Sep
27

Tummansiniset tikkitakit

by Sofia   -   in Good things for kids

Melkein mikään ei ole suloisempaa kuin pienet ihmiset matkalla kouluun tai tarhaan pienissä tikkitakeissaan. Jostain syystä ajatus pienistä Pariisittarista kiiruhtamassa potkulaudoillaan, suloisista Hampurilaisista lapsosista kipittämässä isin kädessä tai pikkuruisista Lontoolaisista kapuamassa Range Rovereista tikkitakeissaan matkalla kouluun on mielestäni ihana. Ja aivan yhtä suloisilta näyttävät pienet Suomalaiset lapset tikkitakeissaan! Ei siis varmaankaan mikään yllätys, että tikkitakit on meidänkin tytöillä ollut jo vauvasta saakka syys- ja kevättakkeina. Tällä hetkellä molemmilla on tummansiniset tikkitakit, Hattaralla Zaran tämän vuoden mallistoa ja Purkalla siskon vanha, myös Zarasta muutama vuosi sitten ostettu. Viikon asuina siis tikkitakit!

Hattaran tikkitakki Zara, legginsit Polarn o Pyret, ballerinat Bonpoint, rusettipampula Bibaloo.

Purkan takki Zara, legginsit Polarn o Pyret, mokkanilkkurit Jacadi.

Nämä kuvat otin jo viime viikolla. Nyt ei kyllä mitenkään tarkenisi tepastella ballerinoissa ilman sukkia, hrrrrrr…

Tyttöjen juomapullot sain tilata lahjaksi Stuck on Youlta. Valitsimme pullot nimillä, ilman kuvia. Tekstin värinä Navy (melkoisen vaalea navy mielestäni) ja fonttina Cocoa. Tykkäämme niistä todella paljon!

Todays outfit is all about the quilted jackets which we adore! Ours are from Zara, but there are quite a few cute ones on the market. I have been very pleased with the quality of these though and they aren´t too expensive either. The cute labelled water bottles were a gift from Stuck on You. Don´t forget to take part in their giveaway! Have a very happy weekend lovelies!

Nyt toivotan sinulle erinomaista viikonloppua!

Nauttikaahan syksyisestä tunnelmasta,

Lattemamma

p.s. Muista osallistua Stuck on You lahjakorttien arvontaan!

11 COMMENTS
|
14,385 VIEWS
|
Partager sur Facebook
11 comments on “ Tummansiniset tikkitakit „
Eeva, on September 27, 2013

Olen myös tikkitakkien ystävä ja kuvailit niin osuvasti noita keski-eurooppalaisia lapsosia 🙂 Muistan kun olin itse noi 15 v ja ihastelin erityisesti ranskalaisia pikkupoikia duffelitakeissaan (sellaisia missä on puiset ‘napit’) ja polvihousuissaan kaulaliinat hulmuten… Voit arvata että meiltä löytyy nyt näitä molempia takkeja joka koossa 🙂
Ihanaa viikonloppua!

Sofia, on October 1, 2013

Eeva, meille voi sitten tarjota pieneksi jääneitä duffelitakkeja eteenpäin! 🙂

Pauliina, on September 27, 2013

Ihanat takit ja niin sievät pienet neidit ruseteissaan. 🙂

Sofia, on October 1, 2013

Kiitos kaunis Pauliina!!!

Kippuralla, on September 27, 2013

Meillä on ihastuttu benettonin tikkitakkeihin, ja vain hupullisiin versioihin 🙂

Sofia, on October 1, 2013

Kippuralla, mekin kävimme Benettonilla sovittelemassa, malli oli hieman leveä Hattaralle, mutta ihanan klassisia.

Ansku, on September 27, 2013

Tyylikkäitä pikkuneitejä! Kyllä tikkitakit vaan viimeistelevät tyylikkään kokonaisuuden 🙂 Mukavaa viikonloppua teille!

Täti Ruskea, on September 27, 2013

Hyvältä näyttää rusetteineen kaikkineen 🙂 Meillä on myös pojilla tikkitakit (siniset ja ruskeat), joita käytetään ns.kaupunkitakkeina keväisin ja syksyisin. Talveksi sitten kaivetaan esille villakangastakit/duffelit puunappeineen. Asusteiksi huivit ja pipot tai pappalätsät (talvella korvaläpälliset). Tämä mielestäni ajaton ja klassinen tyyli on ollut meillä käytössä jo esikoisen vauva-ajoista lähtien (13v). Silti yhä ihmettelen, miksei poikalapsia pueta yhtä usein “kauniisti/tyylikkäästi” kuin tyttöjä.

Sofia, on October 1, 2013

Kiitos Täti Ruskea! Duffelitakit ovat niin ihania!!!

Johanna, on September 27, 2013

Kiitos ihanasta blogistasi! Ja erityiskiitos tuosta juomapullovihjeestä 🙂 Tilasin tältä istumalta omille tytöilleni tuollaiset nimikoidut pullot (vaikka nuorempi on vasta puolivuotias…). Olen yrittänyt löytää kolmevuotiaalleni kivaa juomapulloa, mutta ainoat vaihtoehdot tuntuvat olevan Disney Princess, Hello Kitty tai Cars (huoh…). Tuo pullomalli on oikeasti täydellinen, etenkin kun kolmevuotiaan kerhoon pitää viedä omat, nimikoidut eväät. Ja olen samaa mieltä myös tikkitakeista, meillä käytössä tällä hetkellä harmaa ja valkoinen 🙂

Sofia, on October 1, 2013

Johanna, kiitos!!! Ollaan tykätty pulloista paljon ja just kiva kun ei kuvia!

Leave a comment
name
email
url
message