DIY projects

Kaarnalaivan sulle rakennan

Kaarnalaivoja on uiteltu pitkillä tikuilla kallioille syntyneissä lammikoissa. Välillä on pulahdettu itsekin lätäköihin istuskelemaan ja työntelemään niitä omin pikku kätösin.

Pikku paatiit syntyvät helposti isommista kaarnanpaloista puukolla vuolle. Purjeen leikkasin kankaanpalasta ja “päärmäsin” vielä narulla siistiksi. Helppoa ja hauskaa puuhaa aurinkoisilla kallioilla istuskellessa.

Tarpeet. Naru ja sakset puuttuvat kuvasta.
Hyvä, terävä puukko on hyvä apuväline saaressa (tämä hieno on mr. Latten saama lahja jonka olen vähän niinkuin huomaamatta ominut itselleni). Veneiden lisäksi sen avulla syntyvät mm. saunavihdat.

Jos venettä haluaa uittaa purjeen kanssa, tarvitaan vastapainoksi jonkin sortin köli.

Mukavan puuhakasta kesäpäivää toivotan,

Lattemamma

4 Comments

  • Minna

    Täydellinen ohje ja ajoitus! Meillä on kaarnalaivan ” raakile” autossa säilössä odottamassa maalle pääsyä. Tyttömme löysi aarteen Seurasaaresta viime viikolla ja laiva on vain odottanut rakentajaansa. Ei muuta kuin tuumasta toimeen.
    Iloa arkeenne!

  • Ansku

    Hihih, me aikuiset viihdytimme itseämme kaarnalaivojen teolla maalla mökillä, kun huono sää jatkui useamman päivän. Kiitos vaan tästä(kin) ohjeesta! Kaarnalaivoista tuli hienoja ja hauskaa oli 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.