Sep
28

Dining in pink

by Sofia   -   in Random

Viikon vaaleanpunaisissa tyttöjen pinkkejä ruokailujuttuja. Tuttipullot odottelevat jo pian pois pakkaamista ja nokkamukejakaan ei kukaan enää käytä joten kohta kaapeissa on taas roimasti lisää tilaa.

Ricen pinkit astiat on ostettu aikoja sitten Hattaralle Gaudete Kidsistä, mutta Ricea myydään todella monessa paikassa.

Petteri Kani astioastoja meillä on sekä vaaleansinisenä, että vaaleanpunaisena.

Tämä Suavinexin kaupunki-tuttipullo on ollut yksi suosikeista.

Tämän pehmeän silikonisen pullon olen ostanut Ranskalaisesta apteekista. Molempien tyttöjen suosikkipullo on kuitenkin ollut pinkki Lifefactoryn lasipullo ja sen käyttöikä jatkuu ihan tavallisena juomapullona kun tuttipulloikä on ohi.

Vauvanruokaeväät kulkivat usein näissä Beaban bpa vapaissa purkeissa mammalounaille ja muualle.

Nämä kerrostettavat eväsrasiat jotka kulkevat ruudullisessa pussukassaan kätkevät sisäänsä pientä mahdollisesti tarvittavaa välipalaa. Päällikerrokseen kuulu pienten puikkojen lisäksi haarukka ja lusikka. Rasiat pinkissä pussukassaan ja söpöt pikku wet wipesit on eno tuonut tuliaisina Hong Kongista.

Some of the pink madness our girls use for their dining and snacks. Have a happy weekend!

Hauskaa viikonloppua!

Lattemamma ♥

p.s. KIITOS ihanista kommenteistanne arvontapostauksessa!!!  ♥  

 

6 COMMENTS
|
10,467 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Dining in pink „
Marja, on September 28, 2013

Hei! Ricellä on uutuutena ihanat pikkukukalliset ( kuin suoraan Libertyn kankaasta) melanin mukit ja ovaalin muotoiset lautaset. Muistan vieläkin kuinka ‘sekavin’ tuntein ( haikeus -riemu)pakkasin aikanaan lasten tutekoppene pois. Ihanan syksyistä viikonloppua koko perheelle:)

Sofia, on October 1, 2013

Kiitos vinkistä Marja! Kyllä on tuteista ja pulloista luopuminen juurikin haikeaa ja riemukasta 😉

Ansku, on September 28, 2013

Mistä olette nuo ihanat Petteri Kani -astiat ostaneet? Ihania, nekin 🙂 Hih, mullakin on kerrostettavat eväsrasiat käytössä, ne on vaan niin kätevät! 😉

Sofia, on October 1, 2013

Ansku, Petteri Kani astiat olen tilannut Alex and Alexasta. Siellä niitä on edeleen!

Susanna, on September 28, 2013

Samat ihanat Petteri Kani astiat täällä. Sun vinkistä viime syksynä löysin ne Leikkikauppa.fi:stä :). Tosin Pikku-neiti onnistunut hajottamaan mukin (vaikka se on muovia!)…. Tuttipullo vielä käytössä. Koskahan saan energiaa luopua? Kivoja arkea piristäviä juttuja ollut blogissasi taas koko viikon! Ja kauniita kuvia. Purkan synttärijuhlien kuvia odottelen malttamattomana – olet varmasti taas keksinyt jotakin inspiroivaa ja ihanaa.

Sofia, on October 1, 2013

Susanna, meilläkin illalla vielä juodaan pullosta maitoa, kuten sanoin, kohta pitäisi pullot kyllä pakkailla jo pois… Annetaan tyttöjen olla vielä vauvoja vähän aikaa :).

Leave a comment
name
email
url
message