Apr
25

Cocktail hour

by Sofia   -   in Cooking  Party planning

Järjestin ystäväni kanssa viime viikolla kotonamme cocktailkutsut. Söimme pieniä cocktailpaloja, teimme yhdessä kolme erilaista drinkkiä ja keräsimme samalla rahaa hyväntekeväisyyteen. Kymmenkunta nuorta naista, iloista puheensorinaa ja illan päätteeksi hyvä mieli. Viimeaikoina kaikki suunnittelemani juhlat ovat olleet melko lapsellisissa teemoissa, joten oli hauska tehdä jotain vähän aikuismaisempaa. Ei kuitenkaan mitään liian fiiniä, vaan rentoa yhdessäoloa. Tässä muutama hätäisesti otettu kuva juhlista.

Nuo paistetun kananmunan näköiset jutut ovat Åbyn kartanon kuminanäkkileivät joille on laitettu vuohenjuustoa ja aprikoosimarmeladia. Huomasin vasta jäkeenpäin kuvista, että asetteluni oli ehkä hieman hassu, maku kuitenkin erinomainen.

Tarjosimme juhlissa

Valkopapu-timjami tartletteja uunissa paahdetuilla kirsikkatomaateilla

Artisokansydän- paahdettu valkosipuli tartletteja joissa oli tryffeliöljyä & parmesaania

Minitomaatti-mozzarella-basilika coktailtikkuja

Sinisistä perunoista tehtyjä chipsejä

Mini merisuolapretzeleitä 

Graavilohta, rakeista dijonia & mallasleipää

Appelsiinikuorella, valkosipulilla & chilillä marinoituja oliiveja

Rosmariinilla maustettuja paahdettuja pähkinöitä

Vuohenjuustoa & aprikoosimarmeladia kuminanäkkileivällä

Viiriäisenmunia ja pinkkiä suolaa

Mini suklaa-maapähkinävoi brownieseja, vaniljajäätelöä & minttua

 

Palaan vielä iltapäivällä muutaman ohjeen kanssa!

Lattemamma

2 COMMENTS
|
11,659 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Cocktail hour „
Lumo, on April 25, 2013

Pikku juhlien suunnittelu ja järjestely on kivaa.

Nyt suunnittelilla on Vappupäivän brunssi, nakkien sijasta on tulossa mm itse tehtyjä cocktailmakkaroita ja hauska kattaus.

Shampanjalaseja ei löydy ihan tarpeeksi kotoa kaikille, mutta onneksi voin töistä lainata niitäkin, ettei omissa kaapeissa tarvitse säilöä kymmeniä shmapanjalaseja, kun tämän koon juhlia järjestämme kerran parissa vuodessa.

Sofia, on April 25, 2013

Lumo, tykkään myös kovasti! Meilläkin on vappupäiväksi piknik tiedossa, tällä kertaa mukana on 5 lasta ja vanhemmat. Itse olen jälkkärivastuussa (omasta toivomuksestani) ja minulla on vähän liikaakin hyviä ideoita siitä mitä kaikkea haluaisin tehdä. Ehkäpä brunssi ei voi koostua yli puoliksi herkuista… 🙂 Hauskaa suunnittelua ja toteutusta brunssinne kanssa!

Leave a comment
name
email
url
message