Oct
31

Caramel apples

by Sofia   -   in Cooking  Party planning

En ole ehkä niin pääkallojen, luurankojen tai lepakoiden suurkuluttaja. Halloween juhlien kuvissa usein silmiini osuukin karamelliomenat. Eiliset illallisvieraamme saivat maistaa omaa yritelmääni aiheesta. Raikkaan omenan ja makean kinuskisen kuorrutteen yhdistelmä sopii hyvin ainakin omille makunystyröilleni. Ja ylimääräinen kuorrute lämmitettynä mainiosti vaniljajäätelölle. Reseptin nappasin täältä (jätin punaisen väriaineen pois). Myös nämä ovat mielestäni todella, todella kauniit ja ajatuksissa on kokeilla niitä joskus lastenkutsuille. Entä miltäs kuulostaa kardemumma-hunaja-karamellipäärynät. Ooh…

Tiesittekös muuten, että ranskaksi nämä karamelliomenat ovat pomme d´amour? Très romantique!

Tikkuihin voisi halutessaan sitoa pienet rusetit ta tehdä vaikkapa liput. Nämä kävisivät hyvin myös illallisella paikkakorttejen pidikkeiksi. Yksi jokaiselle nimellä varustettuna. Me söimme melko casual dinnerin, joten en halunnut koristella omppuja turhan paljoa.

Erinomaisen hurjaa Halloweenia jos vietät sellaista ja tunnelmarikasta pyhäinpäivää lauantaina jos se kuuluu suunnitelmiisi (silloin ei myöskään tule viikon vaaleanpunaisia). Taidan sytyttää silloin kynttilän muutaman rakkaan muistolle .

With these pictures of caramel apples I made for yesterdays dinner guests, I wish you a spooky all hallows eve!

Lattemamma

p.s. Huomenna on muuten aivan erityisen merkityksellinen päivä täällä blogissa…

p.p.s. Jos haluat jännää ( mutta ennemmin draamaa kuin kauhua) katsottavaa Halloweenin kunniaksi niin suosittelen Hercule Poirotin Hallowe´en Party jaksoa ( Netflixistä ainakin löytyy). Monsieur Poirot on suuri rakkauteni…

6 COMMENTS
|
11,431 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Caramel apples „
Liina, on October 31, 2013

Toinen Poirot-fani tunnustautuu. Kuuluu ehdottomasti suosikkeihin.

Sofia, on November 4, 2013

Yes Liina, onneksi en ole ainoa Poirot fani! <3

Jenni, on October 31, 2013

Mua alko jännään jo huominen!! 🙂 Kinuskia ja omenaa ei ole vielä päässyt maistamaan, mutta näyttävät niin herkuille, näitä ehdottomasti joskus kokeiltava! Ihanaa päivää!! 🙂

Sofia, on November 4, 2013

Jenni, testiin vaan, hyvää on!

Ansku, on October 31, 2013

Mä oon tehnyt näitä joskus! Makeaa, mutta niin hyvää! Maistui myös ihan kivasti vaniljajäätelön kanssa 😉

Sofia, on November 4, 2013

Ansku, mun rupes tekemään mieli uuniomenoita ja vaniljajätskiä just nyt! 😀

Leave a comment
name
email
url
message