Jun
27

Nuku nuku nurmilintu…

by Sofia   -   in Good things for kids

Mitkä olivat sinun lempileikkejäsi pienenä? Itse tykkäsin näperrellä nukkekodin kanssa, leikkiä barbeilla ja nukeilla. Myös meidän tytöt ovat erityisen innostuneita nukkeleikeistä. Purkkakin kyyditsee  nukkeja ympäri asuntoa pikku rattailla ja vaunuilla ja peittelee niitä nukkumaan hellien suukkojen saattelemana.

Jos olet jo pidempään lukenut blogiani, muistat ehkä tämän nukensängyn? Tytöt saivat nyt siitä uuden, katoksellisen version. Muutama sänky teetettiin samalla myös ystäville lahjoiksi. Otin pari kuvaa ihanista sängyistä, Lattemammakin innostui taas vähän leikkimään, hih. Ihanat petivaatteet ovat äitini meille ompelemia.

Nuketkin näkevät tässä sängyssä vaaleanpunaisia unia. Tänne mahtuu sitten barbitkin nukkumaan kun meille ensimmäinen joskus tulee.

Herra Hiiri aamukahvilla.

Katossänky on tietenkin kauneimmillaan… no katoksen kanssa.

God natt! Tuonne minäkin pujahtaisin mielelläni torkkumaan…

Aamulla kasvoille pirskotellaan kylmää vettä niin silmät aukeavat. Raidallinen puuvillapyyhe kelpaisi myös minulle saareen aamupesulle.

Pinnapäinen sänky käy hyvin myös sohvasta.

Jollain on täällä siivouspuuhat kesken.

Ihana “lintuhäkki” oli joululahja minulle äitini ystävältä. Kuinka jonkun käsissä syntyykin jotain näin sievää?

Joku unohti rahaa yöpöydälle. Ehkäpä sillä voisi käydä ostamassa aamupalaksi tuoreita croisantteja ja höyryävän kuumat maitokahvit.

Lattemamman aplikoitu nenäliina käy hyvin myös peitteestä. Nenäliina täältä.

Meillä leikit täällä jatkuu, ulkona kylläkin. Nautitaan Helsingin kesästä viimeistä viikkoa ja kohta muutetaankin saareen lomailemaan. Autuus ja ihanuus. Joko teillä lomaillaan täyttä häkää? Ainakin eilisen helteillä olisin kaivannut viilentäviä pulahduksia rantakallioilta mereen. Onneksi iltasella Linnanmäellä vähän tuulikin ja saatiin sadekuurokin niskaan.

Kiitos taas kaikille kun jaksatte kommentoida niin ahkerasti, ilahdun joka kerta!

Lattemamma

p.s. Sänkyjä teetettiin samalla pari ylimääräistä (katossänky, pienempi pinnapäinen sänky ja kaaripäinen sänky), jos olet kiinnostunut sellaisesta niin voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen contact(at)lattemamma.fi. En suosittele sänkyjä kuitenkaan alle kolmevuotiaiden leikkeihin. Purkka saa kyllä meillä leikkiä niillä, mutta tuon pienemmän rautajalat vääntyvät jos siihen istuu (kyllä, Purkka testailee sitä vähän väliä itsekin). Jalat saa helposti väännettyä takaisin suoriksi ja se on kestänyt leikkejä erinomaisesti, mutta ehkäpä sopii kuitenkin paremmin rauhallisempiin nukutusleikkeihin. Tässä vielä muutama kuva sängyistä ilman petivaatteita. Myös pöytiä ja tuoleja on muutama kappale.

Tähänkin sänkyyn mahtuu Barbie kauneusunille.

5 COMMENTS
|
13,944 VIEWS
|
Partager sur Facebook
5 comments on “ Nuku nuku nurmilintu… „
Ansku, on June 27, 2013

Ihania kuvia ihanista tavaroista!! Voi, olisin mielelläni ollut teidän kanssa leikkimässä noilla tavaroilla 😀 Nuo sängyt on a-i-v-a-n ihanat!! 🙂 Mulla on aina ollut vilkas mielikuvitus ja leikin ahkerasti kaikenlaisilla leluilla, joita sitten olikin enemmän kuin paljon! Mieluisampia taisi olla juuri nukkekodin näpertely, barbit, barbitalo, barbien hepat, nuket..ja voi sitä ylpeyttä, kun sai ulkonakin kuljettaa nukkea pikkuisissa punaisissa vaunuissa ja leikkiä äitiä 😉 Yksi lempparileluista oli myös mummolta perityt ikivanhat nahkainen käsilaukku ja rahakukkaro, joilla sitten leikittiin ostoksilla käymistä 🙂 Mukavaa torstain jatkoa sateesta huolimatta!

Sofia, on June 28, 2013

Ansku, tervetuloa leikkittämään tyttöjä niin mä voin nostaa jalat sohvalle ja juoda kahvit rauhassa ;). Me ollaan siis tykätty samoista näpertely ja mielikuvitusleikeistä :D. Ja hei, shoppailemassa jo heti pienenä ;)!

susan, on June 27, 2013

Hurmaava blogi! Päivität ilahduttavan usein ja olen nauttinut jokaisesta lukukerrasta.

Itselläni myös kaksi pientä prinsessaa ja olen viihtynyt erinomaisesti kotona jo 5 vuotta heidän kanssaan. Äitiys on ollut ihanaa 🙂

Sofia, on June 28, 2013

Kiitos paljon Susan! <3

Ansku, on July 1, 2013

Entinen lastenhoitaja, niin leikittävä on vieläkin 😉 Shoppailu on iloni! 😀

Leave a comment
name
email
url
message