Aug
21

Oh baby

by Sofia   -   in Shopping

Monissa paikoissa on varmaankin alennusmyyntien viimeiset viikot käynnissä. Ihania syysuutuuksia tulee kokoajan lisää kauppoihin ja kesävaatteet alkavat tuntua jo turhalta ajatukselta. Jos nyt kuitenkin tietäisin, että minulla olisi ensi kesänä pieni vauva, niin nämä suloisuudet pääsisivät ehdottomasti ostoslistalleni…

Marie-Chantalin kauluksellinen body. Kaulukseen on kirjailtu kaksi merihevosta. Täydellinen myös talveksi neuletakin alle 

Esimerkiksi tämän ihanan vaniljajäätelön värisen kashmirneuletakin alle.

Ankkurikuvioinen haalari olisi suloinen jo kävelemään harjoittelevankin päällä. Marie-Chantal on yksi suosikeistani ja lupaan esitellä merkin vielä tarkemmin ihan piakkoin.

Ankkuriasun kaveriksi sopisivat täydellisesti baby avarcakset La Coquetalta.

Meidän tytöillä oli lähes samanlainen Bonnichonilta löytynyt puuvillainen kauluksellinen neuleasu. Se oli yksi ehdottomia suosikkejani vauva-aikana ja on pakattuna siististi muistojen laatikkoon. Tämä suloisuus on myös La Coquetan alennuksessa ja sopisi hyvin vaikka vauvalahjaksi (näitä on muissakin väreissä).

Nämä töppöset olisivat maailman söpöimmät asun kaveriksi.

Pojalle pukisin ehkäpä tämän bodyn jonka kauluksiin on kirjailtu kaloja.

Se sopisi täydellisesti tämän asun alle.

Ja tämän neuletakin kaveriksi.

Kengiksi pääsisivät nämä loaferit.

Mitäs sanotte? Ostatteko koskaan alennusmyynneistä mitään varastoon tuleville kausille. Klassisissa vaatteissa ei ainakaan ole vaarana, että malli ei olisi ajankohtainen tulevaisuudessa. Kenkien kokoja, varsinkin ihan pienillä on tosin vaikea arvioida.

Lattemamma

10 COMMENTS
|
7,963 VIEWS
|
Partager sur Facebook
10 comments on “ Oh baby „
Pauliina, on August 21, 2013

Ihania vaatteita <3
Löysin blogisi äskettäin ja heti olen ihan koukussa. Pienen tytön äitinä löydän paljon hyviä vinkkejä, kiitos niistä! 🙂

Sofia, on August 23, 2013

Pauliina, lämpimästi tervetuloa lukemaan tätä blogia! Taitaa tosiaan löytyä parhaiten ideoita juuri tyttöjen äideille ;).

Hanna, on August 21, 2013

Todellakin ostan alennusmyynneistä seuraavan kauden vaatteita! Vain harvoin on tullut hutiostoja tai koon väärinarviointia. Nytkin lähtee tilaukseen mm. yksivärisiä shortseja ensi kesälle. Meillä lapset jo isoja (vanhin 4. luokkalainen) ja systeemi toimii hyvin!

Sofia, on August 23, 2013

Hanna, luulenpa, että toimiikin vielä paremmin tämä aleista ostelu mitä vanhemmaksi lapset tulevat. Kasvavat vähän hitaammin kuin ihan vauvat :). Ainakin meillä on jo helpompi arvioida Hattaran ensi kesän kokoa kuin Purkan. Itse ostan tosin usein sellaisia juttuja joita voi käyttää talvellakin (pitkähihaisia raitapaitoja tms.) ja silloin ei ainakaan mene koko ohi…

Hanna, on August 21, 2013

Meitä taitaa olla kaksi Hannaa kommentoimassa tätä ihanaa blogia, mutta ei sen väliä, kivoja kirjoituksia on kiva lukea! Itse ostan harkiten isompia kokoja jemmaan. Viimeksi keväällä uskoin myyjää ulkoiluvaatteiden ostossa ja kas, nyt kaapissa odottaa ainakin vuoden liian isot kamppeet. No, ei ne vanhaksi mene. Vauvanvaatteet ovat niin suloisia että en taida niitä uskaltaa enempää katsoa…

Sofia, on August 23, 2013

Hei toinen Hanna :), teitä on tosiaan kaksi Hannaa kommentoimassa, mutta näen itse teidän maili osoitteet :).Parempi muuten liian isot kuin liian pienet siellä kaapissa, onneksi niin päin. Meilläkin tosin jos jokin olisi mennyt koossa ohi Hattaralta niin aina tulee tuo seuraava lapsi sitten. Vähän on muuten riskaabelia tuo vauvanvaatteiden katselu :)…

Ansku, on August 29, 2013

Voih, näistä ja muista ihanista kuvista meinaa ihan iskeä vauvakuume… 😀

Sofia, on August 30, 2013

No niii-in Ansku, vähän on vaarallisen söpöjä…

Nilgun, on August 31, 2013

I am sooo tempted with this post <3<3<3 Baby-on-board <3 shhhh

Sofia, on September 1, 2013

Oohhh Nilgun <3 <3 <3! So exciting <3!

Leave a comment
name
email
url
message