Interior design

Hyvät tavat kaunistavat

Olen ollut ihan lyhyellä kuvausmatkalla joten palailen kommentteihinne viimeistään keskiviikkona. Tässä sillä aikaa ajatus joka ei koskaan vanhene ja jonka haluaisin ainakin omien tyttöjenikin sisäistävän.

Niin totta, kauniit käytöstavat ja ystävällisyys ovat aina muodissa.

Juliste myynnissä täällä, kuva samasta paikasta.

Lattemamma

 

2 Comments

  • Iida

    Hei Lattemamma,
    ja kiitos ihanasta blogista, se on aivan liian koukuttava :)!

    Tässä lueskellessani sainkin kivan ajatuksen liittyen postaisideaan, ja laittaisin sinulle mielelläni lisätietoa sähköpostitse mutta en löytänyt mailiosoitettasi blogistasi. Joten toivon että laitat minulle viestiä niin pääsen kertomaan lisää ajatuksestani :)!

    Terkuin Iida

Leave a Reply

Your email address will not be published.