May
23

Dimanche á Paris ( trois)

by Sofia   -   in Good things for kids

Sunnuntaina kävelimme lempi kukkakauppaamme huokailemaan ihastuksesta, nappasimme eväitä tien toiselta puolelta ihanasta pikku delistä ja jatkoimme matkaa Tuileriesin puistoon ( Jardin des Tuileries). Sitten olikin jo aika pakata laukut taksiin ja suunnata lentokentälle.

Maailman ihanin kukkakauppa.

Rue des Saints-Pères

Herkkupuoti vailla vertaa.

Jardin les Tuileries

Another day, another carrousel ride.

Mummin kanssa hattaraa ostamassa.

Sää ei ollut kovin suotuisa, onneksi kengät voi aina lankata. Pieni matkalainen nukahti tyytyväisenä matkarattaisiin mamman ison ja lämpimän kashmirhuivin alle.

Loma on ohi, aika lähteä kotiin…

Toivottavasti viihdyit kanssamme Pariisissa!

Lattemamma

p.s. Part un, part deux, lennolla, ostosvinkkejä ja edellisen kerran vinkit Pariisiin joissa linkit muutamiin muihin suosikkipaikkoihini. Tulossa vielä juttua ruokailusta.

p.p.s Koska olimme reisussa vain pitkän viikonlopun ja halusimme tosiaan ehtiä pysähtyä haistelemaan kukkia ja vain olemaan yhdessä, emme tietenkään ehtineet kaikkiin kivoihin paikkoihin joita Pariisi lasten kanssa matkustavalle tarjoaa. Jos haluat lisää hyviä vinkkejä siitä mitä lasten kanssa kannattaa tehdä Pariisissa, kurkkaa tämän linkin taakse. Tästä tai tästä kirjasta on varmasti myös apua (ensimmäinen minulla on ja siinä on yksi luku lasten kanssa Pariisissa tekemiseen, jälkimmäisen aion hankkia ensi kertaa varten). Jos sinulla on isompia lapsia, nämä kirjat voisivat olla kivoja ihka omia matkaoppaita! Erityisesti tämä pääsee ostoslistalleni…

2 COMMENTS
|
11,912 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Dimanche á Paris ( trois) „
Ansku, on May 24, 2013

Kiitos, todellakin viihdyin näiden kuvien ja tarinoiden parissa <3 Vähän sai itsekin ripauksen Pariisia tässä samalla 🙂 Monen monta kaupunkia on tullut tutuksi ympäri maailman, mutta Pariisi antaa vieläkin odottaa itseään. Ehkä joku päivä sitten -nyt on vinkkejäkin valmiina 😉

Sofia, on May 26, 2013

Kiitos Ansku! <3

Leave a comment
name
email
url
message