Random

Ihanaa viikonloppua!

Tulin vielä oikein erikseen toivottamaan teille hyvää viikonloppua! Onko teillä jotain kivoja suunnitelmia? Tänään me aiomme ottaa ihan rennosti ja jos kurkkaa ikkunasta ulos, niin ainakin täällä Helsingissä ilma on sellainen, että takkaan voisi olla kiva sytyttää tuli. Huomenna Hattara ja minä menemme Oopperaan katsomaan ihan oikeaa balettia, Prinsessa Ruususta ystäviemme kanssa. Hattaran ensimmäinen kerta balettiesityksessä, olemme puhuneet tästä paljon ja tutustuneet käsiohjelmaankin jo etukäteen. Purkka saa viettää pappan kanssa laatuaikaa. Sunnuntaina, ennen kuin lehtikasat ehtivät täysin peittyä kinosten alle, niihin voisi vaikka mennä vähän pomppimaan! Ihanaa viikonloppua ja kiitos kun kävit täällä!

Viimeinen saariviikonloppu muutama viikko sitten. Illalla tarkeni ulos vilkaisemaan auringonlaskua lyhythihaisessa.

Lattemamma

p.s. Huomenna on kyllä luvassa vielä vaaleanpunaista, se luvattu tupla-annos.

10 Comments

 • susanna

  Onpas hauska sattuma. Olemme menossa mieheni kanssa myös huomenna katsomaan Prinsessa Ruususta, mutta iltanäytökseen. Hän tosin ei niin innoissaan :)… Ihanaa balettia teille!

 • Ansku

  Ihanalta kuulostaa teidän viikonlopun suunnitelmat! Toivottavasti kuulemme ensi viikolla mitä Hattara tykkäsi baletista 🙂 Lämmintä viikonloppua!

 • Eva/Citymami

  Rauhallista ja mukavaa viikonloppua :)!
  Prinsessa Ruusunen on täälläkin ohjelmassa – viime vuoden Lumikuningatar herätti suurta ihastusta. Ja vastauksena aikaisempaan kysymykseeni – kyllä unelmien koti on löytynyt ja nyt vain suurella kärsivällisyydellä tai sen harjoittamisella odotellaan muuttoa 🙂

 • Täti Ruskea

  Ikimuistoista balettielämystä teille! Meillä on ohjelmassa mm. vielä yhden synttärikakun leipominen tälle syksylle ja sen syöminen vieraiden kera. Sitten voikin alkaa vähitellen siirtämään ajatukset kohti joulusuunnitelmia, ainakin lahjoja.

  • Sofia

   Kaunis kiitos Täti Ruskea! Teille kivaa viikonloppua kakun ja vieraiden kanssa <3. Meillä on marraskuun lopussa vielä Hattaran juhlat, luulen, että se on minulle hyväksi. En pääse aloittamaan joulufiilistelyjä koskaan "liian" aikaisin ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published.