Dec
17

Joulunalusviikolla

by Sofia   -   in Interior design  Random

Ihana Pariisi on taas koettu ja nyt voi hyvillä mielin keskittyä joulun odotukseen. Kauanhan ei enää tarvitse odotellakaan.

Joulunalusviikko menee ainakin meillä mukavan vauhdikkaasti erilaisissa menoissa ja ystäviä tavatessa. Muun muassa ihana 80-vuotias kummitätini on kutsunut minut tyttöjen kanssa luokseen askartelemaan joulujuttuja, on glögitreffejä ja yhtenä iltana olemme ystäväni kanssa sopineet pienille tytöillemme piparkakkujen leivonta & koristeluillan (talot ja piparit on hyvä olla valmiina, tytöt voivat itse leipoa pellillisen ja keskittyä sitten lähinnä koristeluun).

Tein sunnuntai-iltana valmiiksi jouluisia leivonnaisia viemisiksi kyläpaikkoihin, niistä kuvia ja ohjeita yritän laittaa pikimmiten (jos joku vielä miettii mitä jouluksi laittaisi). Siten voin vaan nauttia tunnelmoimisesta ja yhdessä tekemisestä stressaamatta viemisiä enää sen enempää.

Laitoin viimeviikolla omia vanhoja lapsuuden joulukoristeita tyttöjen huoneeseen. Tässä vähän jouluisia tunnelmia…

 

Tytöt ovat saaneet kuvakalenterin lisäksi pieniä aarteita, herkkuja ja viestejä tontuilta kalenteriin jonka olen vuosia sitten teetättänyt ystävälläni. Kalenteri on tehty pellavapussukoista joihin on kirjailtu numerot vaalealla langalla.

 

Yöpöydällä unta vartioivat pupulamput… yksi Hattaran lemppari iltasatulukemisia viimeaikoina on ollut oma lapsuuteni suosikki Ninni ja Nestori (Ernest & Célestine), pukinkontiin löytyi taas muutama lisää Pariisista. Muistaako joku muukin nämä kirjat lapsuudesta? Nykyään ei taida saada suomennettuna…

Puinen enkelisoittorasia muistuttaa lapsuuteni jouluista.

 

Sevin puinen joulukuusi ja koristeet ovat myös lapsuudestani. Koristelimme sen isoveljeni kanssa joka joulu itse.

Tyttöjen yövalo on lempi lastenliikkeestäni Bonnichonista Pariisista ja kuvaa heidän näyteikkunaansa. Neiti Hattara sai sen joululahjaksi vanhemmiltani kun oli vuoden ikäinen.

 

Illalla nukkumaan mennessä…

Toivottelen tunnelmallista ja joulustressitöntä alkavaa viikkoa!

Lattemamma

2 COMMENTS
|
11,226 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Joulunalusviikolla „
Karolina, on December 17, 2012

Ihania joulukoristeaarteita, Sofia! Koristeet, joihin liittyy muistoja, perinteitä ja tarinoita on minun mielestäni juuri niitä parhaita. Ja tuo Bonnichonin näyteikkuna on kyllä aika ihana… 🙂 Hyvää joulun odotusta!

Sofia, on December 17, 2012

Samoin sinulle Karolina!

Leave a comment
name
email
url
message