Good things for kids,  Party planning

Prinsessoiden pyjamabileet

Ennen juhannusta olin tyttöjen kanssa yksin kotosalla ja päätimme pitää prinsessoiden pyjamabileet. Joskus arki-iltojen ruutineja on kiva vähän piristää. Koristelimme sohvapöydän prinsessaisen ihanaksi, herkuttelimme viinirypäleillä ja leikimme, mitäs muutakaan kuin prinsessaa. Purkka puettiin ihan pyjamaan, mutta Hattara halusi prinsessamekon ja kruunun. Sitten nukuimme kaikki isossa sängyssä ja söimme aamupalaksi rikkaita ritareita, vaahterasiirappia ja marjoja.

Ehkäpä tämä vaaleanpunainen kuvapläjäys kävi myös viime viikolla juhannuksen takia väliin jääneestä vaaleanpunaisesta haasteesta.

Minusta olisi tosi kiva löytää uusia ihania blogeja. Jos satut itse kirjoittelemaan blogia niin linkitä vapaasti tuohon kommenttiosioon omasi niin mahdollisesti muutkin löytävät samalla kivaa kesälukemista.

Nyt keittiöön kahvintuoksua kohti,

Lattemamma

p.s. Silkkipaperipompomit Bontonista, prinsessalinna on MeriMerin ja täältä. Purkan pyjama on Baronin. Jos olet menossa Firenzeen lomalle, suosittelen käymään jommassakummassa Baronin liikkeessä, ne ovat aivan ihania.

8 Comments

 • Jonna

  Oi, teilläpä on ollut ihanat juhlat! Meillä vietettiin pikku mamsellin kaverisynttäreitä samalla teemalla. Tuo prinsessalinna olisi sopinut kauniisti meidänkin juhlapöytään. Toisaalta pöytä oli kyllä ihan täynnä jo itsetehdyistä koristeista. 🙂 Kiitos Sofia minua kovasti inspiroivasta blogistasi! Ihanaa, kun on löytänyt tällaisen minulle uuden tuttavuuden. Tänään saan hakea postista White Companyn yöpaitatilauksen. Vinkin poimin blogistasi. Aurinkoista päivän jatkoa! 🙂

  • Sofia

   Jonna, kiitos itsellesi ihanan pitsisestä ja suloisesta blogistasi! Ja olipas teillä ihanat synttärijuhlat olleet, olet niin taitava itse tekemään, ne kruunutkin oli ihan mahtavat! Kyllä Hattarakin olisi tuollaisesta mennyt onnesta mykkyrälle :D. Jonnan blogia voi muuten kurkata osoitteessa pitsinauhaa.blogspot.fi jos joku muukin haluaa kurkata ihania synttärikuvia ja muutakin romanttista ja suloista.

 • Ansku

  Ihanat pyjamapartyt!! Arkeen juuri ihanaa jotain erityistä 🙂 Meillä lapsuudessa oli (erilaisten minijuhlien lisäksi) ihan superia, kun sai tehdä majan olkkarin pöydän alle. Oli onneksi korkeampi pöytä ja me lapset vielä sen verran pieniä 😉 Pari vilttiä pöydän päälle, tietosanakirjat painoksi ja sinne sitten pienet retkieväät ja taskulamppu. Voi sitä riemua!

  • Sofia

   Ansku, mekin tykättiin aina pikku “telttaretkistä” ja äiti järkkäili meille kivoja juttuja usein pienenä. Niinpä olen jatkanut omien lasten kanssa. 🙂 Näin yhden ompeluohjekirjan kannessa tosi hauskan idean, sellaisen pöytäliinan joka on lattiaan saakka ja siihen on ommeltu ikkuna ja ovi. Siellä voi hyvin leikkiä majaa. En kyllä osaa itse yhtään ommella, mutta vastaavia saa nykyään Etsystä ja erilaisista kuvia Pinterestistä. Toisaalta, hyvin riitti tuo viltit ja kirjat yhdistelmäkin, mielikuvitus vaan kehittyy <3. Hauskaa päivää!

  • Sofia

   Kiitos At Jacobas! (tämän blogin löytää osoitteesta atjacobas.blogspot.fi.) Lisäilen teidän osoitteet tänne kun ne eivät linkity suoraan nimiin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.