Random

Tällä hetkellä onnelliseksi tekee…

Persikat ja aprikoosit… ja oikeastaan kaikki ihanat hedelmät ja marjat jotka suorastaan pursuavat nyt makeuttaan.

Kauniit kortit. Ystävien häitä on tässä kuussa tiedossa ja näillä korteilla muistamme heitä. Raikkaasta Papershopista on vaikea lähteä ulos kiukkuisena (tai ilman ostoskassia). Nettikauppa täällä.

Järjestys jääkaapissa… tai oikeastaan ruokaostoksissa. Turhat ostokset on hyvä eliminoida. Olen vanhanaikainen, rakastan mm. paperista almanakkaa ja listojen kirjoittelua. Olen jo mm. kirjoittanut listan tärkeistä asioista joita tarvitsemme juhannuksena mukaan. Tämän ostoslistavihkon saa näppärästi jääkaapin oveen magneetilla kiinni. Onnelliseksi tekee järjestys, ainakin paperilla. (myös Papershopista)

Kirsikat… ihka oikeatkin, mutta myös nämä suloiset namut jotka olisivat aika ihanat vaikkapa lahjapaketin päällä. Täältä.

Uusi vedenvihreä ohuen ohut kashmirkaulahuivi. Ei siksi, että olisin tarvinnut enää yhtään huivia, mutta siksi, että se on täydellisen ohut ja täydellisen pehmeä. Ja erityisesti siksi, että se on tyttäreni silmien värinen.

Jääkaappi jossa on jääpalakone ja myös kone joka tekee valmista jäämurskaa. Ja tietenkin kotitekoinen jäätee, ei liian makea ja ah niin ihanan virkistävä helteellä. (Lisäksi kuvissa perjantain “illallinen” eli täysjyväpaahtoleipään tehdyt clubileivät joissa oli majoneesia, karkeaa dijonia, kalkkunaleikettä, avokadoa, tomaattia ja salaattia.)

Kiitos kun jaksatte käydä täällä ja kommentoida ja tykkäillä myös FBn puolella. Ja erityinen kiitos myös sähköpostitse saamistani ihanista yhteydenotoista ja tärkeistä viesteistä.

 

Ihanaa alkavaa viikkoa!

Lattemamma

 

13 Comments

 • Minna

  Vanhanaikaisuus on vain hyvä asia! On hyvä vaalia jo hyväksi todettuja asioita. Se välittyy teksteistäsi ja siksi erityisesti pidän postauksistasi. “Paluu juurille”… Mukavaa viikkoa! Ps. juuri aamulla mietin mitä ihmettä tekisin paahtoleiville jota kukaan ei syö. Reseptisi oli siis täysosuma!

 • Ansku

  Ihana postaus! Onnellisuuden ei tarvitse merkitä mitään suuria, arvokkaita asioita, vaan onnellisuus syntyy myös pienistä, arkipäiväisistäkin asioista <3 Komppaan Minnaa siinä, että vanhanaikaisuus on minustakin vain hyvä asia! Meillä löytyy jääkaapin ovesta vastaavanlainen ostoslistavihko ja yksikään vuosi ei ala ilman paperista kalenteria 😉 Ihanaa viikkoa! Uusia postauksiasi odotellen, toinen ahkera listojen laatija 😉

 • Maria

  Kiitän kans vinkistä noiden paahtisten suhteen…Poju kylläkin syö paahtoleipää aamuisin mutta aikuisille voinkin tehdä pikku iltapalaa tässä joku ilta.
  Tuo tuo huivi.. minä huivi-immeisenä niin rakastuin tuohon <3 saako udella mistä olet hankkinut sen??.. rakkautta ensi silmäyksellä. Niin hyvä olisi "lämmittämään" äiteetä lentomatkojen aikana.
  Ja täytyy myöntään etten voisi kuvitellakaan luopuvani OIKEASTA kalenterista never… vaikka laitan puhelimeen monesti tupla varmistuksen mutta niin ihan viivata yli tehdyt asiat kalenterista tai muistilapusta 😉
  Aurinkoa päivääsi ja alkaneeseen viikkoosi.
  -Maria

  • Sofia

   Moikka Maria! Huivin sain syntymäpäivälahjaksi joten täytyy tiedustella lahjan antajalta mistä se on hankittu! Aurinkoista viikkoa sinnekin ja kiva kuulla sinusta! 🙂

 • Laura

  Onko teillä käytössä French Food Rules? Jääkaapin ovesta bongasin. 🙂 Luen juuri kyseistä kirjaa French kids eat everything, ja siitä saa kyllä hyviä vinkkejä.

  • Sofia

   Laura, kirja on minulla vielä lukulistalla, mutta olen perehtynyt vähän siihen “filosofiaan” ja tosi hyviä vinkkejä paljon. Printtasin tuo muistutukseksi :D. Suositteletko kirjaa?

 • Hilu

  Ihana postaus Sofia! Papershopista saa kyllä kauniita kortteja. Muistaakseni siellä myydään myös Studio Uniccon tekemiä kortteja. Heiltä olen tilannut kutsuja juhliin, ja ne ovat olleet erittäin onnistuneita ja laadukkaita. Suosittelen. Kashmirhuivi on kätevä kun sitä voi käyttää kesät talvet. 🙂

 • Laura

  Kirja tarjoaa mielenkiintoista tietoa ranskalaisesta kulttuurista ja lasten kasvatuksesta, joten suosittelen! Lisäksi olen pitänyt kirjoista Bringing up Bébé ja French Women Don’t Get Fat. Lähinnä kulttuurieroja peilaillen, mutta kyllä käyttökelpoisia vinkkejäkin olen saanut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.