Sep
17

As soft as it gets

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Viikonloppu Lontoossa oli sateisesta säästä riippumatta aivan täydellinen. Vaaleanpunainen samppanja kupli lasissa ja kauniit silkit, pitsit ja tyllit hurmasivat hääpuvuissa. Arvaatte varmaan kuitenkin, että halusin myös kiertää muutamat ihanat lasten putiikit. Marie Chantalin liike oli tietenkin tarkastettava ja samalla kadulla oli muutama muukin aivan ihana pikkuinen lasten sisustus- ja vaatekauppa. Dragon´s of Walton Street, The Nursery Window ja Blue Almonds olivat kaikki aivan ihastuttavia. Kävimme sunnuntaina autolla vielä Hampstead Heathissä kurkkaamassa suloiseen La Coquetan omaan putiikkiin ja löysimmekin sieltä vauva-ja kummilahjoja. Kävin tietenkin myös Libertyllä hakemassa mm. vähän kankaita, katsotaan mitä kivaa niistä keksitään…

Ihanimmat tuliaiset löytyivät kuitenkin Blue Almondsista joka olisi pikkuvauvojen äidin unelmakauppa, ihania pehmeitä yöpaitoja, vauvamyssyjä, suloisia vauvaharjoja, tuttiketjuja ja vaikka mitä. Löysin sieltä tytöille mitä pehmeimmät ja täydellisen sävyiset kashmirpipot talveksi. Purkan kummitäti lähetti hänelle suloisen vaaleansinisen pipon tuliaiseksi ja Hattaralle ostin hempeän vaaleanpunaisen. Pipot ovat Oscar et Valentinen, Purkalla on ollut samalta merkiltä vauvana kashmirhaalari ja Hattaralla nykyään neuletakki. Laatu on ollut todella hyvä. Nämä ovat ehdottomasti meidän tämän talven pehmeimmät ja suloisimmat pipot!

Myös nämä söpöt tossut löytyivät Lontoosta. Ne voi tilata halutessaan täältä. Olisin ostanut Purkalle samanlaiset, mielestäni ne ovat niin söpöt, mutta valitettavasti pienempi koko oli jo myyty loppuun.

Tytöt poseerasivat ystävällisesti pipoissa pyjamat päällä ennen iltasatuja!

Toivottavasti viikkosi on alkanut hyvin! Tälle viikolle luvassa vihdoinkin rusettijuttua ja kurkkaus vaippalaukkuun.

Rainy London offered us the perfect background for gazing wedding gowns while sipping pink champagne and browsing through some of London´s cutest little shops for little ones. I found the softest cashmere caps for the girls that will keep their little heads warm through the upcoming months.

Lattemamma

p.s. Purkan pyjama Baroni ja Hattaralla Donaldsonin second hand pyjama, vielä vähän iso, mutta pehmoinen ja mieluinen.

8 COMMENTS
|
16,960 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ As soft as it gets „
Citymami/Eva, on September 17, 2013

Heippa söpöläiset :)! Ihanalta kuulostaa pieni lomasi. Liberty on liike, jossa saan kulutettua helposti tuollaiset kolmisen tuntia vähintään 🙂 Loistavat tuliaiset – tuo La Coquetan liike pitää seuraavalla kerralla käydä katsastamassa.
– Eva

Sofia, on September 17, 2013

Moikka Eva, Libertyyn on tosiaan helppo hukkua pidemmäksikin aikaa! Taisi sieltä pari ihan pikku juttua tarttua itsellekin mukaan 😉

Nina, on September 17, 2013

Mistä olet ostanut Donaldsonin second hand pyjaman?

Sofia, on September 17, 2013

Nina, ostin sen blogini lukijan kautta, hän otti minuun ystävällisesti yhteyttä kun kyselin aiemmin blogissani jos jollain on Donaldson juttuja.

Niina, on September 17, 2013

Ihanat pipot! Minkäkokoiset nuo Hattaran puputossut ovat? Olen pyöritellyt samoja ostoskorissa pariin otteeseen, voisivat olla hyvä joululahjaidea. Ja mielelläni näkisin millaisia tuliaisia löysit La Coquetasta, tilasin sieltä tytöille villakangastakit mekkotakeiksi ja olivat kyllä ihanat. Mukavaa viikkoa teille!

Sofia, on September 17, 2013

Kiitos Niina! Tossut ovat kokoa 6/7 (Hattaran jalka 26 ja ne on sopivat). Ne ovat mielestäni söpömmät livenä kun nettisivun kuvissa, itsekkin niitä jo sieltä katselin, mutta piti nähdä koko livenä. Ne La Coquetan takit on niin täydelliset! Olin jo ostanut Hattaralle ensi talveksi tosi samantapaisen, nyt sitä sovitettiin ja huomattiin, että onkin vielä aivan liian suuri. Ehkäpä meillekin siis vielä… Ostin itseasiassa vaan ystävän vauvalle lahjan (kauluksellisen neulehaalarin) ja meille lisää sukkiksia. Ystäväni osti rusetteja ja aivan ihanan vauvan neulemekon yhdelle kummitytölleen joululahjaksi.

Ellen, on September 17, 2013

Hejsan,
Ihania pieniä pipopäitä<3
Pieni postaustoivekin olisi:) kokoaisitko joulun lähestyessä postaukseen ystävättärille annettavia muistamisia? esimerkiksi taannoisen postauksen kynät olivat ihania mutta en ikinä omin päin olisi löytänytkään moisia!

Sofia, on September 17, 2013

Hej Ellen, kiitos kivasta juttuideasta! Toteutan varmasti vähän lähempänä joulua.