Sep
19

Bows, bows, bows!

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Turkoosi, konepestävä rusettipanta La Coqueta kids.

Minulta kysytään usein kahta kysymystä. Miten saat rusetit pysymään tyttöjen hiuksissa ja mistä ostat rusettisi? Ensimmäiseen en ole oikein keksinyt muuta vastausta kuin, että tytöillä on vauvasta asti ollut rusetit hiuksissa joten ehkäpä he ovat tottuneet käyttämään niitä. Toiseen kysymykseen tulee nyt kattavampi vastaus ja kuvia ruseteistamme. Niitä on paljon!

Pilkullinen rusetti Floralin & Junior.

Vaaleanpunainen rusettipampula Bibaloosta.

Vaaleanpunainen rusettipanta- & pinni Livly, valkoinen pinni Floralin & Junior.

Meidän rusettimme ovat suurimmaksi osaksi kahdesta eri paikasta Tukholmassa. Floralin & Juniorista joka sijaitsee NK tavaratalon lastenosastolla, sekä Livlyltä. Nyt meille on tullut myös muutama ihana rusetti ja rusettipanta La Coquetasta, muutamia olen saanut Amerikasta tuliaisina ja sitten on tietenkin H&Mn rusetit ja pannat. Siellä on välillä todella suloisia pinnejä ja pantoja kaiken Hello Kitty-tavaran lisäksi. Pari rusetein koristeltua hiuspampulaa tilasin vähän aikaa sitten Bibaloon nettikaupasta Petit Bateaun sadetakkitilauksen yhteydessä ja J Crewltä olen tilannut “tortoise shell” pinnit. Ziccossa on laaja valikoima erilaisia pinnejä ja pampuloita, ei ehkä niinkään rusetteja.

Harmaa panta Livly.

Lilan rusettipampulan ja nalle- & koirapampulat tytöt saivat lahjaksi La Coquetasta. Pieni lila ja ruskea pinni ovat Hattaran ensimmäisiä rusetteja joita käytettiin vauvana, ne ovat Amerikan tuliaisia serkulta. Nallea ja koiraa ovat tytöt toivoneet hiuksiinsa jo useampana aamuna (lähinnä Hattara molempien puolesta).

Kirkkaanpunaisen rusettipannan tilasin La Coquetasta Hattaran punaisten kenkien kaveriksi, skottiruudullinen pinni on heidän uudempaa mallistoa ja saatu lahjaksi.

Sinivalkoraidallinen pampula Bibaloosta.

So the truth is out, I´m completely obsessed with bows! Above are links to my favorite suppliers for hair accessories, mostly classic bows on headbands and hairpins. Sometimes the bigger the better but usually the cute little ones for everyday use. I just might not always remember to follow my own rules…

Lattemamma

Sininen rusettipanta Livly, pikkupinnit H&M.

10 COMMENTS
|
13,588 VIEWS
|
Partager sur Facebook
10 comments on “ Bows, bows, bows! „
rita, on September 19, 2013

Ihania! Mun toinen tyttö syntyi 2009 ja siitä asti oon pitänyt sillä rusetteja ja hän oikee nauttii pitää niitä päässä nyt sitten 1v7kk vanha pikkusiskoki innolla pitää 🙂 noita rusetteja mitkä on ponnarissa kiinni täytyyki ostaa, sun blogia on ihana lukea, varsinkin ku itelläni on kaksi tyttöä ja melkeenpä samanikäistä 🙂

Sofia, on September 19, 2013

Kiitos rita ja tosiaan samanikäiset tytöt meillä! Tykästyin niihin rusettipampuloihin tosi paljon!

Ansku, on September 19, 2013

Ihania!! Mulla oli aina lapsena rusetit tms. hiuksissa ja kai se tosiaan on vain tottumiskysymys 🙂 Bibaloosta tein just kummitytöille tilauksen jo joulua ajatellen 😉 Toivottavasti teillä ollaan jo paranemaan päin! 🙂

Sofia, on September 19, 2013

Kiitos Ansku, täällä jo parempivointinen lapsi!

Elpi, on September 19, 2013

Hi!
I found your blog a few days ago and I love it!
And of course I love hairbows too – my little girl always wears one, on her hair or as a bracelet.
I send you the links to a few of my favorite shops with adorable bows on Etsy. I think you will love them…
https://www.etsy.com/shop/snowbella?ref=pr_faveshops
https://www.etsy.com/shop/GenevaDiva
https://www.etsy.com/shop/giddyupandgrow?ref=pr_faveshops
https://www.etsy.com/shop/SherbertLane?ref=pr_faveshops
https://www.etsy.com/shop/Apinchofpeach?ref=pr_faveshops
Best wishes,
Elpi

Sofia, on September 19, 2013

Welcome Elpi and thanks! Ohhh those links… just when I thought we don´t need any more hair accessories. Thanks for them as well, so cute!

Susanna, on September 19, 2013

Tähän ei voi sanoa muuta kuin OMG :)!!!

Sofia, on September 19, 2013

Susanna :D!

Maria, on September 19, 2013

Ihania klassisia rusetteja saa myös Janie&Jack nettikaupasta 🙂

Sofia, on September 19, 2013

Kiitos vinkistä Maria, täytyykin kurkata!

Leave a comment
name
email
url
message