Sep
12

Be charming, be stylish, be kind…

by Sofia   -   in Shopping

Siirrytään pois vauvajuttujen maailmasta hetkeksi. Posti toi tällä viikolla odottamani pikku paketin. Paljon ihanuutta pienessä kepeässä kirjekuoressa! Nimittäin lyijykyniä. Kyllä, luit oikein, ilakoin täällä lyijykynistä! Mutta en tietenkään ihan mistä tahansa keltaisista joissa on pyyhekumi toisessa päässä (sellaisista joita naapuripulpetin poika pureskeli), vaikka nekin ovat ihan iloitsemisen arvoisia kirjoitusvälineitä. Mutta nämä minun kynäni ovat kyllä jotain ihan muuta! Ihania sanon, ihania! Eivätkä ne oikestaan ole vain minulle vaan osa niistä pääsee lahjoiksi. Ihmisille jotka osaavat arvostaa suloisia sanoja ja lyijykyniä. Mutta yhdet ovat kyllä minulle ihan itselleni ja niillä suunnitellaan varmasti vielä monet aivan hurmaavat juhlat.

Nämä kaunottaret lähtevät eräälle häitään suunnittelevalle neitoselle. Hän on kaikkia yllä mainittuja asioita; smart, fabulous, charming, silly, stylish ja kind. Ihania piirteitä ystävässä. Tai oikeastaan kenessä vain.

Täydellinen pikku lahja Pariisia rakastavalle ystävälle  .

Jos rakastaa juhlien järjestelyä niin paljon kuin minä, nämä kynät ovat kutakuinkin täydelliset. Vai mitä?

Kynät tilasin Amanda Catherine designsin Etsykaupasta. Löydät ne täältä. Kaikkia samoja ei enää ollutkaan, mutta valinnan vaikeushan siellä tulee muutenkin, kun eihän nyt yksi ihminen voi niin montaa lyijykynää tarvita. Olisin kuitenkin ehkä tarvinnut myös nämä.

Kirjoitatko sinä enää muulla kuin tietokoneella ja puhelimella? Käytän oikeasti kirjoittamiseen aina samoja kyniä joita hamstraan aina tilaisuuden tullen, Mujin mustia 0,5 mustekyniä. Olen kirjoittanut näillä jo varmaankin 13 vuotta enkä kyllästy koskaan. Oi Muji, tulisitko jo Suomeen?

Iloa päivääsi,

Lattemamma

 I found these pencils from Etsy. Aren´t they just perfect? Most of them were bought as gifts ( I know the perfect people to give them to) but the last ones are for me. I´m sure there will be plenty of adorable parties planned with them. It would be impossible not to succeed with such cuties!

7 COMMENTS
|
8,609 VIEWS
|
Partager sur Facebook
7 comments on “ Be charming, be stylish, be kind… „
Ansku, on September 12, 2013

Wow! Ei todellakaan mitä tahansa kyniä, vaan ihania, hauskoja!! Noitahan on ihan p-a-k-k-o tilata 😉 Ennätin jo tsekata tuon sivun ja valinnanvaikeushan tässä iskee.. Mutta todellakin, hieno ja erilainen lahjaidea! Kiitos vinkistä jälleen kerran 🙂

Jenni/Juhlahuuma, on September 12, 2013

Apua!! Aivan ihania!!! Noita on ihan pakko tilata, niin loistavia antaa lahjaksi. Kiitoksia huippu ideasta!! 🙂

Sofia, on September 16, 2013

Eipä kestä Jenni & Ansku! 🙂

Eirene, on September 12, 2013

Komppaan edellisiä, aivan ihania! 🙂 Minä ehkä valitsisin tuon Favorite things -setin…

Sofia, on September 16, 2013

Eirene, se on just ihana!

Laura, on September 13, 2013

Ihastuttava lahjaidea! Ja tämän opettajan on pakko saada muutama paketti itselleenkin..

Postaustoiveenkin esittäisin: kaipaisin kauniita säilytyslaatikoita ja -rasioita. Alex&Alexan laatikot muistankin, mutta sinulla on varmasti muitakin vinkkejä aiheeseen.

Sofia, on September 16, 2013

Laura, postaustoiveesi on kuultu! 🙂

Leave a comment
name
email
url
message