May
10

Hiekkalaatikon reunalla

by Sofia   -   in Random

Onkos teillä jotain kivoja viikonloppusuunnitelmia? Me saamme lauantaina brunssivieraita ja sunnuntaina vietetään tietenkin äitienpäivää. Blogikaan ei ihan hiljene viikonlopuksi. Huomenna on jotain pientä ja vaaleanpunaista tiedossa.

Lattemamman asuja on toivottu enemmänkin ja tässä olisi nyt tällainen hiekkalaatikkoasu. Eilen ei sitten kuitenkaan satanut ja ukkostanut vaan saimme nauttia puistotreffeistä auringonpaisteessa. Pyysin ystävääni nappaamaan pari asukuvaa.

Minua näkee tuolla puistossa yleensä farkuissa, chinoissa tai ihan trikoissa. Jalassa on usein tennarit. Sellaisia vaatteita joissa on kiva leikkiä, eikä harmita istuskella hiekkalaatikon reunalla. Sadeasu ja kumisaappaatkin löytyy. Tukka ponnarille ja menoksi.

Hyvää viikonloppua ja käykäähän viikonloppunakin täällä jos ehditte!

Lattemamma

p.s. Jos mietit vielä ideoita äitienpäivään niin täällä olisi useampikin. Kivoja äitienpäiväkortteja joista voi ottaa ideaoita löydät täältä.

Yksi suosikkibloggareistani A cup of Jo´n Joanna kirjoittaa joka maanantai aiheella motherhood mondays. Jos haluat lukea sydämellisesti kirjoitettuja juttuja äitiydestä löydät ne täältä. Aihepiirit vaihtelevat lapsettomuudesta pottaharjoitteluun ja kaikkeen siltä väliltä.

p.p.s. Tikkitakki Barbour, Oxford stripe-paitis Ralph Lauren, housut Aigner, tennarit Converse, aurinkolasit Céline. Suosikki “accessory” Hattara, Purkka veteli sikeitä vaunuissa.

 

0 COMMENTS
|
11,029 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message