Oct
16

Kidd.O Magazine

by Sofia   -   in Good things for kids

Tiesittekös, että Suomessa ilmestyi eilen aivan uusi lapsiperheille suunnattu lehti Kidd.O? Siellähän on pari tuttua pikkutyttöäkin! Ystäväni Mikko Rasila kuvasi meillä kotona tyttöjä lehteen viime kesänä. Kuvauksissa lasten kanssa toimitaan aina lasten ehdoilla ja mitään ei ole pakko tehdä. Pidetään tarvittaessa taukoja ja tehdään välillä vähän jotain muuta. Ehkä hieman lahjotaankin. Olen kuvannut tyttöjä aina paljon ( jo ennen blogin aloittamistakin) ja he ovat varmasti aika tottuneita olemaan kameran edessä. Silti on aina eri asia kun “vieras” kuvaa. Mikko oli ihana lasten kanssa! Stailauksesta vastasi aivan ihana Anu Laapotti ja meikkaajana toimi myös super ihana Tiina-Maria Valanti. Olemme kaikki tuttuja keskenämme ennestään ja ehkäpä siksi tytötkin viihtyivät hyvin. Kuvauspäivä oli todella kiva ja minä pääsin vielä kaiken lisäksi testailemaan uusiin koekaniineihin reseptejä siitä Gwyneth Paltrown keittokirjasta. Tässä teille vähän “behind the scenes” kuvia.

Päivä alkaa Tintin käsittelyssä meikkauksella ja kampauksella mamman meikkipöydän äärellä. Meidän pikku himotällääjät olivat onnessaan.

Tämä turkisliivi ei tainnut koskaan päästä oikeaan lehteen. Purkka riisui sen varmaankin aika pian.

Purkka stailasi itseään vähän omatoimisesti kuviin ja lisäsi kukka- ja perhosseppeleen pukeutumislaatikostaan hiuspannan lisäksi. Kädessä on näköjään myös oma huulikiilto.

Joku kävi salaa Tintin meikkipussilla. Tai ehkäpä käsissä on joku ihanista koruista jotka kuvauksiin tuotiin.

It´s a party! Tytöt saivat macaronseja ja tikkaria. Lattemamman koristeet pääsivät kuvausrekvisiitaksi. Olohuoneessa näkyy lastenhuoneesta tieltä siivottu pomppupallo ja säkki joka on täynnä pehmoleluja.

Purkka meni päiväunille ja Hattaran oli tarkoitus jatkaa kuvissa, mutta iso hiuskoriste ei miellyttänyt mallia. Päätettiin pitää lounastauko. Näitä mökötyskuvia ei lehdessä nähdä lainkaan. Tämä asu oli oma suosikkini (muistaakseni Zaran).

Päikkäreiden jälkeen hiusten parantelua…

… ja Anun rekvisiittalaukuista asusteita.

Valmiina jatkamaan. Seuraaviin kuviin Purkka saikin pienen poikakaverin.

Rockabilly Purkka sai myös pomppia mamman ja pappan sängyllä!

Sitten olikin Hattaran vuoro taas päästä kuviin uudella innolla.

Mikko kuvaa, Hattara poseeraa.

That was a fun and sugary day!

Keittiööni oli kertynyt jostain syystä näinkin värikäs asetelma.

Tältä näytti siis kuvausten taustalla. Ammattilaisen ottamat kuvat ovatkin jo hiukan eri tasoa! Kannattaa hakea oma Kidd.O lehti kyllä kaupasta, siinä oli paljon ihania juttuja, mm. muotia, sisustusta ja ruokaa.

We had a photoshoot at our house for a new family magazine published in Finland yesterday, Kidd.O. The photos were shot last summer and these are my behind the scenes pics. If you are in Finland check out the mag if you can still get your hands on one. They were sold out at Stockmann´s already yesterday, Akateeminen might have a few copies left. Little miss Cotton candy and little miss Bubble gum had a lot of fun that day, some tired moments obviously occurred too, but all in all they thought it was a great experience. 

Lattemamma

edit. p.s. Täältä voit lukea pikku jutun julkkareista. 

20 COMMENTS
|
20,426 VIEWS
|
Partager sur Facebook
20 comments on “ Kidd.O Magazine „
*riikka*, on October 16, 2013

Oi, kuinka suloisia teidän neidit ovatkaan! Nappasin eilen illalla lehden kaupasta, en ole vielä ehtinyt kunnolla lukemaan, mutta ihanalta näytti pikaiselta selaamisella. Mietinkin, että olenko ollut niin sokea, etten ole ko. lehteä aiemmin huomannut, mutta olikin siis eka numero. Kiva, että saadaan lapsiperheiden lifestyle -lehtiä Suomeenkin!

Sofia, on October 16, 2013

Kiitos kaunis Riikka! Lehti vaikuttaa tosiaan kokonaisuudessaan tosi hyvältä! Ne oli jo päässyt Helsingistä loppumaan monista paikoista, mutta lisää oli onneksi saatu.

Katja, on October 16, 2013

Hei, onko se nyt tämä 15.10 ilmestynyt lehti ja vasta seuraava numero, missä olette?

Sofia, on October 16, 2013

Katja, juu tässä numerossa on meidän tytöt ja paljon paljon muuta. Lehti on yli 200 sivuinen! 🙂

Katja, on October 16, 2013

siis piti kirjoittaa, että VAI seuraava numero? Täytyy poiketa lehtipisteessä kun ehdin.

Täti Ruskea, on October 16, 2013

Vau ja voi ihanuus! Tuo täytyy saada. Toivottavasti on myös “poikien juttuja”. Ihana muisto jää teidän tytöille sekä kokemuksena että painettuna 🙂 Myydäänköhän noita ihan tavallisissa marketeissa? Täytyy heti päästä hakemaan oma. Kuinka usein lehti jatkossa ilmestyy?

Sofia, on October 16, 2013

Täti Ruskea, kiitos!! Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja siellä on itseasiassa tosi paljon poikien juttuja. Kyllä käsittääkseni marketeistakin pitäisi löytyä.

Aava, on October 16, 2013

Purkka on kyllä aivan valloittava loikkiessaan sängyllä! Ihanat kuvaukset muutenkin ja loistavaa että edettiin täysin tyttöjen ehdoilla. Macaronsit taisivat tulla pöytään valmiina eikä sinun ihanasta keittiöstäsi? Kysyisin kuitenkin oletko koskaan onnistunut löytämään yhtä syvän punaisia väriaineita? Olen kokeillut monen merkin tumman- ja viininpunaisia sävyjä mutta aina tulee liian kirkasta.. ja toisaalta macaronstaikinaan ei voi kuitenkaan kaataa koko purkkia väriainetta, ja se vasta terveellistä olisikin ;D

Sofia, on October 16, 2013

Kiitos Aava! Macaronsit taisivat tulla Stockalta, olivat kuvausrekvisiittaa. Ihanan värisiä, mutta olen kyllä miettinyt ihan samaa kuin sinäkin, että väriainetta tarttisi kyllä laittaa aika paljon ennenkuin noi tummat värit saavutetaan kotikonstein. Eli en osaa merkin suhteen tässä kohtaa auttaa. Pysyttelen pastelleissa 😉

Täti Ruskea, on October 17, 2013

Ihan Citymarketista löysin omani ja olipas muhkea (276s.) lukupaketti! Ja kyllä löytyi sekä tyttöjä että poikia 😉 Ihana uusi aluevaltaus lehtimaailmassa eikä hintakaan ollut korkealla. Monet lattekahvit saan keitellä ennen kuin tuo on kunnolla kahlattu läpi. Hyvä niin! Suloisia ovat teidän lapset lehden sivuilla:-)

Kidd.O-taitureita » Kidd.O, on October 17, 2013

[…] Lattemamman blogikirjoituksen voit lukea tältä: http://lattemamma.fi/2013/10/16/kidd-o-magazine/ […]

Ansku, on October 17, 2013

Ihanat tytöt ja upeat kuvat! Tuollainen kuvauspäivä on varmasti hauska kokemus, onpahan hieman erilainen päivä kotona 🙂

Sofia, on October 17, 2013

Kiitos paljon Ansku ja nimenomaan, vähän jotain hauskaa ja erilaista, jää kivat muistotkin!

Katja, on October 17, 2013

Ihana lehtiuutuus 🙂 Nappasin omani eilen lähi-Alepan hyllyltä. Todella kauniit kuvat tytöistäsi 🙂

Sofia, on October 19, 2013

Kiitos Kata!

Katariina, on October 17, 2013

Ihana lehti!! Hain heti omani. Kiitos vinkistä!

Katariina

Sofia, on October 19, 2013

Kiva, että tykkäsit Katariina. Oli munkin mielestä hieno!

Ei saada näppejä irti! » Kidd.O, on October 17, 2013

[…] Lattemamma oli myös tekemässä Kidd.O:a eli kulisseista löytyy juttu tästä. […]

Susanna, on October 18, 2013

Voi taivas kuinka kauniita kuvia! Minä en saa Sofiaa pysymään paikallaan edes sekuntia, jotta voisin ottaa kuvan. Hän suorastaan vihaa kuvaamista – ja myös tälläytymistä. Prinsessasta on kehkeytymässä varsinainen poikatyttö, vaikka yritän kuinka kuorruttaa maailmansa vaaleanpunaiseksi. Päiväkotiin valittiin lelupäiväksi tänään juna ja miekka… Mutta jatkan yrittämistä :). P.S. Näin sinut tiistaina, kun olit ilmeisestikin menossa Purkkaa hakemaan dagiksesta. Yritin moikkailla, mutta kävelit omissa aatoksissasi (ja itse olin tietty kännykkä korvalla, kuinkas muutenkaan :)).

Sofia, on October 19, 2013

Susanna, kiva, mä oon vaan viilettänyt (taas) ajatuksissani menemään. Ja kiitos! Poikatytöt on ihania! Ja näähän muuttaa mieltään tässä iässä jatkuvasti, ensi viikolla voi pinkkin olla taas se juttu. Purkka on myös kovin kiinnostunut junista yms. Hattara ei koskaan ollut (mun mielestä se on vaan kiva juttu). Toisaalta Purkka rakastaa kenkiä ja meikkejäkin. Ota noista nyt sitten selvää…
p.s. Mun eka itse toivoma joululahja oli lapsena kippaava roska-auto (olin kai kolme) ja aika vaaleanpunainen prinsessa mustakin sitten kehkeytyi. Ja vaikka ei olisi tullutkaan, niin olisin ehkä ollut vielä “mageempi”.

Leave a comment
name
email
url
message
« NYC