Sep
25

Princess Estelle

by Sofia   -   in Good things for kids

Huomasittekos muuten, että suloinen pikku prinsessa Estelle oli pukeutunut Marie Chantalin Gina mekkoon kuninkaan 40-vuotis kuninkuus uran kunniaksi järjestettyihin juhlallisuuksiin? Estelle on kyllä aivan syötävän suloinen! Arvatkaas mikä parasta? Gina mekko on nyt Marie Chantalin alennusmyynnissä -60 %! Jos jollain muulla ei ole vielä “mekkokiintiö” täynnä, niin nyt olisi ihan oikeallekin prinsessalle sopiva mekko saatavilla. Marie Chantalin alennusmyynti päättyy 2. lokakuuta joten mekko kannattaa klikata ostoskoriin pikimmiten.

Myös kruununprinsessaVictorian Chanel asu kelpaisi kyllä minulle… Chanelin korkkarit ovat lestiltään  minun suosikkini.

Molemmat kuvat lainattu Aftonbladetista.

Vasen kuva Aftonbladet, oikea Marie Chantal.

Tänään siis tällaisissa prinsessatunnelmissa . Huomenna onkin luvassa jotain aivan erityisen kivaa joten muistakaahan tulla kylään jos pidätte yllätyksistä!

Sweden´s littlePrincess Estelle was dressed in this lovely Marie Chantal Gina dress for his grandfathers festivities a while back. That specific dress is on sale at Marie Chantal until the 2nd of October. Just thought you might want to dress your little cutie like a real princess…

Lattemamma

p.s. Aiemmin kommenttiosiossa ystävällisesti vinkattiinkin, että Marie Chantalia olisi Svensk Damtidningin mukaan tulossa Ruotsalaiseen By Engberg– putiikkiin myyntiin.

p.p.s. Prinsessa Estellekin taitaa olla nilkkaremmikenkä- ja rusettityttöjä! ♥ ♥ 

4 COMMENTS
|
14,351 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Princess Estelle „
minna, on September 25, 2013

Aivan ihana aloitus aamuun! Kiitos prinsessapostauksesta. Mekko lähti tilaukseen, eihän noin hyvää tarjousta voi ohittaa! Kun tyttö kasvaa mekosta ” yli” niin senhän voi vaikka laittaa kehyksiin. Laitoin kastejuhlassa olleen mekon tossuineen & signeerattuine ruokalappuineen kehyksiin tytön huoneen seinälle ja on kiva sisutuselementti. Näkee miten pieni tyttö onkaan ollut.. aurinkoa arkeesi!

Sofia, on September 26, 2013

Minna, kiva kun tykkäsit! Ja tuo mekko on niin suloinen, harmi kun meillä ei enää ollut juhlamekon tarvetta. Pidän tosi paljon kehystetyistä muistoista. Ihailen aina Darcy Millerin tekemiä “shadow/scrap boxeja”. Kurkkaapas täältä, jos eivät ole tuttuja!

Katja, on September 26, 2013

Kiitokset vinkistä! Nyt on tilaus tehty ja odottelen, jos mekko ehtisi 3-vuotis-valokuvaukseen mennessä tulla. Tilasin myös Hunterin kumisaappaat sekä ihania hiusrusetteja 🙂 Sinulla on niin kauniisti puetut tytöt. Ihanaa huomata, että joku muukin jaksaa intoilla lastensa pukemisesta näin 🙂

Sofia, on September 26, 2013

Oih Katja, varmasti täydellinen asu 3v. kuvauksiin. Kiitos ja kiva kun intoilet mukana :D!

Leave a comment
name
email
url
message