Random,  Shopping

Paris Paris

“Paris is always a good idea”

-Audrey Hepburn-

Kuva täältä, found via Pinterest.
Olen lähdössä loppuviikoksi Pariisiin joulutunnelmia haistelemaan ja maistelemaan. Saan nauttia (lähes) joka vuosi perinteisestä jouluostosreissusta yhdessä maailman kauneimmista kaupungeista. Ihailen kauniita ikkunasomistuksia, juon lasin vin chaudia lämmikkeeksi, syön ihanan kuohkeaa tuoretta croissantia aamupalaksi café au laitn kanssa, vien yhden rakkaimmista ystävistäni L´avenuehun 30-vuotis syntymäpäivälounaalle  ja yleisesti vaan huokailen onnesta. Tavataan täällä taas ensi viikolla uudelleen inspiroituneissa tunnelmissa täynnä Joie de Vivreä!

Á bientôt,

Lattemamma

p.s. Tässä vielä muutama lempikauppani Pariisissa joissa aion käydä, kurkkaa jos olet kiinnostunut tai tahdot vinkkejä Pariisin reissulle.

Bonnichon, ehkäpä maailman ihanin lastenkauppa

Jos käy Pariisissa on käytävä Bonpointilla.

Tartine & Chocolat , kuka lapsi ei haluaisi pukeutua tämän nimisiin vaatteisiin.

Jacadilta hankin suurimman osan lastenvaatteista, klassisia perusjuttuja ja erinomainen hinta-laatusuhde.

Alusvaatteita ja perusbodeja yms. ostan aina Petit Bateaulta.

Myös Bontonin lastentavarakaupasta voi löytyä  jotain kivaa.

Ehdoton suosikkitavarataloni on Le Bon Marché, muissa en yleensä edes käy (muuta ei tarvita!), erityisen ihana on ruokaosasto La Grande Epicerie jossa voisin vaellella (seuralaisten) kyllästymiseen asti.

Blanc d´Ivoiresta ja Mis en Demeuresta tarkastan sisustusjutut. Ja monesta muusta suosikki sisutus- & antiikkiliikkeestäni, suurimmalla osalla ei nettisivuja olekaan.

Pariisiin ei myöskään voi matkustaa käymättä mm. Herméksen ja Chanelin liikkeissä, syömättä hyvin,ihailematta taidetta ja tutkimatta kaikkia ihania herkkukauppoja & kahviloita. Sain juuri lahjaksi Michael Paulin kirjan Sweet Paris ja nyt “joudun” taas tutustumaan  useaan uuteen pâtisseriehin, chocolatieriehin ja confiseriehin.

Kuva täältä, found via Pinterest.
Kuva täältä, found via Pinterest.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.