Jun
12

Ruokasalissa…

by Sofia   -   in Interior design

… on tapahtunut muutos. Meille on tullut ihka oma tanssilattia! No oikeastaan käänsimme vain ruokapöydän vaihtelun vuoksi toisinpäin ja siirsimme valkoisen shenkin toiselle seinustalle. Lattiatilaa tulikin aika lailla ja nyt haaveilen jostain ihanasta hieman kauhtuneen värisestä antiikkisesta kelim-matosta.

Minun oli tosiaan tarkoitus viikonloppuna ottaa niitä sisustuskuvia toivomuksienne perusteella, mutta sitten innostuimmekin rumsteeraamaan ja kuvaaminen jäi. Kiitos kuitenkin kaikista kivoista ideoista, kuvailen niitä kyllä.

Tänään siis tällaisia pilvisemmän päivän sisustuskuvia  ruokasalista. Jos olet uusi lukija blogissani niin tästä jutusta näet miltä ruokasali näytti ennen.

Tällä tanssilattialla, joksi tuon tyhjän tilan nimesimme, onkin nyt jo nähty monta hienoa esitystä suloisten pienten toimesta. Ehkäpä laitan tänään illalla Buena Vista Social Clubin levyn soimaan ja toivon, että joku veisi minutkin pyörähtämään…

Lattemamma

p.s. Kappaleeksi kävisi vaikka Chan Chan. Mutta tämä koko levy on erinomaista taustamusiikkia illalle jolloin kaikki ikkunat voi avata, lämmin tuulahdus käy huoneisiin ja kynttilänvalo erottuu vain hiukan koska myöhäänkin on vielä niin valoisaa…

p.p.s. Vastailin teidän kommentteihinne vihdoinkin, pahoittelut viiveestä.

4 COMMENTS
|
8,798 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Ruokasalissa… „
Lumo, on June 12, 2013

Olen aina himoinnut noita puisia hattumuotteja, mutta sopivia ei ole vielä tullut vastaan…

Sofia, on June 12, 2013

Lumo, nämä (ja kolmaskin vielä joka ei ole nyt esillä) ovat äitini hankintoja ja olivat jo lapsuudenkodissani. Nyt ne ovat olleet minulla “lainassa” jo pidempään. Tykkään myös kovasti!

Ansku, on June 12, 2013

Upean näköistä! Ihania yksityiskohtia ja kuitenkin kaikki sopii niin hienosti yksiin 🙂 Ihastelen tuon peilin kehyksiä, sillä itseltäni löytyy vastaavanlaiset (perintöä) ja ne ovat jostain 1900-luvun alkupuolelta. Ei muuten hullumpi ratkaisu kääntää pöytä 🙂 Pikkutytöille kiva leikkitila -tai sitten tosiaan oma tanssilattia 😉

Sofia, on June 13, 2013

Kiitos Ansku! Ja hei kiva kun meillä on melkein “matching” peilit. Antiikkiset perintöjutut ovat niitä parhaita! Ja mitä yksityiskohtiin tulee, niin meillä tuntuu olevan täällä “vaihtuva näyttely”. Vaihtelen vähän väliä fiiliksen mukaan esillä olevia juttuja…

Leave a comment
name
email
url
message