Aug
26

Vaaleanpunainen viikonloppu

by Sofia   -   in Random

Miten sinun viikonloppusi sujui? Teitkö jotain erityistä? Me olimme tyttöjen kanssa kolmisin kotona. Ainoat suunnitelmat olivat sunnuntaille sovittu päivällinen tyttöjen enon luona. Halusimme vain maalailla kaikessa rauhassa vesiväreillä, käydä Kaivopuiston rannassa kuuntelemassa Helsingin Juhlaviikkojen ja taiteiden yön jäljiltä olevaa tuulisoittimien musiikkia soitinpuistossa (tytöt tietenkin pistivät tanssiksi vaikka tuulikin aika hiljakseltaan ja musiikki oli hyvin hidastempoista ja rauhallista), sekä lueskella ja halitella kaikessa rauhassa. Joskus on ihan hyvä ottaa aikaa vaan olemiseen. Tässä kuvia vaaleanpunaisesta tyttöjen viikonlopustamme jos haluat katsoa…

Tytöt halusivat pukeutua mamman iltapukuihin (neuleisiin) ja korkkareihin… ( Älkää välittäkö pahvilaatikosta, meille saapui hieman lisävalaistusta syyspimeyteen, enkä saanut laatikkoa vielä roskikseen. Voitteko muuten kuvitella, että olemme asuneet tässä kohta 2 vuotta ja vasta nyt saimme valittua valaisimen olohuoneen kattoon?!)

Taas pistettiin tanssiksi!

Purkan “movesit”  

Iltakylpyyn olin varannut jotain vähän erityistä.

Löysin Stockalta Tinti merkkistä pinkkiä vaahtoa (vähän kuin värjättyä partavaahtoa) sekä tabletteja jotka värjäävät kylpyveden pinkiksi. Vaahto oli iso hitti, mutta kylpyvettä voi kokeilla värjätä myös elintarvikevärillä.

 

Rakensin tytöille pienen majan iltasatujen lueskelua varten. Kömmimme sinne kylvyn jälkeen.

Maja kasattiin kaapista löytyneistä vaaleanpunasävyisistä kankaista.

Led- tuikku hoiti valaistuksen virkaa.

Meillä oli siis hempeän vaaleanpunainen viikonloppu, no ainakin väritykseltään! Toivon sinulle iloa alkavaan viikkoon! Haluaisittekos muuten lukea seuraavaksi ihanasta lastenvaatemerkistä, ihan tavallisesta arki-illasta tyttöjen kanssa vai kenties ruokajuttuja?

Lattemamma

Perjantaiksi haettiin hallista ruokaa ja valittiin mini bébé-leivokset jälkkäriksi. Nämä pikkuiset lasikuvut odottelevat Hattaran synttäreitä…

p.s. Purkan pyjama Petit Bateau ja Hattaran yökkäri Jacadi

p.p.s. Muistatteko The Holiday elokuvan? Se maja joka pikkutytöillä leffassa on! Ooh!

12 COMMENTS
|
11,822 VIEWS
|
Partager sur Facebook
12 comments on “ Vaaleanpunainen viikonloppu „
Ellen, on August 26, 2013

Hej! Tack för en härlig blogg!:)

Teillä on joissakin kuvissa vilahtanut valkoista kivan näköistä astiastoa, kysysisin minkä merkkinen mahtaa olla? Tai osaatko vinkata jostain samantapaisesta?
Meillä kaivataan nyt vaihtelua Villeroy & Bochin Old Luxembourg astiastolle:)

Sofia, on August 26, 2013

Hei Ellen ja kiitos!

Meillä on itseasiassa muutamaa erilaista perittyä “off white” Johnson Brothersin astiastoa ( Snowhite regencya ja Heritage whitea), Wedgewoodin kermanvalkeaa teeastiastoa ( Edme) ja kaikki simppelit valkoiset astiat ovat ns. kiloposliinia. Ne on hankittu aikoinaan Pariisin kotiimme ja siellä siis on usemmassakin kadunkulmassa liikkeitä jotka myyvät yksinkertaisia valkoisia astioita ns. kilohintaan. Niitä käytetään bistroissa ja kahviloissa sekä posliininmaalaukseen. En nyt osaa siis vastata mikäköhän näistä olisi kyseessä, kun useammatkin ovat vilahtaneen kuvissa, mutta toivottavasti tästä oli jotain apua.

Laura, on August 26, 2013

Holiday on aivan ihana leffa! Ja teillä on ollut suloinen tyttöjen viikonloppu. Lukisin mielelläni arki-illastanne seuraavaksi. 🙂

Sofia, on August 27, 2013

Kiitos Laura ja arki-iltaa tuli! Holiday on niin hyvän mielen leffa <3

Niina, on August 26, 2013

Oi mikä ihana teltta! Ja Holiday on ihana! Meillä vietettiin viikonloppuna kolmevuotiaan syntymäpäiviä karuselliteemalla ja yhtenä lahjana olikin valkoinen tiipii, joka kasattiin tyttöjen huoneen nurkkaan. Mietin sinne valaistusta, mutta täytyykin alkuun hankkia noita ledtuikkuja lyhtyyn. Mukavaa viikonalkua teille! Kaikki aiheet kuulostavat hyviltä 🙂

Sofia, on August 27, 2013

Kiitos Niina! Karuselliteemajuhlat kuulostavat ihanilta! Olisipa kiva nähdä kuvia sieltä. Itsekin haaveilin tytöille sellaisesta tiipistä meille saareen. Löysinkin Granitista kivan, mutta olivat sitten loppuunmyytyjä kun seuraavan kerran menin sinne (alet olivat jo alkaneet). Meille tuli sellainen pinkki H & M teltta ja se oli kyllä myös mieluinen. Laitoin sellaista led-valosarjaa (joka jo oli olemassa) sinne valaistukseksi, mutta sen pitää olla seinässä kiinni. Patterilla toimiva olisi näppärä niin saisi paremmin liikuteltua.

Anna-Kaisa, on August 26, 2013

Hei! Ihanan tunnelmalinen ilta! Miten kiinnitit kankaat, lampun ympärille johonkin kehikkoon ehkä?

Sofia, on August 27, 2013

Kiitos Anna-Kaisa! Meillä on tuossa makkarin katossa metallinen kynttiläkruunu jonka käänsin ylösalaisin (ilman kynttilöitä) ja laitoin kankaan sen päälle, oli juuri sopiva kehikko :D.

Hanna, on August 26, 2013

Terveisiä täältä Provencesta! Kaikki kelpaavat, lastenvaatemerkit ja reseptit. Kokkaan täällä vinkkiesi mukaan ja muksut ovat innostuneet syömään ” vitamiineja”. Onneksi, nimittäin molemmat lähtivät flunssaisina matkaan, joten rannat saavat meitä vielä odottaa. Nizzasta löytyy muistaakseni Jacadi?

Sofia, on August 27, 2013

Oi Hanna, ihanaa lomaa! Harmi kun siellä ollaan sairasteltu, toivottavasti pian tervehdytte! Jacadi löytyy Nizzasta osoitteesta 12, Rue de la Liberté, 06000 Nice.

Ansku, on August 26, 2013

Oi miten ihana tyttöjen viikonloppu teillä on ollut! Sitä ei paljoa tarvitse kehitellä, kun pienet ovat innoissaan 🙂 Kaikki nuo vaihtoehdot kelpaavat oikein hyvin! 😉

Sofia, on August 27, 2013

Ansku, niin totta, mamman korkkarit ja neuleet riittävät tuomaan iloa pitkäksi aikaa!

Leave a comment
name
email
url
message