Good things for kids

Jos kadotan sinut

” Mitä teet jos mamma kadottaa sut vaikkapa torilla?”

” Näytän mun rannekoruja ja sanon, että tässä on mun mamma ja pappa.”

” Niin siis sanot jollekin aikuiselle, että voisitko soittaa mamman tai pappan numeroon, olen eksynyt.”

Meidän kesäkuvissa on muutamaankin otteeseen vilkkuneet ne kumiset rannekorut. Miksi ihmeessä meidän tytöillä on sellaiset olleet käsissään? Rannekorut tai oikeastaan rannekkeet ovat Ring-Ringsit. Kumisia rannekkeita voi tilata eri väreissä ja erilaisilla teksteillä. Me tilasimme rannekkeet omilla puhelinnumeroillamme varustettuna. Näin lapsella on aina vanhemman numero lähettyvillä ja se on helppo muistaa näyttää jollekin aikuiselle. Ei meilläkään näitä tietenkään jatkuvasti käytetä, vaikka Hattara toki ihastuikin omiinsa hetkellisesti niin, että nukkuikin ne kädessä. Mutta mm. lapsen kanssa matkustaessa, huvipuistoissa tai ihan vaikka vaan kaupungilla on tällainen mielestäni näppärä. Korut toimivat varmasti vähän isommilla lapsilla vielä paremmin, kun he oikeasti osaavat sitten sanoa, että voisitko kiltti soittaa tähän numeroon, olen eksynyt. 

Ring-Ringsejä voi tilata todella helposti netistä, ne tulevat kirjekuoressa kotiin noin viikossa ja värivaihtoehtoja on useita. Me tilasimme kaksi kolmen rannekkeen settiä (kolme mamman numeroa ja kolme pappan numeroa) eri väriyhdistelmillä, näin niitä on kiva sekoitella ja yhdistellä. Niitä saa toki tilattua yksittäisiäkin kappaleita ja myös pimeässä loistava ranneke oli saatavilla. Koruja on kahdessa eri koossa, meille tuli tuota pienempää kokoa (2-5 v.) ja ovat juuri sopivia tällaisille aika pikkuisille ja hennohkoille tytöille, joten jos ranteessa on enemmän paksuutta, suosittelen kyllä noita isompia kokoja. Mielestäni tämä oli hyvä idea.

On ollut kiva huomata, että blogini on löytänyt moni uusi lukija (kiitos teille bloggareille jotka olette lisänneet blogini omalle lukulistallenne). Lämpimästi tervetuloa ja ihanaa kun olette jättäneet kommentteja! Jos haluat katsoa, niin facebookissa päivitän aina uusimman blogikirjoitukseni, voit seurata sitä täällä. Sieltä löytyy myös välillä kuvia joita ei blogissa näy (esimerkiksi tällä viikolla Hattaran ekan dagispäivän fiiliksiä) ja myös ruokavinkkejä silloin tällöin. Blogiani voi seurata halutessaan myös bloglovinin kautta, löydät napin tuosta oikeasta laidasta.

Aurinkoista viikonloppua!

Lattemamma

6 Comments

 • Minna

  Minun kaltaiselleni “hermoilijalle” tuote on täydellinen! Tilaus siis tehty ja siitä olen hyvin onnellinen. Kiitos j ä l l e e n kerran sinulle arjen helpottamisesta.

 • Elina

  Kiitti vinkistä – näitä tilataan meille. Rannekkeet on ollu mielessä meilläkin etenkin näin kesällä. Näin kätevää tuotetta en oo aikaisemmin ite bongannu.

 • Eeva

  Hei! Onpa hienot rannekkeet ja aivan ‘korun’ näköiset. Meillä ollut käytössä NK:lta hankitut info bandit, mutta eivät ole kyllä yhtä hienot… Tilaus siis eteenpäin! Ja tällaisia tärkeitä rannekkeita ei haittaa olla useampia reissujen ja retkien varalle.

  • Sofia

   Eeva, Elina ja Minna, tosi kiva jos löytyi tätä kautta hyvä uusi juttu! Hattara meillä pitää näitä tosiaan kokoajan nyt ranteessaan, Purkka ei kyllä aina innostu :D.

 • Irina

  Hei,
  olipa hyvä että löysin tämän postauksen!
  Tulee tarpeeseen sekä pienemmälle että isommalle, ja siskon rannekkeet periytyvät sitten vielä pienemmälle. Ja hauskaa päästä verestämään hollannin kieltä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.