Random

Vaaleanpunaiset prinsessat

Vaaleanpunainen haaste jatkuu. Tällä viikolla rusetteja, tanssin pyörteitä ja tutu-hameita…

Hattara ystävänsä synttärikutsuilla keksinmuruja hiuksissaan. Arvatkaa vaan olinko hankkinut nuo samat kertakäyttölautaset Hattaran tulevia juhlia varten. Onneksi meillä on ihan eri teema…
Kukakohan sieltä nyt tulee? Hattaran sukat ja ballerinat jäivät eteiseen…
Löytyipäs täältä ihana kirja!

Kotonakin vaaleanpunaiset asut ovat olleet mieluisat..

Purkka vielä yömekossaan, Hattaralla on tukka harjaamataa, päällään pyjamapaita ja tyllihame. On aamu…
Tytöt ottivat Purkan rakkaimman nallen mukaan piiritanssiin.

Baletti on lähtenyt hyvin käyntiin ja Hattara sai toisen balettiasun, tällä kertaa puku ja tutu ovat yhdessä. Ihastelimme (tai ehkä varsinkin toinen meistä) kyllä  H&Mssä eli Hello Kitty kaupassa tietyllä kisulla koristeltua balettiasua, mutta olin jo ehtinyt tilata tämän…

 

It does not get more pink than this, bows, dresses, tutus, dancing and twirling. Have a happy pink weekend!

Suloista viikonlopun jatkoa,

Lattemamma

8 Comments

 • Minttu

  Ihana! Minäkin olen tilaamassa samasta paikasta, sinun innoittamanasi. Kuule, haluaisin ehdottomasti sellaisen (sellaisia) lahjaboxeja. Kun klikkasin sitä, niin se näytti erilaiselta kuin sinun laatikkosi. Ihan niin kuin kannessa olisi ollut joku kuvio? Ovatko laatikot nyt erilaisia? Sinun kuvaamani boxi oli niin selkeä, yksinkertainen ja kaunis.

 • Anu

  Heippa! Mistä olet löytänyt nuo ihanat rusettipinnit? Tai onko kiinnitys pinnillä – eli pysyisi hieman ohuemmissakin hiuksissa?
  Mukavaa viikkoa ja kiitos kauniista blogista!

  • Sofia

   Moikka Anu, vaaleanpunainen pinni on Livlyn ja valkoinen Floralin & Juniorin. Ajattelin saada jossain vaiheessa ajat sitten toivottua rusettijuttua tehtyä… Mukavaa viikkoa sinnekin!

 • Pikku hiiri

  Hei!
  Minkä kokoinen puku tyttärelläsi on? Olen tilaamassa Blochin balettiasua jossa on body & tutu yhdessä hoikalle 4-vuotiaalle joka on 104cm pitkä. Onkohan se koko 2-4 liian pieni tai 4-6v liian iso…?
  Kiitos avusta jo etukäteen 🙂

  • Sofia

   Hei Pikku hiiri, meidän 106 cm ja hoikalla Hattaralla on 4/6 vuotiaan puku ja se on sopiva. 2/4 vuotiaan puvusta saattaa loppua pituus kesken ( Purkalle on se koko sopiva ja hän on n. 95 cm). Ihania balettihetkiä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.