Good things for kids

Une Petite princesse á Paris ( deux)

Kuvamatka Pariisissa jatkuu…

Lauantaiaamuna aamiaisen jälkeen suunnistimme ensin puistoon leikkimään ja sitten vähän ostoksille. Hattara söi ihanassa Chaponin suklaapuodissa pinkkiä porkkanajäätelöä, jäätelö olikin pallon sijaan kuutio, todella hieno. Ja servietit ohuita, valkoisia ja piparkakkureunaisia, juuri sellaisia joista aivan erityisesti pidän. Sitten Hattara löysi itselleen unelmiensa esineen Tartine & Chocolatin kaupasta. Nimittäin kruunun joka kiinnitetään hiuskammalla hiuksiin. Siinä on tietenkin timantteja! Arvanette varmaan, että siitä lähtien Hattara kulki kruunu päässä koko loppuajan. Minäkin löysin vihdoin kameran ja kun olin saanut sitä latailtua hetken, pääsin taas kuvaamaan matkaamme…

Pikkukengät siistissä rivissä. Pappa on opettanut.
Pieni päivälepo, mummi kertoo satuja. Mummin pehmeän shaalin alla on kiva pötkötellä ja kuunnella.

Leikkipuistossa vaihdetaan ballerinat tennareihin…

Bonpointilla ja Nanashissa teellä.
Bonpointin lippulaivaliikkeessa on keskellä pieni leikkimökki jossa oli kiva piirrellä.

Peilipödän kautta sai ihailla katossa olevaa upeaa kuivakukka-asetelmaa.
Kyllä oikeat ruusut kuitenkin aina tekokukat voittaa…

Lauantaina söimme fantastisen illallisen Ralph´sissa. Tein kokonaan erillisen jutun ravintolavinkeistä Pariisiin lasten kanssa matkaaville. Siinä sitten lisää illallisestammekin. Jotta ette ihan kyllästyisi matkakuvien katseluun, jaan niitä vielä kolmanteenkin postaukseen. Sunnuntain kävelyretkemme seuraavaan puistoon ja karuselliin vielä tulossa…

Lattemma

 

 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.