Sep
16

Room for little girls

by Sofia   -   in Interior design

Tätä huonetta jakaa kaksi suloista neitosta. Toinen rakastaa lueskella kirjoja ja järjestellä teekutsuja pikku kakkujen kera. Toinen tytöistä pukeutuu mielellään erilaisiin asuihin ja hoitaa aina pieniä vauvojaan, nallejaan ja pupujaan. Erityisen rakas hoidettava on nukke jolta on irronnut jalka, raukka tarvitseekin erityistä huolenpitoa. Täällä myös tanssitaan, musisoidaan, rakennellaan palikoista torneja ja kirjoitupöydän ääressä piirrellään usein. Iltaisin kylvyn ja hampaitten harjauksen jälkeen hämärään huoneeseen nukahtaa pehmeitten peittojen alle kaksi leikkien ja satujen uuvuttamaa pientä.

Jos haluat kurkata tarkemmin tuolle vaatekaappiseinustalle, siitä on kuvia täällä.

Tästä ovesta pääsee suoraan minun ja tyttöjen kylpyhuoneeseen. Oven takana hallitussa kaaoksessa on koreissa piirustuspapereita, kyniä, muovailuvahoja ja muuta askarteluun tarvittavaa sekä tyttöjen liinavaatteet.

Tämä aivan ihana mekko odottelee vielä mamman vaatehuoneessa Hattaran 4-vuotissyntymäpäivää.

Tutu du monde-mekko on täältä.

Tämä valkoinen laatikosto on tilaihme. Se kätkee sisäänsä pinnejä, pampuloita ja rusetteja, duploja, paperinukkeja ja pieniä leikkiastioita sekä paljon muuta. Laatikosto on minun lapsuuden huoneestani kuten muutkin huonekalut ja ehdottomasti nähnyt jo parhaat päivänsä, mutta parempaa säilytysratkaisua pikkutyttöjen huoneeseen saa kyllä hakea.

This is a space for fairytales and dreams. A place for tea parties, dress up and little dolls to take care off. In this room, every night after their bath, two little girls fall asleep in their little beds, tucked under their duvets and dream of little bunnies, cup cakes with pink frosting and magic dust to make the fly. This is where our girls play and sleep.

Leikkisää päivää!

Lattemamma

p.s. Arvanette varmasti, että näitä kuvia varten huone on siivottu ja ihan kaikki lelut ja kirjat eivät päässeet kuviin mukaan. Meillä, niinkuin muillakaan pienten lasten perheillä, ei aina ole siisti lastenhuone. Se onkin nimenomaan leikkejä varten. Illan tullen kuitenkin leikit kerätään yhdessä kasaan ja kaikelle on paikkansa. Hattarasta on kehkeytynyt jo melko hyvä siivousapuri. Hän jopa “viikkaa” vaatteita kaappiin jos niitä on otettu leikkeihin mukaan. Purkka heittelee tavaroita laatikoihin ja koreihin, harvoin ihan oikeisiin, mutta osallistuminen on tärkeintä.

p.p.s. Joku kysyi taannoin ovien ja jalkalistojen maaliväriä. Kysyin sitä arkkitehdiltämme, mutta hän ei muistanut sitä enää. Toisaalta nuo värit vaihtelevat aika paljon kuvissa ja myös asunnon valoisuudesta riippuen. Sävy on vaalean ja pehmeän harmaa, ei kovinkaan kylmä väri. Pahoittelut kun en nyt osannut auttaa sen enempää!

13 COMMENTS
|
16,619 VIEWS
|
Partager sur Facebook
13 comments on “ Room for little girls „
Ansku, on September 16, 2013

Voi huokaus, mikä pikkutytön unelmahuone <3 Kauniisti sisustettu ja täynnä ihania, suloisia tavaroita 🙂 Tuo valkoinen laatikosto on todella kaunis! Tuollainen tilaihme olisi kätevä aikuisellakin. Ja voih, Hattaran synttärimekko on niin kaunis, toivottavasti saamme kuulla sitten pikkuneidin synttäreistä 🙂 Mukavaa alkanutta viikkoa!

Sofia, on September 16, 2013

Kiitos samoin Ansku ja eiköhän juhlista sitten juttua tule ;), mun lemppariaihe!

Pia, on September 16, 2013

Kaunis huone! Mistä tuo keppihevonen on ostettu? Todella kaunis sekin. 🙂

Sofia, on September 16, 2013

Hei Pia ja kiitos! Keppihevonen onkin ollut aivan erityisen mieluinen. Hattara sai sen viime vuonna synttärilahjaksi Tukholmassa asuvalta ystävältäni joten en tiedä josko täältä löytyy samoja. Lunttasin hepasta ja merkki on Clap-Clap jos siitä on jotain apua.

HoO, on September 16, 2013

Niin suloinen huone! Kyllä on pikkutytöillä siellä onni asustaa 🙂

Sofia, on September 16, 2013

HoO, kiitos!!

Wilhelmiina, on September 16, 2013

Ihanan blogin löysin ja voi kuinka suloinen pikkutytön huone <3 Tervetuloa meille vierailulle kotiliesi.blogspot.com

Sofia, on September 16, 2013

Kiitos Wilhelmina ja kiitos kutsusta, tulen visiitille!

Skärhamn, on September 16, 2013

Pidän todella tämän(kin :)) huoneen tunnelmasta. Ajaton ja ei niin kliininen lastenhuone, jossa silmä lepää.

PS: Kiitos vielä jalkalista-vastauksista.Taidamme laittaa listat Helsingin Erikoishöyläyksen listoista 🙂 Sävy vielä kysymysmerkkinä..

Sofia, on September 16, 2013

Skärhamn, kaunis kiitos!

Susanna, on September 16, 2013

Hei Sofia. Onko tuo nuken sänky äitisi mallistosta? Jos on, saisiko sellaisen tilata jouluksi? Sitten pitäisi miettiä, kuka siihen osaisi värkätä kauniit liinavaatteet :).

Sofia, on September 17, 2013

On se ja onnistuu varmasti. Eiköhän petivaatteetkin saada aikaiseksi. Voin Susanna palata sähköpostitse, haaveena olisi pieni Lattemamma pop up-juttu ennen joulua, mutta en yhtään tiedä miten aika riittää töiden aloittamisen jälkeen. Jos en ehdi, niin sitten saat sen muuten.

Susanna, on September 19, 2013

Loistava idea tuo pop up! Toivottavasti toteutat :). Ja tosi kiva, että onnistuu. Nuo sängyt ja pikku huonekalut on niin ihania!

Leave a comment
name
email
url
message