May
28

The little superheroes!

by Sofia   -   in Party planning

Sain kunnian järjestää viime viikolla viisivuotiaan pojan syntymäpäiväjuhlat. Juhliin oli kutsuttu dagiskavereita ja ne pidettiin arki-iltana. Synttärisankari oli toivonut Spiderman juhlia tai jotain vastaavaa. Päädyin supersankariteemaan. Väreinä oli samoja sävyjä kuin hämähäkkimiehelläkin, sinistä, valkoista, punaista ja mustaa. Lisäsin vielä vähän keltaista mukaan ja halusin unohtaa kokonaan valmiit hämähäkkiteema koristeet. Nämä olivat pikku hipstereiden superhero juhlat! Minkään ei ollut tarkoitus olla liian hienoa tai “viimeisteltyä”, vaan halusin rennot ja hauskat pikku juhlat.

Suurimman osan tarvittavasta rekvisiitasta kuten kutsut, kertakäyttöastia, ilmapallot yms. tilasin yhdestä suosikki juhlatavaratarvikekaupastani Ranskalaisesta My Little Daystä. Jos haluat valmiina jonkun teeman mukaisen “juhlapaketin”, mutta et ihan tavanomaisia juttuja niin kannattaa kurkata tänne. Nuo Super Kitsit ovat mielestäni kivoja ja helppoja kiireisen juhlanjärjestelijän käyttää. Ei tarvitse metsästää kaikennäköistä sieltä sun täältä. Näihin juhliin tosin hain kyllä pari juttua erikseen vielä muualtakin.

Kaikki juhlien tarjoilut löytyivät isosta ruokakaupasta ja tällaisen tarjoilun voisi laittaa pystyyn vaikka kiireisen työpäivän jälkeenkin jos muuten olisi ollut aikaa koristella kaikki valmiiksi. Juhissa oli hot dogeja, kirsikkatomaatteja ja kurkkutikkuja. Suolaisia olivat myös simppelit perunalastut ja popcornit. Jälkkäriksi tarjoiltiin superhero sundays-jätskiannokset. Niihin tuli vaniljajäätelöä, suklaakastiketta ja kermavaahtoa. Annos koristeltiin vielä tähtiströsselillä. Lisäksi pienissä kipoissa oli nameja, marenkeja ja keksejä. Ainoa asia mikä haettiin muualta kuin lähikaupasta olivat jelly beans-namit jotka löytyivät karkkikauppa Sweetheartista.

Pienet juhlavieraat lentelivät supersankarinaamarit päässään villisti ympäri asuntoa ja kävivät välillä vaan hakemassa pöydästä vähän mansikkamehua. Heillä tuntui olevan oikein hauska puolitoistatuntinen. Välillä pidimme rauhoittumistauon kun sankarit kävivät kauniisti jonoon ja onkivat. Jokainen voitti lahjapussukan jossa oli Djecon tarra-arkki ja vanhanaikainen tikkari.

Tässä muutama kuva juhlista, ehkäpä sinäkin saat näistä jonkin kivan idean…

Ensin tämä pikkusankari pitää toimittaa isovanhemille hoitoon ja sitten Lattemamma suunnistaa juhlapaikalle tavaroineen ja ruokineen. Ennen juhlia teema ja tarjoilut on suunniteltu, kaikki tarvittavat tuotteet on etsitty, tilattu, ruuat hankittu ja muitakin valmisteluja tehty.

Tällaiset kutsut lähti kaikille pikku sankareille.

40 ilmapallon puhaltaminen vaatii vähän keuhkoja. 

Jos et halua kaasupalloja juhliisi, niitä voi vaikka sitoa toisiinsa narulla. Pinossa on myynnissä My Little Dayn omaa mallistoa ja siellä voi käydä katsomassa vinkkejä näihin pallojen asetteluihin. Kiinnitin kaikki viirit ja pallot punaisella masking teipillä (Pinosta). Tarkoitus oli, että teipit nimenomaan näkyvät. Halutessaan voi käyttää vaikkapa läpinäkyvää kaksipuolista teippiä. Masking teipin hyvä puoli on se, että se on erittäin helppo katkaista vaikka ilman saksia ja sen mukana ei lähde seinästä maalit kun sitä irrottaa.

Superhero kyltti on rakennettu erillisistä kirjaimista joista voi tehdä mitä vaan tekstejä omiin juhliinsa tai vaikka lastenhuonetta koristamaan. Olen ostanut omani Ziccosta.

Jokaisen supersankarin paikalla odotti oma naamari jotka kaikki pukivatkin päällensä. Djecon naamarit myös Ziccosta.

Lapsille oli rakennettu pieni pöytä banaanilaatikoista ja antiikkisesta pöytälevystä.

Lähes kaikki kattaustarvikkeet tilasin My Little daystä. Heillä on olemassa myös superhero juhlasetti joka on lähes kokoamaani vastaava. Pillit on hankittu erikseen.

Supersankarit kalastivat tällä ankkasetillä. Ankat oli numeroita ja jokainen voitti numeroaan vastaavan lahjapussukan (kaikissa oli kyllä sama yllätys). Pussukat on Pariisin Bontonista, tikkarit lähikaupasta ja Djecon tarra-arkit Ziccosta. Ankka kalastuspeli on Ziccosta, se oli tosin lainassa kummipojaltani jolle olen sen joskus ajat sitten hankkinut lahjaksi. Alunperin settiin kuuluu enemmänkin ankkoja, mutta pienempi määrä helpotti peliä hieman.

Hodareihin kirjoitin sarjakuvasankareiden yleisiä äänitehosteita. Tein viirit masking teipistä ja tekstit kohokynällä joka on askartelukaupasta. Sen kuivuminen kestää n.12h joten se kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Teippiin voi myös kirjoittaa suoraan tai käyttää leimasinta. Teipit kiinnitin cocktailtikkuihin. Superhero sundays tähtiströsselillä ja juhlien jälkeistä kaaosta pöydällä.

The party is over!

Pienet Raybanit silmille, Converset jalkaan ja potkulauta alle. Supersankarit suunnistivat juhlista kotiin hikisinä kaikesta juoksemisesta, mutta onnellisina.

Lattemamma

p.s. Jos tarvitset joskus apua juhlien järjestelyissä, minuun voi olla yhteydessä osoitteessa contact(at)lattemamma.fi.

0 COMMENTS
|
16,342 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message