May
29

Hyväntekeväisyysmuotinäytös

by Sofia   -   in Good things for kids

Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaanpiiri järjesti hyväntekeväisyysmuotinäytökseen pari viikkoa sitten ja Purkka & Hattara pyydettiin mukaan malleiksi. Upeasti järjestetty tapahtuma oli loppuunmyyty ja kaikki tuotot menivät perhekummitoiminnan hyväksi. Tapahtuma järjestettiin Hotelli Havenissä Helsingissä ja mukaan oli saatu hienoja sponsoreita niin tarjoilu, kuin arpajaisvoittopuolella. Hotelli Haven tarjosi herkullisia cocktailpaloja ja Lansonin rosé- samppanja oli tapahtuman juoma. Ei hullumpaa. Arpajaisissa oli mahdollista voittaa esimerkiksi suomalaisten taiteilijoiden grafiikkaa, Tillanderin koru, tablettitietokone, erilaisia lahjakortteja, merkkilaukkuja ja paljon muuta. Aikamoisia palkintoja.

Malleina muotinäytöksessä oli Suomalaisia julkisuuden henkilöitä mm. näyttelijöitä, muusikoita & poliitikkoja. Illan isäntänä toimi Stefan Wallin. Mallit olivat pukeutuneet MaxMaran ja Kaarina K.n asuihin. Pienet lapsimallit esiintyivät Don & Daisyn suloisissa vaatteissa.

Tytöt viihtyivät hyvin näytöksessä ja intoilivat siitä vielä koko kotimatkankin!  Voit kurkata tämän linkin takaa videopätkän muotinäytöksestä jossa näkyvät myös Purkka ja Hattara.

Tässä vielä muutama kuva tilaisuudesta. Kuvat ovat MLL:n Uudenmaanpiiri ry:n kautta saatuja.

Jos haluat liittyä MLL:oon tai ryhtyä vapaaehtoiseksi niin löydät oman paikallisyhdistyksesi täältä.

Lattemamma

p.s. Tässä vielä muutama mr. Latten nappaama kuva…

Purkalla oli näytöksessä Monnalisan mekko ja Hattaralla Armanin mekko, sekä Monnalisan rusettipanta Don & Daisystä. Neitoset pääsivät catwalkille Arttu Harkin sylissä. He olivat näytöksen pienimmät mallit ja olisivat muuten jääneetkin jalkoihin.

Tyttöjen omat asut Jacadi ja Purkan tossut Gallucci.

Hattara testasi ystävällisesti mamman puolesta illan asua ennnen lähtöä. Silkkimekko 3.1. Phillip Lim ja korkokengät Louboutin.

2 COMMENTS
|
16,279 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Hyväntekeväisyysmuotinäytös „
Nina, on May 29, 2013

Ihania tyttöjä sulla! Miten paljon heillä on ikäeroa? Jouduitko käyttämään jossain vaiheessa sisarusrattaita? Olisko sulla jotain suosikkeja näistä? Entä oletko huomannut perheenne kaksikielisyyden vaikuttaneen lasten puheenkehitykseen? Käytetäänkö teillä suomea ja ruotsia yhtä paljon vai onko toinen kieli vallitsevampi? Kiitos jos ehdit vastata kysymyksiini. 🙂

Sofia, on May 29, 2013

Moikka Nina ja kiitos! Tytöillä on 1v 10,5 kk ikäeroa. Meillä on edelleen tuplarattaat käytössä, ensin niissä oli vauvakoppa toisella puolen ja nyt tytöt istuu vierekkäin. Mountain Buggy on merkki ja malli on Duet (se vähän kapeampi malli).
Hattara oppi tosi aikaisin puhumaan ja kaksikielisyydellä ei ollut vaikutusta asiaan, puhui 1,5 v iässä kolmisanaisia lauseita. Purkka ei nyt 1v 8 kk iässä puhu vielä lauseita lainkaan, vaan muutamia sanoja. En tiedä onko “kielisyydellä” mitään tekemistä tämän asian kanssa. Meillä puhun minä lapsille vain suomea ja mies vain ruotsia, mutta sanoisin, että suomi on vahvempi kieli tällä hetkellä (puhumme mieheni kanssa suomea keskenämme, vaikuttaisiko asiaan…). Kesällä kun ollaan pitkiä aikoja saaressa ja paljon miehen vanhempien kanssa, jolloin kaikki puhumme keskenämme ruotsia, tilanne varmaan vähän tasottuu taas (viimekesänä ainakin huomasimme vaikutusta)… Onko teillä millaisia kokemuksia kaksikielisyydestä?

Leave a comment
name
email
url
message