Jun
18

Me and my bathroom

by Sofia   -   in Interior design

Sisustuskuvatoiveissa oli kylpyhuone ja jos nyt kerran kyselee toiveita niin kaipa niitä on hyvä sitten myös toteuttaa…

Tämä isompi kylpyhuone on tosiaan minun ja tyttöjen käytössä ja mr. Lattella on ihan oma kylpyhuoneensa meidän makuuhuoneen yhteydessä. Eli täällä meillä saa vapaasti olla omat meikkimme, korumme ja muut tyttöjen jutut esillä. (Tässä tapauksessa tyttöjen osalta täällä pyörii enemmänkin kylpyleluja, värikkäitä hiuspinnejä ja saippuakuplapulloja eikä niinkään meikkejä.) Minulla oli kylpyhuoneen suhteen muutama toivomus. Hartain toiveeni oli kylpyamme ja nimenomaan tuollainen tassuamme. Toinen toivomus oli pieni meikkauspöytä hyvällä valaistuksella ja kolmas hyvät säilytystilat kaikenmaailman rasvoille, meikeille ja muulle tuikitarpeelliselle. Kylpyhuone onkin siis tarpeisiimme kutakuinkin täydellinen. Myös iso suihku jossa mahtuu olemaan lasten kanssa vaikka yhtäaikaa on toimiva.

Puusepällä teettettiin tuo kaapisto ja laatikosto. Vaikka se ei olekaan kovin syvä, siinä on erinomaisesti säilytystilaa. Posliiniset vetimet ovat samat kuin keittiössä.

Meikkauspöydän ääressä on todella hyvä valaistus, vaikka kuvissa se näyttääkin ihan kellertävältä.

Pidän kauniista käyttöesineistä ja myös kosmetiikkatuotteiden pakkauksilla on suuri merkitys minulle. Santa Maria Novella Firenzessä on minulle taivas (josta siis tuo suuvesi ja toinen huulirasva).

Suihku on rakennettu osittaisen seinän taakse, mitään suihkukaappia tai verhoa ei tarvita.

Suihkussa on seinään kiinnitetyt korit shampoille ja suihkusaippuoille. Lattiantasossa on muutama metallikori imukupeilla kiinni. Sinne lapset laittavat itse kylpylelunsa kuivumaan. Niitä säilytetään kaapiston alalaatikossa.

Pyyhetangot, hanat yms. valittiiin sopimaan kylpyhuoneen kalusteisiin. Valmistaja on Hans Grohe.

Vähemän kattoa ja enemmän lavuaaria olisi voinut olla näppärämpi kuvakulma…

Korulippaani “lukko” eli tuo sudenkorento menetti valitettavasti yhden siivistään.

Serenity kivi muistuttaa joka aamu oikeanlaisesta mielentilasta. Tyyneys on mielestäni miellyttävä luonteenpiirre ihmisessä. Serenity on yksi lempisanoistani englanninkielessä, toinen on grace joka on myös mielestäni ihana luonteenpiirre tai tapa olla ja liikkua ( en tarkoita niinkään armoa jota se myös tarkoittaa vaan jonkinlaista arvokasta suloisuutta ja viehkeyttä). 

Tuossa kylpyammeen päällä näkyy ikkuna jonka löysimme Fiskarsin läheltä Billnäsin ruukista. Se kunnostettiin ja rikkoutunut ikkunalasi korjattiin oikealla vanhalla lasilla. Ikkuna upotettiin rakennetun seinän sisään ja näin saamme kylpyhuoneeseen vähän luonnonvaloa keittiön kautta.

Asukuva á la Lattemamma. Ehkäpä harjoittelen vielä vähän.

Tällä Olympuksella (pen) kuvailen tällä hetkellä blogiini. Oikea kamerani on edelleen huollossa.

Ajattelin, että teistä olisi ehkä mukava saada välillä kasvotkin tälle blogille. Helmet on suunnitellut Liisa Rissanen ja niitä myy mm. Nómad Fredrikinkadulla.

Tältä näytti juuri nyt meidän kylpyhuoneessa. Sen ilme vaihtelee vähän sen mukaan minkä värisiä pyyhkeitä on käytössä ja mitä pöydillä sattuu olemaan. Välillä näyttää naisellisemmalta, välillä lapsellisemmalta. Täällä me tytöt kuitenkin viihdytään erinomaisesti!

Ihanaa päivää,

Lattemamma

 

16 COMMENTS
|
23,166 VIEWS
|
Partager sur Facebook
16 comments on “ Me and my bathroom „
Salli M, on June 18, 2013

Ihana kylpyhuone! Kaunista ja käytännöllistä. <3
Ja olet kyllä upea äiti. 🙂

Mukavaa tiistaita!

Sofia, on June 18, 2013

Oi kiitos Salli! Mukavaa tiistata sinnekin. Aurinko paistaa niin ihanasti!

Laura, on June 18, 2013

Kauniita kuvia ja tyylikäs mamma! Odotan jo postausta lasten ruokafilosofiaan liittyen, antoisia lukuhetkiä!

Sofia, on June 19, 2013

Kiitos Laura! Kirjan pitäisi tulla tällä viikolla, odotan jo innolla!

Ansku, on June 18, 2013

Upea kylppäri! Toimiva. Ei mitään liikaa, mutta kuitenkin kivoja yksityiskohtia silmää miellyttämään. Kaunista -aivan kuten itse lattemammakin 🙂 Ja taas löytyy samaa: kosmetiikkatuotteidesi alla oleva lautanen(/tarjoiluastia?) on lähs samanlainen kuin itselläni oleva, jälleen perintönä saatu! 😉

Sofia, on June 19, 2013

Ansku, kiitos! Olen saanut sen hopealautasen lahjaksi, ystäväni kerää noita antiikkilautasia aina minulle kun on jotain juhlan aihetta. En valita!

Tuplamamma, on June 18, 2013

Niin kaunista! Ja tuttu kylpyhuoneen matto…

Sofia, on June 19, 2013

Tuplamamma, teillä taitaa olla sama matto. 😀

Eirene, on June 18, 2013

Sulla on kyllä mun unelmien kylpyhuone! 🙂 Meillä on myös Grohen tuotteita, vanhahtavannäköisiä hanoja ei monelta valmistajalta löytynyt ja sellaiset piti saada… Ihana tuo ikkuna, mahtava yksityiskohta! Meillä on kylppärin oven yllä myös ikkuna, valkoista pullonpohjalasia – kutsun sitä saippuakuplaikkunaksi. 🙂

Sofia, on June 19, 2013

Eirene, saippuakuplaikkuna, taidan tietää millainen se on. Ja hei, meillä on siis samat unelmat! 😉

Ansku, on June 19, 2013

Oi, ihana ystävä, joka tietää mistä lahjan saaja tykkää 🙂 Kaiken vanhan ja antiikkisen lisäksi mulla on yksi heikkous, jota en aina kehtaa tunnustaa…nimittäin muumiastiat! Niitä on yksi kaappi pullollaan eikä ne käy yhtään yksiin muiden astioiden ym. kanssa, mutta ne vaan on niin..koukuttavia. Ja mikä ihaninta/hassuinta: takuuvarma lahja vanhemmilta aina synttärinä ja jouluna 😀

Sanna, on August 1, 2013

Kaunis mamma! 🙂 Ja hyviä kuvia. Itse en osaa kuvata itseäni yhtään! Kuvaan aina vain lapsia! 🙂 Kiva blogi sulla – pitää jäädä seurailemaan! Tervetuloa meillekin!

Sofia, on August 2, 2013

Kaunis kiitos Sanna! Ei minunkaan blogista sen enempää toistaiseksi ainakaan ole näitä omakuvia vielä löytynyt, vaatii vissiin vähän harjoitusta :). Täytyykin tulla viikonloppuna sinnepäin visiitille kun ehtisi rauhassa istua koneen ääreen, kiitos kutsusta!

Elina M., on February 26, 2014

Hei, todella kaunis kylpyhuone! Suunnittelen juuri omaani ja haluaisinkin tietää mistä lavuaarisi on hankittu tai minkä merkkinen se on? Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

Sofia, on February 27, 2014

Kiitos Elina M. Lavuaarin on valmistanut Flaminia, toivottavasti siitä on apua ja löydät mieluisen. Hana on Hans Grohen.

Titta, on November 29, 2016

Ihana kylpyhuone! Kiva idea nuo pyyhetangot, paljonko noissa on väliä? Jospa itsekin vinkkaisin tuollaisista 🙂

Leave a comment
name
email
url
message