Good things for kids,  Shopping

Stuck on you part 2

Loppukesästä kirjoitin aiheesta nimikointilaput. Silloin tilasin meille Stuck on You´sta kenkiin laitettavia tarralappuja. Muun muassa Hattaran tarhatossuissa tarrat ovat pysyneet hyvin kiinni koska niiden pohjallinen on kangasta, mutta esimerkiksi Huntereiden sisävarsista meillä ainakin tarrat irtosivat koska sisäkangas on pinnoitettua “liukasta” materiaalia. Kumisaappaissakin tarrat ovat pysyneet sisäpohjissa sitten kyllä kiinni.

Purkan tarhatossut Pom Pom, Hattaran Accessorize.

Sain ystävällisen yhteydenoton Stuck on You´sta tuon jutun kirjoitettuani ja sain tilata tytöille lahjaksi pari juttua. Olin katsellut nimikoituja juomapulloja ja pieniä matkakokoisia kosmetiikkapurkkeja, joten sellaiset päädyin tilaamaan. Ovat kyllä todella mieluisat. Lisäksi meille tuli yksi pikkuinen juttu joka pääsee Purkan kaksivuotisjuhliin.

Mutta lahjajutuissa parasta ei kuitenkaan ole se saaminen vaan tietenkin se antaminen! Joten Stuck on You halusi lisäksi lahjoittaa pari 40 € lahjakorttia myös teille!

Eli nyt siis arvon kaksi 40 € lahjakorttia Stuck on Youn nettikauppaan! Jee!!! Stuck on Youlta voi tilata monia tuotteita myös ilman kuvia jos tuote ei mm. tule lapselle. Jos haluat osallistua arvontaan niin jätä tähän alle kommentti ja muista täyttää e-mail osoitekenttään toimiva sähköpostiosoite (se ei näy kommentin yhteydessä). Voit halutessasi kertoa kommentissa mikä aihepiiri blogissani sinua kiinnostaa eniten ja mitä haluaisit lukea lisää. Laitan voittajien sähköpostiosoitteet eteenpäin sitten Stuck on You´lle josta saa koodin “ilmaista” shoppailua varten. Tämä arvonta on voimassa muuallakin kuin Suomessa koska he toimittavat tuotteitaan kansainvälisesti! Arvon voittajat to 10.10 eli kahden viikon päästä. Onnea kaikille tasapuolisesti!

Edit. Arvonta on nyt päätynyt!

Stuck on you was kind enough to give me two 40 € gift vouchers as a giveaway. If you would like to take part, leave a comment below with a working e-mail address (it will only be visible to me). If you wish to do so, I would be glad if you could use this opportunity to tell me which categories and subjects you are most interested in on my blog and what you would like to read more about. I will use the random number generator to choose two winners on thursday the 10th of October. I will then forward the winners e-mail addresses to Stuck on You and they will send out a code for some “free shopping”. You can visit Stuck on you´s website here to see all the things available. Stuck on you delivers internationally so you don´t have to be in Finland to take part in this. Good luck!!! And check out tomorrows outfit if you want to see which labelled bottles we chose for ourselves.

Huomenna viikon asuissa mukana myös nimikoidut juomapullot jos haluat nähdä mitkä me valitsimme.

Onnea kaikille vielä arvontaan!

Lattemamma

p.s. En vastaile näihin kommentteihin, ettei mene arvontajärjestys ihan sekaisin, mutta luen kyllä jokaisen… Ensimmäistä kertaa kommentoivien kommentit julkaisen aina kun ehdin käydä koneella kurkkimassa, ne tulevat kuitenkin automaattisesti siihen järjestykseen joissa kommentit on jätetty.

p.p.s. Joku kyseli postikuluista, kenkätarratilauksen postarit oli n. 3 eur ja pullotilauksen n. 10€.

70 Comments

 • Eveli

  I am still waiting more post about your own wardrobe and looks, if you dont mind. And it woud be great read something about girls toys aswell, it doesnt have to be toys you have in your house but something like your gift list for the girls and boys aswell, christmas is comming and I am out of ideas.

  International gift voucher is wonderful, you are so lovely and thoughtful.

 • Christina

  Nihao ja terkut Kiinasta 🙂 Osallistun mielelläni arvontaan, sillä pikkuinen aloittanee ensi vuoden alussa päivähoidossa ja nimilaput tulevat tarpeeseen!

 • Eeva

  Osallistun arvontaan! Katselinkin jo näitä nimikointilappuja ja nimikoituja juomapulloja, mutten vielä ehtinyt tilata… Odottelen innolla lisää syksyisiä ruokajuttuja 🙂

 • mammami

  Hei, osallistun arvontaan! Nimitarrojen tilaus onkin to-do-listallani, sillä tyttäreni aloittavat alkuvuodesta uudessa dagiksessa uudella paikkakunnalla. Uudet harrastuksetkin on jo aloitettu!
  Parasta blogissasi on sen positiivisuus, onnellisuus ja kauneus. Luen blogisi joka aamu espresso kädessä. 🙂 Tutustuin blogi ja pinterest maailmoihin kauttasi (ja jäin koukkuun!) Olen tutustunut muutamaan muuhunkin blogiin, mutta pidän täsmällisyydestäsi, siitä, että keksit joka päivälle jotain uutta ja piristävää ja siitä, että blogisi on kaunis ja selkeä “käyttää” 🙂 On ihanaa, että keskityt vain niihin arjen ihanuuksiin, niistä itsekin tarvitsen välillä muistutusta 🙂

 • Susanna

  Blogisi inspiroimana tilasin myös meille kasan nimikointilappuja ja kieltämättä on aika paljon helpompaa kuin vaatteisiin suoraan nimen kirjoittaminen :). Muistin sitten samalla, että kas, näitähän äitinikin aina ulkomailla asuessamme käytti vaatteissani – olin unohtanut koko jutun. Tosiaan, nuo eivät huntereiden varsissa pysy, mutta muissa kengissä oikein hyvin. Vaatteisiin kiinnitettävät tarrat tomineet erinomaisesti. Ja kyllä, haluan osallistua arvontaan! Ihanaa päivää :).

 • Nitta

  Blogisi hempeys, seesteisyys ja kauneus lumoavat. Pojan äitinä on ihana piipahtaa täällä vaaleanpunaisessa unelmassa.
  Kiitos siis!

 • Henna

  Arvonnassa mukana, nimikointitarroja tarvitsee aina. Itsekin olen ehdottomasti tarrojen ystävä, kynällä kirjoittamisen sijaan. Hmm.. mistäköhän lukisin mieluiten.. Kahlasin itse asiassa juuri blogisi aivan alusta asti ja juuri pääsin loppuun. Ehkä parasta on se, että tulee aiheita laidasta laitaan ja tietenkin vinkkejä kivoihin tuotteisiin. 🙂

 • Rachel

  Mukana arvonnassa. Pidän blogistasi paljon, tyylisi on valloittava vaikka onkin hieman erilainen kuin omani. Samanikäisten tyttöjen äitinä inspiroidun kovasti ja olen saanut paljon vinkkejä mistä hankkia vaatteita ym. Niitä toivon siis lisää.

 • Laura

  Osallistun arvontaan! Sinulla on aivan ihana blogi, ja todella mielenkiintoisia sekä kekseliäitä aiheita! Monia reseptejäsi olen kokeillut ja joitain tuotteitakin tilannut suosittelujesi kautta. Kohta kaksi vuotiaan pojan äitinä naurattaa joskus “tyttöjutut”, kun ovat välillä niin kaukana meidän arjestamme, mutta toisaalta on hauska kurkistella myös suloisia tyttöjen juttuja oman auto- ja painitäyteisen elämän keskeltä 🙂 Me lähdetään parin viikon päästä ensimmäiselle etelänmatkalle koko perheen voimin, ja tuli mieleen että olisiko sulla jotain vinkkejä esim. Matkalle mukaan otettavista jutuista. Lentovinkit luinkin jo Pariisin reissunne yhteydestä, kiitos niistä! Iloa päivääsi!

 • Jonna

  Hei Lattemamma. Kun aamupäivällä pidän ensimmäisen taukoni, siihen kuuluu kuppi maitokahvia ja sinun blogisi lukeminen. Sen jälkeen on taas hyvä palata maan pinnalle ja jatkaa töitä. Kiitos sinulle! Mukana arvonnassa.

 • Minde

  Moni on tästä blogista puhunut, mutta nyt kun nimilappujen ja -tarrojen tilaaminen tuli itselle eteen, niin juttu kiinnitti huomioni. Täytyypä ruveta seuraamaan tiiviimmin, jos täältä saa näin hyviä vinkkejä! Kiitos!

 • Katja

  Osallistun arvontaan, ihania juttuja. Kenkien nimikoiminen päiväkotia varten on ollut hieman haasteellista ja kun olen tussilla kenkiin kirjoitellut, niin pohjistahan nimi kuluu heti pois ja varteen kirjoitettuna ikävä, kun seuraavalla käyttäjällä tietenkin eri nimi. Nuo tarralaput on kiva idea, niillähän voisi merkitä kirjoja ja leluja myös.

 • Stockholmsmamma

  Hei!

  Osallistun arvontaan!
  Odotan innolla postausta La Coquetan syysmallistosta..
  Mukavaa päivää ja terveisiä Tukholman auringosta!:)

 • Laura

  Minäkin olen arvonnassa mukana. Postauksien laaja kirjo pitää blogisi tuoreena. Vaatejutut ovat ehkä kuitenkin se lemppariaihe. Blogisi on todellakin päivittäinen herkkuhetki!

 • Irina

  Tämä postaus tuli niiin oikeaan aikaan kuin vain voi!
  Päiväkodista muistutettiin että lapsen vaatteet on nimikoitava…
  Meille lisäpähkäilyä tuottaa se,että tyttäremme suht harvinainen etunimi ei enää riitä, koska pian aloittaa toinenkin samanniminen lapsi (itse asiassa tuttavamme lapsi).
  Ja vielä kun toisen pikkutytön sukunimikin alkaa samalla kirjaimella kuin tyttäremme (what are the odds??) , emme voi edes käyttää etunimeä ja sukunimen ekaa kirjainta emmekä nimien ekoja kirjaimia, vaan olisi kehitettävä muu vaihtoehto.
  Lahjakortti tulisi juuri oikeaan aikaan, onnettaren niin salliessa 🙂
  Ihanaa, syksyisen pirteää päivää Sofialle ja lukijoille!

 • Hanna

  Itse tilasin aikoinaan nimilaput vaatteisiin mine4sure.com:sta ja ovat kyllä toimineet. Kyllä kiinnostaisi myös kokeilla stuck on you:n nimikoinyeja ja ehdottomasti kenkiin!

 • Heini

  Ihania tarroja ja taas kerran kauniita kuvia!
  Esikoinen pieni kuraa ja riehumista rakastava poika ei inspiroinut vaaleanpunaisiin unelmiin, mutta kuopus on pieni prinsessa,joka saa äidin himoitsemaan blogisi ihania tyttöjen juttuja!:)
  Kiitos kun piristät arjen keskellä!

 • Tiitiäinen

  Mukana ollaan! 🙂
  Tykkään blogissasi oikeastaan ihan kaikesta – lastenvaatteista, lasten kanssa puuhattavista jutuista (askartelut, leipomukset, muut puuhat), lastenhuoneen sisustuksesta, matkajutuista, ruokajutuista (esim vinkit arkiruokailuun on aina tervetulleita!) sekä myös äitien jutuista (näkisin mielelläni sinun “päivän asuja”!). Ihana blogi!

 • H

  Osallistun arvontaan!

  Ensinnäkin kiitos ihanasta blogista! Tämän kauniin blogin maailmaan on ihana uppoutua:) Itselläni on pieni poika ja tykkään, kun kirjoitat lastenvaatteista ja erityisesti liikkeistä, joista löytyy myös pojille kivoja vaatteita. Lukisin mielelläni myös omista vaatevalinnoistasi. Myös kaikki sisustus- ja matkajutut kiinnostaa.

 • babywish

  Osallistun arvontaan! Blogissa ihanaa on hempeät kuvat ja juhlien suunnittelu-jutut! Olen myös iloinen, että olet kirjoittanut vauva-juttuja vaikka sinulla ei ihan pientä olekaan! Niitä ja muita söpöyksiä lisää kiitos! 🙂

 • Selina

  Mielellään arvonnassa mukana! Pitkään aikaan en ole ehtinytkään mitään kommentoida, mutta blogiasi luen joka kerta 🙂 Ihanaa syksyn alkua teille!

 • Suvi

  Osallistuisin myös arvontaan. Kohta jo kahden pienen pojan äitinä käyn usein blogissasi “huilimassa” lattekupin verran. Toiveena lisää illanistujais & juhlavinkkejä 🙂

 • Johanna

  Osallistun sormet ristissä arvontaan 🙂 Pienen prinsessan äitinä blogissa eniten kiinnostavat nimenomaan tällaiset söpöt arjen piristäjät, kuten nämä tarrat!

 • Niina

  Mukana arvonnassa! Blogisi on sopiva sekoitus kaikkea, en siis osaa mitään ehdotuksia oikein edes antaa. Mielelläni tosin kuulisin, missä kaikkialla olette lasten kanssa matkailleet. Vaikka itsekin olemme valinneet lomakohteita ristiinrastiin, olisi mukava saada uusiakin ideoita varastoon. Mukavaa loppuviikoa!

 • Ninni

  Olen uusi blogisi lukija ja mukana arvonnassa!
  Olen kiinnostunut lukemaan lastenvaatteista sekä lastenhuoneen sisustuksesta – aiheista, joista jo kirjoitatkin.

 • HoO

  Ihania juttuja! Mukava kun esittelet kaikkea uutta kivaa 🙂 Minusta on parasta blogissasi, kun saa lukea uusista asioista/ideoista ja kaikesta mukavasta tekemisestä lasten kanssa.

 • Minttu

  Osallistun! Parasta blogissasi on arkipäivän kauneus, se “lattemaisuus”. Olen löytänyt kivoja nettikauppoja sinun kauttasi. Onneksi niissä on alet ja kiva, että olet ilmoitellut alejutuista.

 • Niina K.

  Osallistun arvontaan! Ihanat sisustusjutut,kaikki lapsiin liittyvät ihanuudet, juhlat ja olen bongannut blogistasi tai sen kautta kaikenlaisia ihanuuksia ja uutuuksia joita muualta en ole löytänyt.Ihailen omaperäisyyttäsi.

 • Anniina

  Osallistun arvontaan. Löysin blogisi toisen blogin kautta ja olen ollut ensi silmäyksestä asti pahasti koukussa. Nautin kauniista kuvista, tekstisi lämmöstä ja positiivisuudesta sekä hyvistä käytännön vinkeistä lapsiperheen arkeen – aivan kuten nämä nimikointilaputkin.
  Jatkossa voisin mielelläni kuulla vinkkejäsi siitä, miten me itse kukin voisimme levittää tuota hyvää mieltä ja positiivisuutta myös ympäristömme. Itse olen saanut hyvää mieltä esim. siitä, kun hoksasin viedä säännöllisesti lasten vanhat lautapelit ja lelut läheiseen päiväkotiin. Pieni vaiva itselle, suuri ilo lapsille ja tiukkojen pudjettien kurimuksessa taisteleville päiväkodeille.
  Tai kun keksin viedä naapuriin muuttaneelle uudelle perheelle tervetuliaisiksi korillisen vastapaistettuja pullia.

 • Kirsikka

  Hei. Sinulla on ihana blogi, kivoja vinkkejä ja tosi kauniita kuvia. Lastenne vaatteista on mukava lukea. Meillä noita tarroja jo onkin, mutta lisää olisi hyvä saada!

 • Maria

  Osallistun arvontaan 🙂 Luen blogiasi joka päivä kun laitan pienimmän päiväunille. On ihana lukea lastenvaatteista ja kaikista muistakin vinkeistä joista kirjoitat – mielestäni aiheita on sopivasti laidasta laitaan. Lukisin mielelläni ruoanlaittovinkkejä (varsinkin arki-ruoka).

 • Merja

  Uskomattoman esteettinen blogi. Olen vasta löytänyt tämän ja kaikki kauneus kiinnostaa, avaan jokaisen uuden postauksesi.
  Mukana arvassa.

 • Aikki

  Mukana arvonnassa. =)

  Tee aika ajoin postauksia myös pienten poikien vaatteista ja leluista. Muutama ihana postaus sinulla jo onkin tästä aiheesta.

 • äItI

  Voi kumpa tärppäisi. Olen ollut kotona yli kaksi vuotta lapseni kanssa ja kyllä se tarhaan meno meilläkin uhkaavasti lähestyy. Olisi mukavaa tilata nimitarroja eli osallistun mielelläni arvontaan 🙂 Kiitos kauniista blogistasi!

 • Annika

  Osallistuisin arvontaan. Sinulla on niin kaunis blogi, etten oikein edes osaa ehdottaa mitään tulevaisuutta ajatellen, muuta kuin, että jatka samaan malliin 🙂 Blogisi on kuin kaikista mieluisin naistenlehti: kaunis niin ulkoasultaan kuin sisällöltäänkin, todellinen hyvän mielen paikka. Olen myös huomannut, että sinä ja blogisi olette jossain alitajunnassani vaikuttaneet melko paljonkin kulutuskäyttäytymiseeni: olen löytänyt uusia ihania lastenvaatemerkkejä ja Stockan herkun hyllyjen välissä mieleeni saattaa putkahtaa jokin sinun esittelemä resepti tai tuote 🙂

  Mukavaa syksyn jatkoa sinulle ja perheellesi!

 • Elpi

  Hi!
  These labels are just lovely – thank you for the opportunity to take part in this giveaway:)
  As for the categories I prefer, well of course kid’s (girl’s) stuff – lovely shops with clothes, shoes, furniture for little girl’s room etc. Oh, and I liked so much your posts about your trip to Paris (I adore Paris), maybe you should add a category with lovely shops (and pastries) in Paris, London, Stocholm… So many fantastic places…

 • Mausteinen Manteli

  Ihania nuo nimikointitarrat, meilläkin alkaa tarhajutut ensi vuoden puolella. Esikoisen vanhoissa vaatteissa taitaa vieläkin lukea etunimi suttuisella tussilla…. Osallistun arvontaan ehdottomasti!

  Päädyin Kaunis Pieni Elämä -blogin suosittelemana blogiisi lueskelemaan joitakin hetkiä sitten. Kauniita kuvia ja ihana tunnelma.

 • Katariina

  Hei!

  Mukana kivassa arvonnassa. Onkin pitänyt tilailla nimikointitarroja.

  Blogisi aihepiiri vaihtelee mukavasti eikä siksi pääse pitkästyttämään. Kuvat ovat myös kauniita. Vaikea valita yhtä aihetta ylitse muiden. Yksi, mitä kaipaisin, olisi laajempi otsikoiden valinta. Eli nykyisten shopping, DIY, party planning…. lisäksi. Käytän kyllä hakua, mutta kaipaisin tarkempaa kategoriointia tyyliin: lasten vaatteet, kauneus, matkustus, arki, sisustus, kirjat, kulttuuri…

  Mukavaa päivää!
  T. Katariina

 • Nina T.

  Ilmoittaudun mukaan arvontaan! Tilasin aiemman stuck on you-postauksesi innoittamana tarrat poikani tarhakenkiin ja olen nyt innostunut liimailemaan niitä myös muihin hänen tavaroihinsa. Jos arpaonni nyt kohtaisi minua, tilaisin varmaan samanlaiset nimikoidut juomapullot pojalleni ja hänen pian syntyvälle pikkusisarukselleen!

 • *riikka*

  Mukana arvonnassa, tottakai, varsinkin kun päiväkodista taas huomautettiin, että niitä Pikkuveljen vaatteita pitäisi koittaa nimikoida..Kolmen lapsen äitinä en ole vieläkään oikein oppinut tuota nimikointia ottaa rutiiniksi. Noilla kauniilla tarroilla se varmaan luontuisi vähän paremmin:)
  Blogisi on ihanan raikas, pidän kaikista jutuistasi, minusta on ihanaa, ettet ole rajoittanut aiheita liian kapeksi, vaan täältä löytyy ihanuuksia vähän joka aiheesta;)
  Ihanaa viikonloppua teille!

 • Sari

  Olen arvonnassa mukana. Kahden pienen prinsessan äitinä, on ihanaa lukea kaikesta prinsessojen elämään kuuluvista asioista, lattemamman kauniilla käsialalla höystettynä. Ihanaa arjen iloa! Kiitos niistä!

 • Tuuli

  Kiitos Lattemamma kauniista blogistasi! Toivon sinun jatkavan samalla mallilla, blogisi on esteettistä ja harmonista luettavaa arjen keskellä. Ja osallistun mielelläni arvontaan, meidän ensimmäinen nimikointitarrasetti alkaa olla jo käytetty loppuun. 🙂 Ihanaa syksyistä viikonloppua sinulle ja perheellesi!

 • Johanna

  Kaunis blogi ja mukavia aiheita! 🙂 Olen lukenut blogia alusta saakka ja myös reseptejä olen kokeillut usein. Esikoista odotellessa olisi mukava lukea juttuja raskaudesta, vauva-ajasta tai vaikka vauvantarvikkeista vaikka omat tyttösi ovatkin jo hieman isompia. Myös se häihisi liittyvä postaus voisi olla kiva.
  Mukavaa viikonloppua ja mielelläni olen mukana myös arvonnassa. 🙂

 • kirsi

  Kiitos sinulle kauniista blogistasi, jonka löysin hiljattain. Olen ihan jäänyt koukkuun, melkein joka päivä kuopuksen päiväuniaikaan tulen tarkistamaan, onko tullut uutta postausta. Olen tosi ihastunut tyttöjesi tyyliin (ja rusetteihin!), eli tyttöjen tyylipostauksia luen mielelläni, myös reseptisi ovat mielenkiintoisia ja ehkäpä olisi hauska lukea vielä enemmän myös omasta tyylistäsi.
  Arvonnassa mukana. Hyvää syysviikonloppua!

 • Liberta

  Olen pienen esikoistytön äiti ja ystäväni vihjeestä löysin blogisi ihan hiljattain. Aivan suloiset tytöt sinulla. Olen arvonnassa mukana ja vaikka arpaonni ei suosisi, luulen, että stuck on you saa minusta uuden asiakkaan… 🙂

 • Sanna

  Aivan ihana blogi sulla ja niin omanlaisensa! Kaikki jutut tytöistä kiinnostaa kun meilläkin on noita prinsessoja! Mutta teidän kotoakin voisin katsella enemmän kuvia! 🙂 Mukana arvonnassa!! 😉

 • Noella

  Blogisi on oikea hyvänmielenlähde, kiitos siitä 🙂 Itse täyttelen parhaillaan pienen poikani vauvakirjaa, joten minua kiinnostaisi oletko täyttänyt tai jopa itse askarrellut tyttärillesi vauvakirjoja ja jos olet niin millaisia. Entä kokoatko tytöille lapsuusmuistolaatikkoja ja mitä ihanuuksia niihin talletat? Myös sisustusaiheet kiinnostavat kovasti. Mukavaa alkavaa viikkoa!

 • Ellen

  Osallistun mielelläni arvontaan:)! Parasta blogissasi on vinkit mitä ihanimpiin nettikauppoihin, myös Helsinki-vinkit ovat aivan supereita!
  Saaristoelämä kiinnostaa myös, kauniiden kuvien lisäksi olen saanut paljon ideoita joita olen toteuttanut omassa kesäpaikassamme:)

 • Jenni

  Oi, miten ihana arvonta. Tuollaiset nimikkotarrat olisivat oikein tarpeelliset. Balettitossut, tarhatossut yms. kaipaisivat juuri pieniä nimitarroja.
  Pidän blogissa sen inspiroivasta tunnelmasta ja sen tinkimättömästä tyylistä.
  Kiitos!

 • Pia

  Parasta on ehdottomasti kauniit kuvat <3 kaikesta kauniista ja positiivisita asioista tulen hyvälle mielelle. ja ihanat leivokset, keksit ja herkut. Tykkään, honestly! 😉 mukana arvonnassa!

 • JJennaa

  Vitsit miten ihana arvonta! Tykkään blogissasi sen positiivisuudesta ja selkeästä ulkoasusta, ja oikeastaan kaikesta 🙂 Mukana ollaan!

 • Minna

  Olemme olleet myös tyytyväisiä kyseisen firman tuotteisiin. Kenkätarrat ovat etenkin mukava uusi tuttavuus! Kivan näköinen myös kengän pohjassa (:

 • Anna

  Ihana arvonta, mukana ollaan! Päiväkotisyksyn alettua kaikki nimikkotarrojen tapaiset jutut arjen pienistä avuista ovat ihanaa luettavaa. Erityisesti kiinnostaisi juttu lapsiperheen kodin organisoinnista, kuten onko sinulla toimivia vinkkejä lelujen säilytykseen tai mihin piilotat hiekkaiset kurahanskat kun tulette päiväkodista 🙂 Kiitos kauniista blogista!

 • Liina

  Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten ja nyt luen sitä säännöllisesti. Tykkään kuvistasi ja kirjoitustyylistäsi. Sinulla on myös tosi hyvä maku. Aivan ihania myös nämä arvonnan tuotteet 🙂

 • Aava

  Blogisi on jo kokonaisuudessaan niin ihana että on vaikeaa toivoa mitään lisää! Jos jotain pitää valita niin sisustus- ja juhlatunnelmia on aina kiva lukea! ..osallistun myös arvontaan 🙂

 • Pauliina

  Täytyypä osallistua, vaikka yleensä arpaonni ei kyllä yhtään suosi 🙂
  Kirjoititkin jo odotusajan pukeutumisesta, joten seuraavaksi toivon vaikka jouluaiheisia juttuja, koristeluista yms.

 • Jonna

  Hui, meinasin unohtaa tämän arvonnan. 🙂 Olen iloinen siitä, että aikoinaan kommentoit blogissani jotain postausta. Sitä kautta löysin tieni blogiisi, jossa vierailen säännöllisesti. Kiitos kaikista ihanista vinkeistä, joita olen täältä saanut. Kuten nyt esim. nuo ihanat hassut rusetit. Viime kuussa Tukholman reissultani hain jo toistamiseen mamsellille NK tavaratalosta rusetteja. 🙂 Ja sitten Marie Chantal, olen kauan ihaillut hänen tyyliään ja lastenvaatteitaan. Tiedäthän, nautin suuresti blogistasi! <3

 • Priska

  Minä myös tilasin sekä tarroja että silitettäviä merkkejä loppukesästä blogikirjoituksestasi inspiroituneena. Ja ihania ovat olleet, kiitos siis vinkistä! Ja arvontaan mukaan, tottakai!

Leave a Reply

Your email address will not be published.