Good things for kids,  Shopping

La Coqueta

Innostun aina  uskomattoman paljon kun löydän jonkun uuden ihana merkin. Joskus tuntuu, että “oman näköisiä” lastenvaatteita ei ole ihan helppo löytää. Kauniisti valmistettuja, laadukkaista materiaaleista tehtyjä ja ajattoman näköisiä. La Coqueta sai sydämeni jättämään ehkäpä yhden lyönnin väliin. Ihana uusi merkki . La Coquetan liike on Lontoon Hampsteadissä ja siellä myös asuu merkin Espanjalainen suunnittelija, mutta vaatteet valmistetaan Espanjassa.

Tyttöjen Blanca mekko.
Raidalliset Mary Janet.

 

Suloisia, mutta ei silti tylsiä vaatteita tytöille, pojille ja aivan erityisen valloittavan ihanan hykerryttävän pökerryttäviä juttuja vauvoille. Hintaluokkakaan ei päätä huumaa jos nahkaiset Mary Jane kengät saa 34 punnalla (£). Tiedän jo nyt mistä meille tulee seuraavan kerran vaatelähetys ja odotan innolla heidän syksyn mallistoaan. Postikulut eurooppaan 10 £.

Vauvojen Senorito tossut.
Frida asu vauvalle.
Vauvojen puuvillaneuleasu Lucia.

Mitäs tyykkäät? Voisin hyvin nähdä meidän tytöt tässä paidassa, näissä shortseissa,ehkäpä hieman rullaantuneissa polvisukissa ja näissä kengissä.

Lattemamma

Poikien klassiset Bonato loaferit. Kelpaisivat kyllä tytöillekin.

kaikki kuvat La Coqueta

p.s. Teimme näitä eilen illalliseksi uudesta it´s all good keittokirjasta, nam! Olivat tosi hyviä ihan vain pak choyn kanssa.

9 Comments

  • Sofia

   Citymami/Eva, tämä onkin ihan uusi tänä keväänä ekan mallistonsa lanseerannut merkki, joten ei ihme jos oli uusi tuttavuus. 🙂

 • Niina

  Ihania vaatteita, vastaavat kyllä hyvin minunkin makua. Täytyypä ottaa kokeiluun jossain vaiheessa, kiitos vinkistä! Harmi vaan, ettei meidän neljävuotias prinsessa kelpuuta enää shortseja, onneksi pikkusisko sentään vielä hyväksyy ne päälleen.

  • Sofia

   Niina, meilläkin on shortsit ja kaikki housut välillä vähän taistelun takana! Hameet ja mekot käy kyllä ja yleensä mieluiten vaalenapunaisena. 😀

 • Roosa

  Tämä merkki oli jäänyt minultakin huomaamatta. Kiitos kauniista blogista. Toinen espanjalainen merkki, josta voisit pitää on Nícoli.

 • Heidi :)

  Ihastuttava uusi tuttavuus lastenvaate puolella. Vähän päälle viikon “vanhalle” esikoiselle löytyi heti tuolta tilattavaa. Kiitos paljon vinkistä 🙂 mukavaa helteisen viikon jatkoa!

  • Sofia

   Siellä oli Heidi vauvoille niin söpöjä juttuja, että tuli vähän vauvakuume ;). PALJON PALJON PALJON ONNEA vauvasta!!! Saanko kysyä kumpi tuli? Ja mukavaa viikonjatkoa ja vauvantuoksuisia päiviä! <3

 • Heidi :)

  Sydämelliset kiitokset onnitteluista Sofia <3 Mukava saada näitä lastenvaatevinkkejä kauttasi, kun sattuvat aina niin kivasti omaan makuun ja tämän esikoisen kanssa (poika 🙂 ) kun ei vielä ole niin paljon eri merkkeihin ehtinyt tutustumaan. Kiitos ja ihanaa viikon jatkoa myös teille 🙂