Random

Viikonloppua kohti

Tämä viikko menikin hieman erilaisissa merkeissä kuin olin suunnitelut. Keskiviikon postauskin meni ihan ohi kun Purkka sairastui hieman äkillisesti ja jouduimme viettämään lähes vuorokauden lastenklinikalla. Saamme kyllä olla kiitollisia ja onnellisia kun oman lapsen ei tarvitse viettää pidempiä aikoja sairaalassa ja tämäkin oli ohimenevää. Ystävällinen henkilökunta piti myös huolen Purkan rakkaimman nallen terveydestä ja sitä onkin hoidettu täällä oikein hyvin kotiin palattuakin. Nyt me suuntaamme koko perhe syksyiseen saareen nauttimaan rauhasta ja rentoutumaan viikonlopuksi. En oikein malta odottaa sitä hetkeä kun saunan jälkeen takkaan sytytetään tuli ja saan pari pikkuista punaposkea sohvalle viereeni lukemaan iltasatua. Tai sitä kun nuo punaposket kömpivät peittojensa alle, sitten juon lasillisen hyvää punaviiniä ja huokaisen syvään. Tästäkin viikosta selvittiin.

Purkan lempparinalle sai myös sairaalassa jalkaansa tunnisterenkulan.

Toivottelen sinulle rentouttavaa viikonloppua,

Lattemamma

What a week it´s been. While mr Latte was away for business little miss bubblegum had to be taken to the kids ER. Luckily everything is ok now, but boy can I tell you how lucky I felt to have mr Latte home yesterday! This week I´m counting my blessing over not having to raise these children by myself, for having family live so close by and eager to help and for living in a city with a fantastic children´s hospital.

Now we are heading out to the island for a weekend of exploring the outdoors and relaxing in front of the fireplace. Have a great one! And remember to check out this weeks pink inspiration tomorrow!

p.s. Muistakaas huomenna viikon vaaleanpunaiset!

p.p.s. Katsellaan sinne vaippalaukkuun sitten ensi viikolla…

 

8 Comments

 • Citymami/Eva

  Voi pientä – onneksi pääsitte niin pian pois, joten kyse ei varmaan ole enää mistään vakavammasta.
  Täällä Turussakin, kun asutaan, ajettelen aina kuinka hyvä on, että on hyvä apu ja kunnon hoito lähellä. Sofian kanssa jouduttiin mm. vauvana äkillisesti kerran Tyksiin ja muistan, miten kauheaa parin päivän epävarmuus ja viikon sairaalassa olo oli, joten hyvää hoitoa ja terveitä päiviä osaa kyllä arvostaa.
  Aurinkoista viikonloppua ja paranemisterveisiä :)!

 • Hanna

  Olen myös viettänyt esikoisen kanssa muutaman yön Lastenklinikalla ja toivon totisesti että me kaikki lahjoittaisimme rahaa uuteen lastensairaalaan. Hoito on aivan huippua ja henkilökunta on mahtavaa, mutta talo on ehdottomasti liian huonossa kunnossa.

 • Heidi :)

  Voi toivottavasti (ilmeisesti) siellä on pikkuinen neiti jo terveenä. Ihanaa rentouttavaa sekä rauhallista viikonloppua 🙂 ps. Aivan todella kivoja postauksia mukavista aiheista ollut taas viime aikoina (niinkuin täällä aina). Vaikkei ihan aina ehdikään mukaan kommentoimaan, mutta lukemaan kuitenkin ja saamaan hyvää fiilistä 🙂 Kiitos <3

 • Pauliina

  Voi pientä neitiä <3 Ilmeisesti kaikki on kuitenkin jo kunnossa. 🙂 Rentouttavaa syksyistä viikonloppua! Ihanaa kun saa taas nauttia kynttilöistä ja takkatulen lämmöstä.
  Ja ihan samaa ajattelin kuin Heidi, että ihana lukea sun juttuja, vaikka tosiaan aina ei ehdi kommentoimaan…

 • susan

  I feel for you! Onneksi sairaalareissu on nyt takana, mr Latte kotona ja edessä viikonloppu saaressa 🙂

  Meillä myös mies matkustaa työnsä vuoksi ja monet kerrat lapset olleet kipeinä samaan aikaan. Viime keväänä mies oli pari viikkoa poissa ja meillä lasten kanssa kunnon mahatauti. Kaapit lopulta tyhjinä ja tukiverkkoja ei ole lähellä. Kuinka ihanaa oli paluu “normaaliin arkeen” ja rakkaan miehen saaminen kotiin 🙂 Täältä myös hatunnosto yksinhuoltajille!

  Kiitos muuten blogistasi! 🙂

 • Ansku

  Ihanaa, että pikkuneiti Purkka voi jo paremmin! Toivottavasti teillä oli ihana, rentouttava viikonloppu saaressa ja sait suloisen iltasatuhetken jälkeen nauttia takan ääressä lasillisen punaviiniä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.