Interior design

Kaunista viikonloppua…

Ajatuksissani olen viipyillyt tällä viikolla Rivieralla. Ei niin väliä, onko se Ranskassa vaiko kenties Italiassa. Lekottelin pellavalakanoissa, hämärässä ja viileässä huoneessa. Aurinko pilkisteli aavistuksen korkeiden ikkunansuojusten säleiköistä. Suolaisen meri-ilman tuoksu sekoittui laventelin ja rosmariinin kanssa. Ihana aamu enteili kuumaa päivää jonka aioin viettää valtava olkihattu päässä, kävellen siinä kohtaa rantaa jossa meri ja hiekka sekoittuvat ja kaikkein kauneimmat pienet simpukat odottelevat poimimista. Iltapäivällä kun istuin varjon alla lukemassa jotain äärettömän kauniisti kirjoitettua kirjaa, siemailin veteen sekoitettua Pastista, aniksen makuista, kauniin viileää ja vaalea aperitiivia. Sellaisissa ajatuksissa olen siis viipyillyt, ihan hetken vain, pienellä lomalla.

 

Ihana riviera ja päiväunet. Ihanaa on kyllä myös täälläkin. Ainakin Helsingissä ilma on ollut helteinen ja aurinkoinen koko viikon. Onko teillä jotain suloisia viikonloppusuunnitelmia? Jäämme kaupunkiin tänä viikonloppuna ja voisin käyttää aikaani kuvaamalla ehkä vähän jotain sisustusjuttuja täältä kotoa (vaikka odottelenkin vielä kameraani huollosta, jotta pääsisin testailemaan uutta synttärilahjaksi saatua linssiä). Olisiko teillä jotain erityistä kiinnostuksen kohdetta? Nyt olisi hyvä aika esittää toivomuksia siitä mihin täällä kamerani kohdistan. Lastenhuonetta, keittiötä, kylpyhuonejuttuja? Kesäisiä yksityiskohtia?

Merituulen raikasta viikonloppua,

Lattemamma

Kaikki kuvat Pinterest kansioistani.

14 Comments

 • Niina

  Kauniita kuvia ja ajatuksia! Kaikki sisustusjutut kiinnostavat, mutta koska meillä on juuri käynnissä lastenhuoneen remontti-ja sisustusprojekti niin toki lastenhuonejutut erityisesti kiinnostavat. Aurinkoista viikonloppua!

 • Eeva

  Ah, tuonne Rivieralle minunkin ajatukseni karkaavat tuon tuosta… Ihania kuvia! Juttu lastenne lempileluista ja -leikeistä olisi kiva! Onko kesän suosikkipuuhia? Mukavaa viikonoppua kaupunkiin!

 • Susanna

  Terveiset Ranskan Rivieralta ja vähän em. kaltaisista tunnelmista.
  Sää tosin ei ole ihan yhtä lämmin kuin siellä Helsingissä oli mutta lämmin ja aurinkoinen kuitenkin.

 • Salakka

  Ihana postaus! Niin on rentoutunut olo pienen haavematkan jälkeen ;).
  Sisustuspostauksen ovat AINA ihania, mutta tällä kertaa olisin kiinnostunut kurkkaamaan teidän kylppäriin tai sinun vaatekaappiisi.
  Rentouttavaa viikonloppua!

  • Sofia

   Kiitos Salakka! Olin suunnitellut kuvaavani viikonloppuna tuota kylppäriä vähän enemmän, mutta sitten ryhdyttiinkin laittamaan ruokasalia uusiksi. Teen kylppärijutun piakkoin. Mun vaatehuonetta on aika vaikea kuvata kun on pikkuinen ja sinne ei tule luonnonvaloa kunnolla. Katsotaan jos saisin joskus kuvattua senkin. Odottelen nyt ainakin kunnon kamerani takaisin huollosta…

 • Ansku

  Mikä tunnelma noissa kuvissa! Ihana, pieni ajatusmatka johonkin lomalle.. 😉 Sisustusjutut kelpaavat aina! Intohimoisena ruoanlaittajana/leipurina myös kaikki mahdolliset keittiöaiheiset kiinnostavat. Me vietämme vlopun pikku perheemme kesken vapaista nauttien ilman kummempia suunnitelmia 🙂 Aurinkoista viikonloppua teillekin!

 • Anna-Kaisa

  Minua kiinnostaisi arkiset ruokajutut ja leivonnaiset sekä mahdolliset askartelupuuhat lasten kanssa. Oikeastaan kaikki yhteinen tekeminen lasten kanssa. Vietän kesää pieten tyttöjeni kanssa. Kiitos inspiroivasta blogistasi!

 • Selina

  Ah, mitä kuvia! Heti alkoi tehdä mieli matkalle… Te olette ilmeisesti lasten kanssa reissanneet paljon? Koska itse vielä en ole pikku-tyttären kanssa matkustellut kotimaata kauemmaksi, olisi kiva saada matkavinkkejä: siis siihen matkustukseen, mutta toki myös kohteisiin. Ja samoin sisustus ja keittiöjutut kiinnostavat! Ihanaa viikonloppua!

  • Sofia

   Moikka Selina! Kirjoittelinkin vasta lentomatkustamisesta lapsen kanssa täällä. Olemme aika paljon reissanneet lasten kanssa, lähinnä kyllä lentäen. Lasten kanssa on mielestäni kiva matkustaa, mutta toisaalta pienille riittää kyllä takapihan ihmeetkin ihan yhtä lailla 🙂 .

Leave a Reply

Your email address will not be published.