Oct
18

Ihanaa viikonloppua!

by Sofia   -   in Random

Tulin vielä oikein erikseen toivottamaan teille hyvää viikonloppua! Onko teillä jotain kivoja suunnitelmia? Tänään me aiomme ottaa ihan rennosti ja jos kurkkaa ikkunasta ulos, niin ainakin täällä Helsingissä ilma on sellainen, että takkaan voisi olla kiva sytyttää tuli. Huomenna Hattara ja minä menemme Oopperaan katsomaan ihan oikeaa balettia, Prinsessa Ruususta ystäviemme kanssa. Hattaran ensimmäinen kerta balettiesityksessä, olemme puhuneet tästä paljon ja tutustuneet käsiohjelmaankin jo etukäteen. Purkka saa viettää pappan kanssa laatuaikaa. Sunnuntaina, ennen kuin lehtikasat ehtivät täysin peittyä kinosten alle, niihin voisi vaikka mennä vähän pomppimaan! Ihanaa viikonloppua ja kiitos kun kävit täällä!

Viimeinen saariviikonloppu muutama viikko sitten. Illalla tarkeni ulos vilkaisemaan auringonlaskua lyhythihaisessa.

Lattemamma

p.s. Huomenna on kyllä luvassa vielä vaaleanpunaista, se luvattu tupla-annos.

10 COMMENTS
|
6,683 VIEWS
|
Partager sur Facebook
10 comments on “ Ihanaa viikonloppua! „
susanna, on October 18, 2013

Onpas hauska sattuma. Olemme menossa mieheni kanssa myös huomenna katsomaan Prinsessa Ruususta, mutta iltanäytökseen. Hän tosin ei niin innoissaan :)… Ihanaa balettia teille!

Sofia, on October 19, 2013

Kiitos samoin teille Susanna!

Ansku, on October 18, 2013

Ihanalta kuulostaa teidän viikonlopun suunnitelmat! Toivottavasti kuulemme ensi viikolla mitä Hattara tykkäsi baletista 🙂 Lämmintä viikonloppua!

Sofia, on October 19, 2013

Kiitos Ansku! Ja samoin sinne!

Lumo, on October 18, 2013

Maalle sienestämään ja nukkumaan! Toivottavsti viikonlopun kelit ovat paremmat kuin tänään.

Sofia, on October 19, 2013

Rentouttavaa viikonloppua sienien ja levon parissa Lumo!

Eva/Citymami, on October 18, 2013

Rauhallista ja mukavaa viikonloppua :)!
Prinsessa Ruusunen on täälläkin ohjelmassa – viime vuoden Lumikuningatar herätti suurta ihastusta. Ja vastauksena aikaisempaan kysymykseeni – kyllä unelmien koti on löytynyt ja nyt vain suurella kärsivällisyydellä tai sen harjoittamisella odotellaan muuttoa 🙂

Sofia, on October 19, 2013

Onnea, onnea, onnea Eva/Citymami! Ihan mahtavaa! Tuuttekohan päivänäytökseen katsomaan Ruususta tänään? Ehkäpä näemme siellä!? 🙂

Täti Ruskea, on October 18, 2013

Ikimuistoista balettielämystä teille! Meillä on ohjelmassa mm. vielä yhden synttärikakun leipominen tälle syksylle ja sen syöminen vieraiden kera. Sitten voikin alkaa vähitellen siirtämään ajatukset kohti joulusuunnitelmia, ainakin lahjoja.

Sofia, on October 19, 2013

Kaunis kiitos Täti Ruskea! Teille kivaa viikonloppua kakun ja vieraiden kanssa <3. Meillä on marraskuun lopussa vielä Hattaran juhlat, luulen, että se on minulle hyväksi. En pääse aloittamaan joulufiilistelyjä koskaan "liian" aikaisin ;).

Leave a comment
name
email
url
message
Pink »