Sep
13

Le mariage

by Sofia   -   in Wedding ideas

Olen lähtenyt pienelle viikonloppulomalle Lontooseen. Tarkoituksenani on uppoutua hääpukujen ihanaan maailmaan. Tällä kertaa pääsen kuitenki ihailemaan sovitusta sohvalta käsin, ehkäpä lasillinen kuohuvaa kädessäni. Aion muutenkin täyttää viikonlopun loputtomalla ystävyydellä, puheensorinalla, kikatuksella ja kaikella naisellisella.

Tässä teillekin vähän ihanaa hääinspiraatiota viikonlopulle…

Kuva täältä.

Cheers! Kuva Style Me Pretty.

Vielä erityisen lämmin tervetulotoivotus kaikille uusillekin lukijoille! Blogia voit seurata bloglovinin tai blogilistan kautta. Päivitän uusimman tekstin myös aina Facebookiin, jonne lisäilen vähän muutakin kivaa. Twitteriä en ole oikein tottunut vielä käyttämään, mutta lupaan ryhdistäytyä tämän asian tiimoilta vielä joku päivä. Löydät minut myös Pinterestistä.

Hyvää viikonloppua ihanat!

Lattemamma

I´m off to London for the weekend. We are going to check out some wedding dresses, maybe sip some champagne while at it and just indulge in some girl talk. Hope you enjoyed this wedding inspiration and have a great weekend! Oh and remember to check out tomorrows pink challenge.

p.s. Huomenna luvassa viikon vaaleanpunaiset ajastettuna, mutta vastailen kommentteihinne vasta ensi viikolla. Myöskin Facebookin puolella on tänä viikonloppuna hiljaista.

4 COMMENTS
|
12,214 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Le mariage „
Jonna, on September 13, 2013

Ihanaa viikonloppua Lontoossa! Olisiko ihan mahdotonta että vilauttaisit muutaman kuvan omista häistäsi? Olisi mielenkiintoista nähdä omia valintojasi, kuten puku, kampaus, kakku, kukat…

Sofia, on September 16, 2013

Kiitos Jonna! Täytyy laittaa hääasia harkintaan (ja katsoa josko löytyisi kuvia, missä ei olisi hirmuisesti muita), kiitos toiveesta.

Salakka, on September 13, 2013

Tervetuloa Lontooseen!
Valitettavasti sää ei näytä hyvältä…sadetta, sadetta ja lisää sadetta…Wellington bootsit siis jalkaan ja sateenvarjo pään päälle :).

Jos teillä ei ole vielä ruokapaikkoja katsottuna, niin suosittelen Balthazar Govent Gardenissa ja Cecconi´s Mayfairissa. Tosin näihin voi viikonloppuisin olla hiukan vaikea saada pöytää, mutta ainahan voi yrittää :).

Ihanaa viikonloppua!

Sofia, on September 16, 2013

Kiitos Salakka! Sateli kyllä, mutta ei annettu sen menoa haitata! Meillä olikin lauantaille pöytävaraus mainitsemaasi Cecconiin ja tykättiin kovasti. Perjantaina testattiin Yashini, oli hyvä, mutta ei mieletön…

Leave a comment
name
email
url
message