlaisia…

Annika, on May 28, 2013

Lukisin oikein mielelläni juttuja myös aikaisemmin pidetyistä juhlista! 🙂

Mun special jemmani on vastasyntyneen vaatteet-jemma: ne on vaan niin ihania ja on mukavaa, kun kaverit saavat lapsia, että on pikkuvarasto kauniita vaatteita, joista valita sopiva lahja.

Sofia, on May 28, 2013

Oi Annika, ne vastasyntyneen vaatejemmat onkin parhaita (mä en kyllä raaski niitä muistoja antaa pois…). Ja kiitos kommentistasi, laitan jossain vaiheessa vähän vanhoistakin juhlista juttua, joskin kuvat saattaa olla vähän sitä sun tätä…
p.s. tarkoititkin varmaan ihan käyttämättömiä kauniita vastasyntyneiden vaatteita 😀 mä ajattelin tässä omaa käytettyjen jemmaani