Apr
15

Jacadin kevät-kesä 2013

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Kun Vappuunkin on enään kaksi viikkoa aikaa voi jo huoletta mietiskellä kevään ja kesän vaatteita. Tällä viikolla näiden Jacadin suosikkien lisäksi myös meidän lastemme kevään ulkoiluvaatteista hieman. Ja sitten vielä lisää suosikkivaate asukokonaisuuksia muiltakin merkeiltä! Eli kevät- & kesäpukeutumisinspiraatiota luvassa. Lastenvaatteiden lisäksi mielessä on ollut ihan aikuisten juhlien suunnittelua, niistä viimeistään ensi viikolla sitten juttua.

Suunnittelen täällä myös jo herkkuja vappupiknikille. Ehkäpä ihania karkkivärejä, kotitekoisia vaahtokarkkeja, tuttifruttin makua ja funfetti cupcakekeja. Kitchen Aidin mixeri saapui huollosta (sain itseasiassa kokonaan uuden koneen kun edellistä ei voitu enää korjata) ja minulla on suuria suunnitelmia sen varalle. Hankimme sille myös kaveriksi Kitchen Aidin blenderin ja täällä onkin juotu entistä enemmän smoothieita (ennen teimme ne ihan Bamixilla). Tämän hetken suosikkimaku on tuore ananas, mansikka, banaani, basilika & omenamehu. Nam! Mutta nyt niitä vaatteita.

Jacadi on yksi kaikkien aikojen suosikkimerkeistäni lapsille. Vaatteissa on erinomainen hinta-laatusuhde ja ne ovat yksinkertaisesti kauniita tällaisen klassisemmista vaatteista pitävän mielestä. Odotan heiltä aina kevät-kesä malistoa enemmän.  Tässä olisi omat suosikkini Hattaralle tulevaksi kesäksi. Purkallekin löytyisi vaikka mitä ihanaa (ja myönnän olevani se ärsyttävä äiti jonka mielestä olisi ihana pukea tytöt aina “matching” asuihin), mutta hänelle on periytynyt isosiskolta niin paljon ihania juttuja, ettei ole mitään järkeä ostaa uusia.

Valkoinen mekko sopisi hyvin vaikkapa sunnuntaibrunssille kaupungilla. Minulla on lievä heikkous piparkakkureunaisiin juttuihin. Tuo kauniin tummansininen bolero meiltä löytyykin jo. Bolero tai vilatakki on mekon kanssa helppo pukea jos tulee viileä. Maailman kauneimmat sukat näyttävät tältä, kaveriksi nilkkaremmikengät.

Vaikka puistoon lapselle joka ei välitä housuista. Ihana vaaleansini -valkoraidallinen kesähame ja pehmeä puuvillainen valkoinen t-paita, hiuksiin ponnari ja raikas rusetti. Tämän asun kanssa kävisi yhtä hyvin sandaalittennarit tai ballerinat.

Aamu “cappuccinot” mummin kanssa Strindbergin aurinkoisella terassilla voisi juoda vaaleanpunaisissa piparkakkureunaisissa shortseissa ja liberty- kuviollisessa paidassa. Tämä asu olisi myös ihana sandaaleiden kanssa, ballerinoissa tai näissä suloisissa sukissa ja näissä nahkakengissä. Päähän Hattara valitsisi varmasti vaaleanpunaisen rusettipannan.

Kauniin sininen simppeli uimapuku ja raidallinen aurinkohattu uimarannalle. Mukaan tietenkin uv-suojapaita ja aurinkolasit, jalkaan canvastossut. Meillä on tämä uv-paita ja nämä lasit. Tämä asu sopisi hyvin tuon toisena olevan kokonaisuuden kanssa.

Kaikki kuvat Jacadi.

Isompien poikien hurmaavat mallistot kevät-kesäksi löydät täältä. Poikavauvat ovat täällä ja taaperopojat täällä.

Tyttövauvavojen suloiset mallistot löytyvät täältä ja taaperotytöt löydät täältä. Kaikki isompien tyttöjen mallistot ovat täällä.

Jacadia ei valitettavasti voi tilata Suomeen heidän nettikaupastaan, mutta lähin liike löytyy Tallinnasta. Me saimme juuri varattua toukokuulle lennot ja hotellin Pariisista, joten Jacadin liike odottelee minua siellä. Tällä kertaa otamme Hattaran minulle ja äidilleni matkakumppaniksi. Hattara ei malttaisi odottaa, hän haaveilee jo Nutella crepeistä ja karuselliajelusta Luxembourgin puistossa.

Ihanaa alkavaa viikkoa!

Lattemamma

10 COMMENTS
|
12,526 VIEWS
|
Partager sur Facebook
10 comments on “ Jacadin kevät-kesä 2013 „
Susanna, on April 15, 2013

Jardin d’acclimitation, Jardin de Ranelagh ja Parc Monseau – ihania puistoja lapsille kaikki! Kokeilkaa sunnuntai brunssia La Gare -nimisessä ravintolassa La Muette metropysäkin vieressä – täydellinen lapsille (Jardin de Ranelagh on ravintolan vieressä). J’adore Paris!

Sofia, on April 16, 2013

Kiitos ihanista vinkeistä Susanna!

Hanna, on April 16, 2013

Kiitos vinkeistä sekä Sofialle että Susannalle! Meillä on juuri allekirjoitettavana vuokrasopimus talosta Provencessa. Tarkoitus on viettää loppukesästä ja alkusyksystä aikaa Grassen lähellä paikassa, jossa vietimme kesää, kun esikoinen oli puolitoistavuotias.
Olisi mahtava kuulla hotelli- ja ravintolavinkkejä Pariisiin! Olen käynyt siellä lähes 10 kertaa, mutta useammin työ- kuin lomamatkoilla, joten hotellit ja ravintolat on päätetty “puolestani”. Yksi ehdoton lempikaupunkini!

Sofia, on April 17, 2013

Oi Hanna, kuulostaapa teidän suunnitelmat super kivoilta <3! Pariisissa on tullut oltua aika paljon, mun vanhemmilla oli siellä monta vuotta asunto joten monta joulua, lomaa ja ihan vaan lyhyitä viikonloppupyrähdyksiä siellä tosiaan vietettiin. Nyt tulee ensimmäistä kertaa mentyä lapsen kanssa. Laitan omalta osaltani sitten suosikkipaikkojani tänne blogiin.

Susanna, on April 19, 2013

Pariisi on toi helppo lasten kanssa. Asuimme itse siellä, kun poikamme oli 2-3 vuotias. Sunnuntait on Pariisissa perhepäiviä ja silloin lapset on tosi tervetulleita ravintoloihin, sillä paikalliset menevät tällöin koko perheen voimin brunssille. Puistoissa tuolloin paljon ohjelmaa lapsille: karuselleja, poniratsastusta, nukketeatteria jne. Ja monessa brunssipaikassa myös lapsia varten suunniteltua viihdykettä. Esim La Garessa on pellejä, kasvomaalausta, ilmapalloaskartelua yms. Monet taidemuseotkin ottavat lapsia vastaan ja esim Rodin museon puisto on lapsillekin kiinnostava. Samoin Pompidou centerissä on erillinen lasten kerros. Ja toki juuri tuo Sofian minitsema Luxembourgin puisto on ihastuttava! Poikani ehdoton suosikki oli Jardin d’acclimatation. Siellä on tosi paljon tekemistä, eläintarha yms ja kesäisin paljon todella jänniä kahluualtaita, suihkulähteitä jne.

Jos olette Pariisissa pidempään, Bois de Boulogne on käymisen arvoinen. Central Parkin tyyppinen puisto, jossa paikalliset lenkkeilee, pyöräilee ja käyvät picnicillä. Pari kivaa ravintolaa, kahviloita, leikkipuistoja ja laukkarata….

Ihanaa Pariisia teille kummallekin!

Sofia, on April 21, 2013

Kiitos Susanna vinkeistä! Harmi, että me lennetään Sunnuntaina jo kotiin, jää paras perhepäivä vähän puolikkaaksi :(.

Hanna-M., on April 21, 2013

Minä rakastan myös Jacadin vaatteita. Voikun saisimme heidän liikkensä myös tänne suomeen! Tallinnan Jacadi postittaa myös tuotteitaan meille suomalaisille. Itse olen käyttänyt tätä palvelua, jos on ollut pakko saada jotain pikapikaan 🙂

Sofia, on April 21, 2013

Hanna-M. ihan loistava vinkki, en ollut tiennytkään, kiitos :).

Liisa, on December 30, 2013

Kiitos kivasta blogista.
Olen Pariisissa asuva suomalainen äiti, joten tämä postaus oli siitäkin syystä kiva lukea. Toisessa Lattemamman postauksessa nautittiin Saint Germainin alueesta Pariisissa, jolla itse asun. Niiltä kulmilta voin ainakin todella suositella L’Atelier de Joël Robuchon -ravintolaa. Robuchon on todella arvostettu ja hänellä on useita maineikkaita ravintoloita. Tämä Atelier on mielestäni vinkkauksen arvoinen hintojensa puolesta, sillä se mahdollistaa hienostuneen gourmet-aterian Pariisin mittakaavassa kohtuulliseen hintaan. He ovat myös tottuneet, että kaksi henkilöä jakava esimerkiksi degustation maisteluateriat puoliksi. Toki kyseisellä alueella on paljon edullisempiakin ravintoloita, joissa saa herkutella yllin kyllin.

Sofia, on January 1, 2014

Kiitos vinkistä Liisa!

Leave a comment
name
email
url
message