Good things for kids,  Shopping

J. Crew kevät-kesä 2013

J. Crew´ltä löytyy aivan ihania perus vaatemalleja ja paljon rentoja, hauskoja, värikkäitä juttuja lapsille. Heillä on myös hyvä valikoima kashmiria lapsille(kin). Kauniita juhlavaatteitakin on saatavilla ja erityisesti poikien juhlavaatteet ja kengät ovat mielestäni aivan harvinaisen hyvin edustettuna. Tässä taas muutama ehdotuskokonaisuuteni näille pikkuisen isommille tytöille.

Saareen lähtiessä on hyvä pakata pieneen tilaan menevä K-Way klassikkotakki mukaan venematkalle jos sade tai tuuli sattuu yllättämään. Valkoinen perus t-paita käy ihan kaiken kanssa, valkoiset shortsit ovat aina raikkaat ja pinkit purkkarit, koska pitäähän sitä nyt jotain pinkkiäkin olla (nämä klassikot ovat Sperry Top-Siderit).
Saltwater sandaalit ovat viime vuodet olleet kaikkien New Yorkin muotitietoisten äitien lapsilla jalassa. Nimensä mukaisesti sandaalit sopivat myös rannalle ja saaristoon koska pohja on kumia ja yläosa vedenkestävää nahkaa. Fedora suojaa silmiä auringolta tyylikkäästi. Meidän tytöillä on nämä uv-suojapaidat kesäksi, vaikuttavat todella lupaavilta (pitkähkö ja kapeahko malli). Perus tummansiniset shortsit tai uikkarit alaosaksi. Hattara tuskin suostuisi laittamaan tätä kokonaisuutta päälleen vaikka kaikki vaatteet ovatkin tyttöjen mallistosta., byhyy.
Sen sijaan tämä Liberty-kuviollinen mekko ja pinkeistä tähdistä koostuva kaulakoru olisivat varmasti mieluisat vaikka kaupungille lähdettäessä. Viileän hetken varalle kaunis haalean turkoosi kashmirneuletakki ja jalkaan toffeen väriset nahkasandaalit. Ehkäpä vähän Hattaraa isommalle tytölle tämä sopisi kuitenkin paremmin.
Kun kevätaurinko lämmittää jo vähän enemmän niin tämä olisi mielestäni ihana asu. Pinkki kashmirneule, valkoiset pillifarkut, valkoiset ballerinat ja mamman kanssa matching rannekoru (minulla on tämä vaaleanpunaisena). Sopisi vaikka vappuun, mutta lisäksi tarvitsee varmaankin takin, huivin ja lämpimämmät kengätkin, todennäköisesti myös pipon.
Tässä hedelmäsalaatin väreissä loistavassa asussa voisi lähte vaikkapa Lintsille tai kauppatorille jätskille. Capri mittaiset vadelmanpunaiset chinot sopisivat hyvin appelsiinisorbetin väristen espandrillosten kanssa, mangon värinen tunika ja upean vihreä kashmirneule (poikien mallistosta) viimeistelevät kokonaisuuden. Mitä herkullisia värejä! (harmi kun noita espandrilloksia ei ole tarpeeksi pieniä kokoja meille)
Kesän suloisin morsiusneito pukeutuu tähän mekkoon jonka selkäpuolella on iso rusetti (jep, taas niitä rusetteja), hiuksiin pionipanta, jalkaan ballerinat joissa myös rusetit ja lisäksi valkoinen puuvillaneuletakki kultanapein (Hattaralla on sama tummansinisenä, materiaali, leikkaus ja laatu tuntuvat erinomaisilta).

Mitä tykkäät J. Crewsta? Meille ei tietenkään olla tilaamassa kaikkia näitä juttuja mitä eri kokoelmista olen poiminut, etsin vain omia suosikkejani ja ehkä niistä muutama päätyy ostoskoriinkin. Noita erityisen värikkäitä vaatteita löytyykin nyt aika monelta valmistajalta ja esimerkiksi H&M´n mallisto on hiukan saman tyylinen osittain (värikkäitä farkkuja, mekkoja, t-paitoja). Mielestäni onkin hyvä yhdistellä vähän, ostaa vaikka yksi ihana vähän laadukkaampi neule & kengät, sitten perus t-paita ja farkut kaveriksi jostain vähän edullisemmin. Varsinkin lapsille jotka kasvavat niin nopeasti ulos vaatteistaan. Laitan tänään myöhemmin vielä toisen postauksen jossa olen koonnut samantyyppiset asut sekä J. Crewlta, että H & M´ltä.

Lattemamma

Kaikki kuvat J. Crew.

Leave a Reply

Your email address will not be published.