Jun
26

La Coqueta

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Innostun aina  uskomattoman paljon kun löydän jonkun uuden ihana merkin. Joskus tuntuu, että “oman näköisiä” lastenvaatteita ei ole ihan helppo löytää. Kauniisti valmistettuja, laadukkaista materiaaleista tehtyjä ja ajattoman näköisiä. La Coqueta sai sydämeni jättämään ehkäpä yhden lyönnin väliin. Ihana uusi merkki . La Coquetan liike on Lontoon Hampsteadissä ja siellä myös asuu merkin Espanjalainen suunnittelija, mutta vaatteet valmistetaan Espanjassa.

 

Suloisia, mutta ei silti tylsiä vaatteita tytöille, pojille ja aivan erityisen valloittavan ihanan hykerryttävän pökerryttäviä juttuja vauvoille. Hintaluokkakaan ei päätä huumaa jos nahkaiset Mary Jane kengät saa 34 punnalla (£). Tiedän jo nyt mistä meille tulee seuraavan kerran vaatelähetys ja odotan innolla heidän syksyn mallistoaan. Postikulut eurooppaan 10 £.

Mitäs tyykkäät? Voisin hyvin nähdä meidän tytöt tässä paidassa, näissä shortseissa,ehkäpä hieman rullaantuneissa polvisukissa ja näissä kengissä.

Lattemamma

kaikki kuvat La Coqueta

p.s. Teimme näitä eilen illalliseksi uudesta it´s all good keittokirjasta, nam! Olivat tosi hyviä ihan vain pak choyn kanssa.

9 COMMENTS
|
16,092 VIEWS
|
Partager sur Facebook
9 comments on “ La Coqueta „
Citymami/Eva, on June 26, 2013

Tämä olikin itselleni täysin uusi merkki ja nuo Mary Janet ovat syötävän ihanat 🙂

Sofia, on June 26, 2013

Citymami/Eva, tämä onkin ihan uusi tänä keväänä ekan mallistonsa lanseerannut merkki, joten ei ihme jos oli uusi tuttavuus. 🙂

Niina, on June 26, 2013

Ihania vaatteita, vastaavat kyllä hyvin minunkin makua. Täytyypä ottaa kokeiluun jossain vaiheessa, kiitos vinkistä! Harmi vaan, ettei meidän neljävuotias prinsessa kelpuuta enää shortseja, onneksi pikkusisko sentään vielä hyväksyy ne päälleen.

Sofia, on June 26, 2013

Niina, meilläkin on shortsit ja kaikki housut välillä vähän taistelun takana! Hameet ja mekot käy kyllä ja yleensä mieluiten vaalenapunaisena. 😀

Roosa, on June 26, 2013

Tämä merkki oli jäänyt minultakin huomaamatta. Kiitos kauniista blogista. Toinen espanjalainen merkki, josta voisit pitää on Nícoli.

Sofia, on June 26, 2013

Roosa, kiitos! Ja täytyypä käydä kurkkaamassa tuo Nícoli, kiitos vinkistä!

Heidi :), on June 26, 2013

Ihastuttava uusi tuttavuus lastenvaate puolella. Vähän päälle viikon “vanhalle” esikoiselle löytyi heti tuolta tilattavaa. Kiitos paljon vinkistä 🙂 mukavaa helteisen viikon jatkoa!

Sofia, on June 26, 2013

Siellä oli Heidi vauvoille niin söpöjä juttuja, että tuli vähän vauvakuume ;). PALJON PALJON PALJON ONNEA vauvasta!!! Saanko kysyä kumpi tuli? Ja mukavaa viikonjatkoa ja vauvantuoksuisia päiviä! <3

Heidi :), on June 27, 2013

Sydämelliset kiitokset onnitteluista Sofia <3 Mukava saada näitä lastenvaatevinkkejä kauttasi, kun sattuvat aina niin kivasti omaan makuun ja tämän esikoisen kanssa (poika 🙂 ) kun ei vielä ole niin paljon eri merkkeihin ehtinyt tutustumaan. Kiitos ja ihanaa viikon jatkoa myös teille 🙂