Sep
11

Little miss Bubblegum sleeps here

by Sofia   -   in Good things for kids  Interior design

Tälle päivälle lupasin muutaman kuvan Purkan pinnasängystä. Olin alunperin ajatellut laittaa kuvat eilisen tekstin yhteyteen, mutta Théophile & Patachoulla oli niin paljon aivan ihania kuvia, että omani eivät kyllä sopineet joukkoon. Tässä sitten vähän enemmänkin sänkyasiaa.

Kuvissa näkyy tuo Théophile & Patachoulta valitsemani haalean vaaleanpunainen pinnasängyn suojus, se on melko iso, kiertää koko sängyn ympäri. En löytänyt samaa mallia myynnistä nyt netissä, mutta sängynpäätysuojia ja muuta merkiltä oli täällä. Meidän pinnasänkymme on Mamas & Papasin mallistoa ja ostettu täältä. Olen ollut sänkyyn todella tyytyväinen. Sänky on 70 X 140 cm eli hieman normaalia pinnasänkyä suurempi ja siitä saa halutessaan lastensängyn sivut irroittamalla. Hankimme siihen myös saman sarjan joustinpatjan ja valkoisia- sekä vaaleanpunaisia muotoon ommeltuja lakanoita. Yhdistelmä on toiminut loistavasti. Ensimmäiset nelisen kuukautta molemmat vauvat nukkuivat myös Mamas & Papasin Moses Basketissa eli korikehdossa (meidän malliamme ei näytä enää olevan saatavilla, sen kangasosat olivat kokovalkoiset). Kehdossa nukuttiin ainakin päiväunia, yöt usein vanhempien kainalossa.

Ensimmäiset lakanat pinnasänkyyn sain babyshower lahjaksi ystäviltäni kun odotin Hattaraa. Ne olivat ihanat vaaleanpunaiset pienin tähdin kuvioidut Gantin lakanat. Sittemmin ostin vielä kaksi Gantin vauvalakanasettiä lisää ja näillä kolmella setillä olemme pärjänneet hyvin. Yhdet käytössä, yhdet hyllyssä ja yhdet pesussa. Peittona on ollut äitiyspakkauksen peitto ja talvisin tarvittaessa Joutsenen untuvainen unipussi peitoksi avattuna (pussilakanan sisällä).

This is where little miss Bubblegum sleeps for the moment. Soon it´s time to move to a big girls bed. My baby! 

Kauniita (päivä) unia ja suloisia soittorasian sointuja,

Lattemamma

p.s. pikku pikku purkka 

Kun tytöt olivat vauvoja pinnasängyn päällä oli vielä Trousselierin enkelimobile.

 

7 COMMENTS
|
11,146 VIEWS
|
Partager sur Facebook
7 comments on “ Little miss Bubblegum sleeps here „
susan, on September 11, 2013

Ooo, kuinka suloinen vauva sieltä viimeisen kuvan sängystä löytyikään <3

Sofia, on September 11, 2013

Kiitos susan ja Ansku! <3

Ansku, on September 11, 2013

Ihanaakin ihanampia vauvajuttuja tässä ja edellisessä postauksessa! Sekä niin söpö pikkuneiti Purkka <3

Irina, on September 13, 2013

Voi miten suloisen tyttömäinen ja ihastuttava sänky kaikkineen <3
Ja miten paljon hiuksia pikkuneidillä on!
Tässä ihan muuttuu kateudesta vihreäksi, kun meidän tytöillä on isältä peritty hiusraja ja hiusten tuuheus 😉 ehkäpä ne siitä iän myötä muuttuvat parempaan suuntaan…
Kiitos suloisista kuvista ja mitä hauskinta tyttöjen viikonloppua Lontoossa

Sofia, on September 16, 2013

Kiitos Irina! Purkalla oli heti syntymästä hirmuisesti tukkaa ja se ei koskaan lähtenyt. Hattaralla oli sopivasti kiehkura edessä, että sai rusettipinnin laitettua, mutta pitkään oli hennompi hius (ja vauvana sellainen takaraivokalju). Nyt sitäkin valtavamman pitkät ja paksut! Meillä on molemmilla miehen kanssa kyllä siunaantunut noita hiuksia aika lailla :).

Nina, on September 17, 2013

Mistä olet löytänyt tuon ihanan sängynpehmusteen? Se näyttää mukavan “jämäkältä” ja pysyy ilmeisesti paikoillaan 🙂

Sofia, on September 17, 2013

Hei Nina, se on tuon mainitsemani Théophile & Patachou-merkkinen. Jos luet edellisen blogipostauksen, sieltä löytyy tarkat tiedot asiasta :).

Leave a comment
name
email
url
message