Party planning,  Random

Unelma Bakeryn ja Lattemamman arvonta!

Lattemamman blogi täytti vappuna huikeat 6 kk! No, onhan puoli vuottakin juhlinnan arvoinen asia eikö vain? Pienimmätkin syyt juhlia ovat hyviä syitä! Ja Lattemamman blogi ei olisi blogi eikä mikään jos ei olisi olemassa teitä. Te senkin ihanat te jotka luette, kommentoitte, kannustatte, innostatte! Joten tietenkin haluan tarjota teille juhlan kunniaksi herkkuja. Enkä vain virtuaalisia kuvia herkuista vaan ihan oikeita herkkuja. Kauneimpia mitä voi toivoa ja kaiken lisäksi maukkaita! Valitettavasti en kuitenkaan voi itse leipoa teistä jokaiselle jotain, koska edes minun keittiöni ei ole niin tehokas (tai ainakaan minä en ole). Mutta jokainen teistä voi osallistua arvontaan ja voittaa Unelma Bakeryn huikean palkinnon. Herkkuja. Sanoinko jo tarpeeksi monta kertaa herkkuja?

Mitä kauneimmat keksit. 

Unelma Bakery on kahden nuoren naisen unelmista syntynyt yritys. Näin he kertovat itsestään;

Ensin oli kaksi tehokasta ekonomia. Excel höyrysi. Kansainväliset megafirmat olivat tyytyväisiä. Sitten molemmat saivat vauvat ja kohtasivat Dubain auringon alla. Onneksi! Nille ja Veera havahtuivat tekemään jotain mistä jää hyvä mieli päivän päätteeksi. He alkoivat elää pinkkiä unelmaansa ja perustivat leipomon, Unelma Bakery Oy:n. Tavoitteenaan helliä herkkusuiden  ja kauneudennälkäisten sydämiä.

Mitä leipomo oikein tekee? Unelma Bakery on suurella sydämellä, käsityönä ja korkealaatuisista raaka-aineista leivottujen herkkujen tekijä. Kaikki tuotteet valmistetaan yksilöidysti tilauksesta.

Kakkuja, cupcakes, mini cupcakes ja keksejä…

Unelma on erikoistunut sokerifondant-koristeluun, jolla saadaan luotua huikean näyttäviä luomuksia.

Tykkää Facebook-sivusta www.facebook.com/Unelmabakery seurataksesi suklaantuoksuista toimintaa.

Osallistumalla arvontaan voit voittaa omavalintaisesti joko kakun, kuppikakkuja tai pikkuleipiä 15 henkilölle, yksilöllisesti, juhlasi teeman mukaan suunniteltuna. Mitä kaunein tarjottava kevään tai kesän juhliin. Tai ihan vaan jaettavaksi parhaiden ystävien kera. Tai voihan palkinnon nautiskella ihan itsekseenkin (mutta jos tulee masu pipiksi liiasta makeasta niin vastuu jää nautiskelijalle itselleen).

Herkullisia kuppikakkuja vaikkapa polttareihin.

Arvonta toimii näin. Yhden (1) arvan saat tykkäämällä Lattemamman Fb sivusta (jos olet tykännyt aikaisemmin niin se onkin jo tehty) ja Unelma Bakeryn fb sivusta. Toisen (2) arvan saat jakamalla tämän postauksen omalla Fb sivullasi (jako käy helposti Lattemamman Fb sivun kautta). Kolmannen (3) arvan saat kommentoimalla tätä tekstiä. Kun kommentoit, muista mainita monellako arvalla olet mukana. Kommentoidessasi jättämäsi sähköpostiosoite ei näy muille, mutta muista jättää nimesi tai nimimerkki niin tiedän sitten täällä etsiskellä voittajaa.

EDIT. Saimme ystävällisesti tietoomme, että Facebookin kautta järjestetyt kilpailut eivät ole sallittuja (jaiks!). Emme tietenkään halua rikkoa mitään sääntöjä, joten riittää, että kommentoit tähän postaukseen osallistuaksesi arvontaan. Todella suuret pahoittelut jos ehdit jo tykkäillä sivuistamme ja jakaa tekstiä. Saat toki tykätä, sehän vain ilahduttaa meitä ja tekstiä saa jakaakin jos haluaa (ehkäpä ystäväsikin haluaa mukaan kilpailuun), mutta valitettavasti kaikki kommentoijat ovat siis mukana vain yhdellä arvalla. Anteeksi!

Arvonta suoritetaan 14.5. Arvonnan palkinto on voimassa elokuun 2013 loppuun saakka, muistahan tilata herkkusi siihen mennessä.

 Tilaus tulee tehdä kaksi viikkoa ennen toimitusta Veeralle. veera.sinnemaa(at)gmail.com tai 040-5372323. Palkinto tulee noutaa Helsingistä.

Paljon onnea kisaan kaikille tasapuolisesti! Ja kiitos Unelma Bakeryn tytöille tästä hienosta palkinnosta jonka saan arpoa!

Lattemamma

EDIT. Arvonta on suoritettu 14.5. ja onnellinen voittaja on löytynyt.

Tämä sokerifondantista tehty pioni upean kakun päällä on käsittämättömän kaunis.
Babyshower cupcakesit joita ei melkein raaski syödä.
Äidille kaunein cupcake.

Ihanalle hääparille!

Kaikki kuvat Unelma Bakery.

49 Comments

 • Saana

  Aivan upean näköisiä herkkuja! Toivottavasti arpaonni suosisi tätä herkuttelijaa. Olen mukana 3 arvalla.

 • Maria

  Uskomattoman ihanan näköisiä leivonnaisia! Tilaisin heti 1-vuotis synttärikakun 🙂 Olen mukana 3 arvalla.

 • Heidi :)

  Täällä onkin vapun tohinan aikana tullut monta kirjoitusta 🙂 Ensin kovasti onnea ja kiitos ihastuttavan blogisi 6 kk päivänä :)Toiseksi,täytyyhän se osallistua noin ihanien herkkullisten makeiden arvontaan. Juhlia kesällä tiedossa jos jonkinnäköisiä, ristiäisistä vanhempien helmihäihin.

  Ps. Ehdottomasti tykkäisin facebookin puolella, mutta en valitettavasti ole käyttänyt sitä enää pariin vuoteen.

 • Milla

  Onnea, blogisi on niin kaunis ja hyväntuulinen että sitä lukiessa tulee hyvälle mielelle! 🙂
  Onpa hienoja leivonnaisia, niitä olisi ihana maistella, olisin siis mukana 3 arvalla.

 • Mervi

  Onnea ihanalle blogillesi! Blogistasi on tullut yksi lemppareistani hyväntuulisen ja kauniin sisältönsä vuoksi. Kiitos!

  Ja arvontaan tottakai mukaan, meille tarvittaisiin kakku pienen tytön 3v-synttäreille 🙂

 • Laura

  Onnea puolivuotiaalle! Blogisi kuuluu ehdottomasti minunkin suosikkeihini. Arvonnassa mukana, suloisia herkkuja!

 • Eija Olenius

  Onnea ihanalle blogille ja Sofialle!! On ollut hirmu kiva lukea blogiasi ja saada kaikkia kauniita, herkullisia ja supersöpöjä vinkkejä (vaatteet, kaupat, leivonnaiset, reseptit ym). Nyt mäkin tiedän mistä tyttöjeni synttärikakut seuraavaksi tilaan. Mukana myös arvonnassa 🙂

 • Eeva

  Onnea Lattemammalle ihanasta ja inspiroivasta blogista! Ja aikas ihana yllätys sinulla oli meille! Unelma Bakeryn kakut ovat todella herkullisia! Tilasin heiltä kakun poikani 1v synttäreille, mums! Mukana siis ehdottomasti arvonnassa!

 • Riina

  Upeita herkkuja, jotka kauneudessaan ovat suorastaan taideteoksia! Muutaman kerran olen päässyt nauttimaan ja seuraaviin juhliin ajattelin tilata itsekin. Toivottavasti arpaonni suosii. 🙂

 • Tuplamamma

  Onnittelut täältäkin ja kiitokset laadukkaasta blogista, josta olen saanut paljon hyviä vinkkejä;-) Yes, vihdoinkin poistuu ainainen “täydellisen synttärikakun metsästys”! Itse kun en ole leipomistaidoilla pilattu… Aivan ihanan näköisiä herkkuja – jos vaikka kerrankin arpaonni suosisi!

 • Anna-Kaisa

  Blogiasi on ihana lukea. Siitä tulee hyvällä tuulelle ja annat kauniita vinkkejä, miten arkipäivästä voi tehdä unelmaa. Arvonnassa mukana!

 • Minna

  Suomeen kaivataankin juuri ” uusia tuulia” . Ilo tehdä asioita välittyy leivonnaisten kautta!
  Olen mukana arvonnassa (:

 • OmMamma

  Kiitos ihanasta blogista! Harmaan tuhnuiset päivät saavat ihanan pinkin marenkireunuksen kun kurkkaa piristäviä postauksiasi 🙂 Osallistun makeiden herkkujen arvontaan. Nam!

 • Irina

  Onnea reippaalle puolivuotiaalle 🙂 blogiasi on aina ilo lukea. Osuisipa voittoarpa kerrankin kohdalle. Nam,mitä herkkuja!

 • Susanna

  Kaunis ja koukuttava blogi. Onnea! Ja loistovinkkejä liian kiireiselle äidille. Monta hyvää tärppiä löytynyt jo kauttasi. Ja tieto Unelma bakeryn olemassaolosta piristää kyllä elämääni. Juuri tällaista olen etsinyt moniin juhliin – tuloksetta. Kiitos, kun tämänkin jaoit kanssamme :). Toivottavasti arpaonni suosii!

 • *riikka*

  Aivan superihania leivoinnaisia ♥
  Mukana arvonnassa, tottakai, tuollaisille löytisi vaikka mitä käyttöä:)

 • Jonna

  Paljon onnea puoli vuotiaalle! 🙂
  Oi, mitä ihania herkkuja! Kesäkuussa meillä vietetään mamsellin syntymäpäiviä ja olisi ihana tarjota siellä tällaisia söpöyksiä!Malttaisiko näitä syödä ollenkaan… 🙂

 • Mari

  Onnea blogille 🙂 Tässä vauvan saatuani mammalomaillessa, on käynyt itselläkin mielessä, josko hyppäisi pois kansainväliset megafirman oravanpyörästä ja tekisi ehkäpä jotain luovaa.. 😉

 • Hanna

  Suloisia herkkuja! Mukana arvonnassa! Anni-neidin 1-v synttärit ovat ihan kohta ja olisipa ihana tarjota tyttöselle noin makoisia leivonnaisia.

 • Sharonah

  Onnea puolivuotiaalle! Ja paljon ihania blogivuosia! Mukana arvonnassa, olisipas hauskaa voittaa lahjakortti ja saada kesän juhlista vieläkin juhlavammat!

 • Ansku

  Onnea puolivuotiaalle blogille! Löysin blogisi vastikään, mutta olen jo parissa päivässä kahlannut kaikki ihanat tekstit ja kuvat ja ohjeet täällä läpi -maittavan kahvin kera tietenkin 😉 Todella koukuttava, mielenkiintoinen ja hienosti kirjoitettu blogi, jatka samaan malliin! 🙂 Aurinkoista päivää sinulle ja tytöillesi 🙂 ps. niin ja mukana arvonnassa tietenkin, jos vaikka arpaonni suosisi 🙂

 • Marjo

  Onnea ihanalle blogille!Ja miten kauniita leivonnaisia! Juuri sopivia pienen tyttären syntymäpäiville, joten osallistun arvontaan.

 • Christina

  Kiitos erittäin tyylikkäistä, kiinnostavista ja kauniista jutuista & aiheista <3 Olen lukenut ilolla jokaisen jutun siitä lähtien kun aloitit blogin! Meidän pikkuisen pupuliinin ensimmäinen syntymäpäivä lähestyy muutaman viikon päästä, joten mieluusti kokeilisin Unelma Bakeryn ihanuuksia juhlissa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.