Jun
6

Menorquinas ja muita kesäjuttuja

by Sofia   -   in Good things for kids

Viimeaikoina Pinterestissä ja ulkomaisissa blogeissa on pyörinyt menorquinakset, erityisesti lapsille. Ne ovat alunperin Menorcalta lähtöisin olevat vähän espandrilloksien tyyppiset, mutta nahkaiset kesäkengät. Hattara sai jo viime kesänä pinkit menorquinakset tuliaisina matkoilta ja ne olivat kesän suosituimmat kengät. Hattaran oli jo parivuotiaana helppo pukea ne itse jalkaan, ne pysyivät hyvin menossa mukana ja olivat sopivan rennot puistoon, mutta kivat myös hameen tai mekon kanssa. Kutakuinkin täydelliset kesäkengät siis, eikö vain? Vanhempani toivat tänäkin vuonna yhdeltä matkaltaan tytöille menorquinakset ja kesäkelien saavuttua nekin ovat päässeet nyt käyttöön.

Purkan kukalliset “bikinit” Jacadi, Hattaran ruutubikinit Numaé. Lattemamman ja Hattaran “matching” rannekorut Marie Puce.

Toinen tämän kesän jo hyvinkin suosituksi osoittautunut hankinta on Marie Pucelta löytämäni pieni korikassi, vähän kuin mamman kesäkassi. Valitettavasti niitä oli siellä liikkeessä enää yksi jäljellä, olisin muuten ostanut tytöille omat. Nyt meillä sitten harjoitellaan jakamista ja juuri tämän laukun kohdalla se on tuntunut aivan erityisen haasteelliselta. Se on sopivan kevyt ja pieni, mutta sinne mahtuu sopivasti kaikkia aarteita mukaan raahattavaksi. Kumallakin olisi tietenkin ihan eri aarteet sinne laitettavaksi.

Lähdimme yhtenä iltana kuuman päivän päätteksi tuohon lähirannalle iltapalle ja kastelemaan varpaita viileään veteen. Tässä muutama kuva.

Purkan mekko Lattemamman vanha.

Kesän parasta antia iltapalalle.

Purkan pupurannekoru Rose & Theo. Hän on tyylilleen ominaiseen tapaan onnistunut suttamaan mekkonsa marjoihin ja vesimeloniin.

Eno pitää huolen, ettei Purkka pyllähdä.

Hattaran hame Jacadi, aluspaita Wheat.

Pinterestistä pinnaamani kuvan avulla löysin ainakin tämän kaupan joka myy menorquinaksia, mutta en osaa sanoa jos toimittavat Suomeen. Ehkäpä lähempääkin löytyisi. Osaakohan joku antaa vinkkiä johonkin (netti)kauppaan? Espanjasta, Portugalista ja lähisaaristosta luulisi näitä löytyvän ainakin. Ihania kesäpäiviä jokaiselle, muistakaas pysähtyä nuuhkimaan syreeninkukkia!

Edit. Kruunukirpusta & Olkkarista kuulemma löytyy ainakin isommille lapsille ja naisille!

Lattemamma

p.s. Huomasin vasta myöhemmin, etten tajunnut ottaa yhtään kuvaa jossa tytöillä olisi joko kengät jalassa tai tuo kassi kädessä, mutta eiköhän ne täällä blogissa vielä useampaan otteeseen vilku tämän kesän aikana…

Love is in the cherries.

2 COMMENTS
|
7,731 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Menorquinas ja muita kesäjuttuja „
Lumo, on June 6, 2013

Nuo taitavat olla aikuisillekin tänmän kesän hittikenkä. Hintahaarukka on aika laaja ostopaikasta riippuen. Oman mustan parini tilasin Ellokselta 25 eurolla 50% alesta (olin vähän skeptinen laadun suhteen, mutta olivatkin yllättävän laadukkaat), Fredalla näin yhdessä ikkunassa kivoja värillisiä 39 eurolla ja vähän matkan päässä samanlaiset olivatkin yli satasen pari. Kaikki identtisiä nahkakenkiä.

Sofia, on June 7, 2013

Hyvään hintaan olet omasi löytänyt, kävin eilen tuolla Kruunukirpussa & Olkkarissa ja olivat mielestäni 79 €. Vaikuttaisikohan noihin hintoihin se, josko ovat noita alkuperäisiä Menorcalla tehtyjä vai muuta tuotantoa?

Leave a comment
name
email
url
message