Jul
18

Kaarnalaivan sulle rakennan

by Sofia   -   in DIY projects

Kaarnalaivoja on uiteltu pitkillä tikuilla kallioille syntyneissä lammikoissa. Välillä on pulahdettu itsekin lätäköihin istuskelemaan ja työntelemään niitä omin pikku kätösin.

Pikku paatiit syntyvät helposti isommista kaarnanpaloista puukolla vuolle. Purjeen leikkasin kankaanpalasta ja “päärmäsin” vielä narulla siistiksi. Helppoa ja hauskaa puuhaa aurinkoisilla kallioilla istuskellessa.

Tarpeet. Naru ja sakset puuttuvat kuvasta.

Hyvä, terävä puukko on hyvä apuväline saaressa (tämä hieno on mr. Latten saama lahja jonka olen vähän niinkuin huomaamatta ominut itselleni). Veneiden lisäksi sen avulla syntyvät mm. saunavihdat.

Jos venettä haluaa uittaa purjeen kanssa, tarvitaan vastapainoksi jonkin sortin köli.

Mukavan puuhakasta kesäpäivää toivotan,

Lattemamma

4 COMMENTS
|
10,752 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Kaarnalaivan sulle rakennan „
Minna, on July 18, 2013

Täydellinen ohje ja ajoitus! Meillä on kaarnalaivan ” raakile” autossa säilössä odottamassa maalle pääsyä. Tyttömme löysi aarteen Seurasaaresta viime viikolla ja laiva on vain odottanut rakentajaansa. Ei muuta kuin tuumasta toimeen.
Iloa arkeenne!

Sofia, on July 18, 2013

Huippua Minna, että sattui nappiajoitus! Nyt vaan puukko käteen ;).

Ansku, on July 23, 2013

Hihih, me aikuiset viihdytimme itseämme kaarnalaivojen teolla maalla mökillä, kun huono sää jatkui useamman päivän. Kiitos vaan tästä(kin) ohjeesta! Kaarnalaivoista tuli hienoja ja hauskaa oli 😀

Sofia, on July 25, 2013

Eikös olekin hauskaa puuhaa Ansku!

Leave a comment
name
email
url
message