Nov
1

Lattemamma 1v.

by Sofia   -   in Good things for kids  Random

Tänään on tullut vuosi siitä kun Lattemamma on ottanut haparoivat ensiaskeleensa. Mikä ihana vuosi tämä onkaan ollut, kiitos kun olette olleet mukana tällä matkalla kanssani! Olen nauttinut blogin pitämisestä suunnattomasti ja aivan erityisesti teidän kommenteistanne ja sähköposteistanne. Olette ihania!

Blogi jatkaa samalla linjalla millä ensimmäinenkin vuosi on kulkenut. Tänne löytää tiensä se maitovaahtokuorrutus arjen keskeltä. Söpöstellään, nautitaan pienistä ylellisyyksistä, kuten takkatulesta lumisateen keskellä omat kullat kainalossa. Mitään kovin vakavaa, surkeaa ja realistista ei täältä kannata tulevaisuudessakaan hakea. Olen halunnut ihan kaikella hyvällä jakaa kanssanne hetkiä, pieniä palasia elämästämme. Vaikka täällä ihastellaan suloisia lastenvaatemerkkejä, toivon kuitenkin, että blogista jäisi päällimmäisenä mieleen ajatus siitä kuinka tärkeää on viettää aikaa läheisten kanssa, eikä niinkään kuva ikuisesta tavaran haalimisesta. Kaikkea ei ole pakko saada, joskus on hyvä nauttia siitä mitä jo on. Toivon myös, että täältä jää tunnetila siitä, että ihan tavallisen arjenkin keskellä on paljon pientä ja kaunista josta voi tulla onnelliseksi.

Little Princess setti oli Hattaralle erittäin mieluinen.

Little lady korusetti jonka Purkka valitsi heti itselleen.

Koska on synttärit, tietysti on taas lahjoja!!! Purkka ja Hattara saivat ystävältäni lahjaksi kauniit korusetit ( korut olivat siis henkilökohtainen lahja) ja tuumin, että mikään lahja ei olisi syntymäpäivälahjaksi teille suloisempi. Niinpä House of Elliot ystävällisesti lupasi lahjoittaa myös jollekin teistä onnekkaista lasten little princess korusetin. Settiin kuuluu kaulakoru ja rannekoru jossa on kauniita vaaleanpunaisia sydämiä ja valkeita helmiä. Vaikka lahjakortin arpookin random number generaattori, olisi ihana kuulla kenelle lahja menee ja mihin tarkoitukseen. Ehdit jättää kommenttisi 6.11. iltaan mennessä. EDIT. arvonta on päättynyt!

Lattemamma´s blog is 1 year old today! Hooray!!! I have really enjoyed this journey with you. Thank you for being here and leaving all those lovely comments, they mean the world to me. They really do. And please do feel encouraged to write in english or swedish too, mine might not be perfect ( as you have probably noticed), but I´ll understand for sure! If you live around here I would like you to take part in this giveaway of a beautiful children´s jewelry set. I´m looking forward to hearing your answers about whom it would go to and for what occasion (valid until the 6th of November). So grateful to have you here! Have a great weekend!!! There will be no pink challenge tomorrow, but next week I´ll share a few photos of little miss Bubblegums b´day, so come by if you are interested.

Kiitos vielä joka ikiselle jotka käytte lukemassa blogiani ja aivan erityisen iso kiitos teille jotka jätätte ihania ja kannustavia kommenttejanne minulle aktiivisesti! Olen siitä kovin onnellinen ! Ihanaa viikonloppua!!!

Lattemamma

p.s. Muistakaa siis ihanat kun luette tätä blogia, että kukaan ei ole täydellinen ja Lattemamma ei ole yhtä kuin meidän perheemme oikea elämä. Kaikilla ihmisillä on elämässä haasteensa ja vastoinkäymisensä. Blogi on toki osa oikeaa elämäämme, mutta vain osa. Se millaisen kuvan te muodostatte todellisuudesta, on teidän omissa käsissänne. Lattemamma ei ole upein, varakkain tai taitavin, eikä se ole mikään itsetarkoituskaan. Ehkäpä olisikin helpompaa unohtaa, mitä joku on oikeasti “blogin takana” ja vain nauttia siitä maailmasta joka tänne on luotu. En yritä esittää mitään mitä en ole, vaan loppu on henkilökohtaista ja tarkoituksella jätetty jakamatta. Juo siis lattesi nautiskellen seurassani ja sen jälkeen palataan molemmat kauniiseen todellisuuteemme. Mikä ikinä se kohdallasi onkaan.

p.p.s. Ensi viikolla ollaan hunajaisissa tunnelmissa kun juhlitaan vielä Purkan synttäreitä täällä blogissa.

70 COMMENTS
|
11,324 VIEWS
|
Partager sur Facebook
70 comments on “ Lattemamma 1v. „
Heidi :), on November 1, 2013

Ihanan paljon ONNEA Sofia, Lattemamma 1 v <3 Kaunista, iloista ja inspiroivaa blogiasi on ilo seurata päivittäin. Suloiset kuvat, mutta myös mielestäni hienolla elämänasenteella kirjoitetut tekstit, kuten tämäkin 1 v. postauksesi ovat ilo silmälle ja mielelle.

Tiitiäinen, on November 1, 2013

Onnea ihanalle blogille! Minusta se täyttää erinomaisesti tarkoituksensa ja todellakin tulee tunne että läheisten kanssa oleminen on tärkeintä. Mutta on ihana lukea pienistä jutuista joilla vaikka läheisiä voi ilahduttaa tai tehdä yhteisestä arjesta hippusen ihmeellisempää.
Osallistun toki myös arvontaan, palkinto olisi täydellinen sunnuntaina 4 v täyttävälle Helmi-tytölleni!

Lissu, on November 1, 2013

Onnea Lattemamma! Olet onnistunut luomaan todella suloisen maailman!

Saana, on November 1, 2013

Ihana korusetti menisi pikkuiselle( omasta mielestään jo isolle) nelivuotaiaalle Stellalle yllätyslahjaksi piristämään päivää.

Kati (Ei ihan vielä), on November 1, 2013

Onnittelut 1-vuotiaalle! Löysin blogisi vasta joku aika sitten, mutta lämmin tunnelma välittyy välittömästi.

Otan osaa myös arvontaan. Koru olisi täydellinen 6-vuotiaalleni, joka saa silloin tällöin laittautumispuuskia. Menevä tyttö käyttää koruja vain speciaalitilanteissa… mutta silloin ne ovat sitäkin suuremmassa osassa pukeutumista ja “laittautumista” 🙂

RiikkaPe, on November 1, 2013

Kiitos kivasta blogista ja onnea! Minä ainakin haluan vain juuri tämän “kuorrutuksen”, jota tarjoilet blogissasi:) Ja ihania pieniä lahjavinkkejä olen täältä poiminut. Arvonnassa mukana tietty, kolmevuotias tyttäreni saisi korut.

Minttu, on November 1, 2013

Blogista on tullut yksi suosikkini! Kiitos ja onnea! Olen saanut paljon ideoita ja mietittävää, positiivisella tavalla. Tyylisi tehdä blogia on mielestäni ainutlaatuinen, se eroaa muista blogeista juuri Lattemammamaisella tavalla. Ja oih, mikä ihana arvonta! Ehkä minun on tilattava nämä joulupukin konttiin…

Ansku, on November 1, 2013

ONNEA, Onnea 1-vuotiaalle ihanalle, suloiselle blogille sekä yhtä suloiselle kirjoittajalle!!! <3 Blogisi on todellakin ihana arjen sulostuttaja ja suo lukijalle pienen matkan kaikkeen ihanaan sen arkitodellisuuden keskellä. Sen lisäksi blogissa on hyviä vinkkejä ja reseptejä, ja on todella kiva, että jaksat jakaa vinkkejä sekä inspiroida muutoinkin meitä lukijoita. Päällimmäisenä mieleen jää kuitenkin aina se ajatus, kuinka tärkeää on yhteinen aika läheisten kanssa ja kuinka ihan pienilläkin teoilla/asioilla voi ilahduttaa arjen keskelllä. 🙂 Kiitos Sofia tästä ihanasta blogista -olet loistava kirjoittaja! <3 Tunnelmallista viikonloppua sinulle ja perheellesi!

Ritu, on November 1, 2013

Meidän pikku-prinsessa täyttää jouluna 1,5 vuotta ja nämä korut olisivat ihana joululahja. <3

Jonna, on November 1, 2013

Onnea Lattemamma! Tämän “yhteisen” vuoden jälkeen tunnut ystävältä<3 Noista arkipäivän ylellisyysjutuista vielä sen verran, että minulle ylellisyyttä on joka aamupäivä muutama minuutti sinun blogisi seurassa. Kiitos siitä! Meillä olisi kolme prinsessaa jakamassa korusettiä;)

Laura, on November 1, 2013

Onnittelut lempiblogilleni Lattemammalle <3 Takana lukuisia suloisia hetkiä, toivottavasti saamme nauttia blogista vielä monen monta vuotta. Arvontaan heitän pienen Rinkelini arvan, hän täyttää 1v juuri ennen joulua.

Sari, on November 1, 2013

Onnittelut 1-vuotiaalle :). Meillä koruja odottelisi kaksi prinsessaa 4v. ja 2v. Osallistun siis mielelläni arvontaan.

Jutta, on November 1, 2013

Lämpimät onnitteluni 1-vuotialle blogille! Korusetti ilahduttaisi marraskuun lopussa 4-vuotta täyttävää Ronja-prinsessaa. Hän on siskoni tyttärentytär.

Annika, on November 1, 2013

Olen blogisi uusi lukija, sattumalta Instagramin kautta tänne onneksi löysin 🙂 ja luin kaikki postaukset melkein kerralla läpi! aivan ihanaa luettavaa kotiäidille, muistutusta nauttimaan vaikka välillä olisi vähän väsynyt 😉 tämä korusetti olisi ihana pienelle prinsessalleni odottamaan kun koruja kohta voi alkaa käyttämään. -Annika

Suvi, on November 1, 2013

Paljon onnea!! Blogisi on aivan ihana. Se on minulle piristysruiske arkeen. Saan paljon ideoita ja samalla voi haaveilla. Joten jatka vain samaan malliin! Kiitos kun jaksat ilahduttaa niin monia meistä! Koru menisi 3- vuotiaalle prinsessalleni .

Johanna, on November 1, 2013

Onnea ihanalle blogille ja sen kirjoittajalle! Korusetistä ilahtuisi meillä 3,5-vuotias neiti (kahdeksankuinen pikkusisko saisi varmaan ihailla vierestä). Mukaan arvontaan siis!

Nitta, on November 1, 2013

Onnea upealle, arkea ihanasti kuorruttavalle blogille!
Jos onni olisi matkassa niin ihana korusetti saisi uuden kodin poikani pari päivää vanhemman serkun luota. Tyttö on aivan hurahtanut kaikkeen kauniiseen ja tämä olisi ihana antaa hänelle.

Jessika, on November 1, 2013

mun pian neljä vuotias prinsessa olisi tuosta onnellinen.

Anniina, on November 1, 2013

Onnea upealla 1 vuotiaalle.
Osallistun arvontaan ja antaisin korun lahjaksi pienelle kummitytölleni.

Hanna, on November 1, 2013

Onnea! <3 Miten siitä voi olla jo vuosi?!
Söpöstely valaisee ihanasti näitä harmaita päiviä!

Ita, on November 1, 2013

Congrats on the birthday! Has it been a year?? Wow! Time really flies when you’re having fun- and reading your blog has been fun, inspiring, entertaining and actually relaxing at the end if my days 🙂 keep up the good work!!

Katja, on November 1, 2013

Kiitos ihanasta blogista! Onnea 1-vuotiaalle, toivottavasti vielä monta vuotta edessä ihanaa vaaleanpunaista piristystä 🙂
Osallistun myös arvontaan. Itselläni on muutamia (lentokoneesta ostettuja) House of Elliott-koruja, mutta en ole huomannut, että tekevät koruja pikku prinsessoillekin, täytyypä pitää silmät auki seuraavan kerran ostoksilla.

Lumo, on November 1, 2013

Onnea yksivuotiaalle!

Harvan blogi kertoo “koko totuutta”, itsekin kirjoitan ja haluan myös muista blogeista lukea pääasiallisesti kevyttä, viihdyttävää blogitekstiä kivojen kuvien kera. Ne väsyneet, kyllästyneet, stressaantuneet, ikävät ja surulliset hetket jätetään yleensä blogien ulkopuolelle. Jokainen jakaa blogissaan juuri sitä mitä itse haluaa, ei ole mitään velvollisuutta kertoa lukijoille kaikkea kaikesta.

Liina, on November 1, 2013

Onnea 1-vuotialle blogille. Harmi, että en löytänyt tätä arjen taukopaikkaa jo vuosi sitten. Oma prinsessani täyttää ensi viikolla kaksi vuotta, joten osallistun arvontaan.

Jenni, on November 1, 2013

Kiitos ihanasta blogista. Sitä tulee luettua aina kun olen koneella suunnittelemassa opetusmateriaalia yms. työhön liittyvää ja kaipaan pientä taukoa. Tämä hattaran kepeä maailma on loistavaa terapiaa. Monia ruokavinkkejä yms. on tullut blogista poimittua. Esimerkiksi kylmäsavulohipasta on ollut mainio.

Korusetti tulisi tyttärelleni, joka nauttii suunnattoman paljon naisellisista jutuista.

Ihanaa marraskuun jatkoa!
– Jenni

TripTrapTrull, on November 1, 2013

Onnea yksi-vuotiaalle!
Koru koristaisi kummityttöni kättä. Hän on juuri siinä iässä että koruja voi käyttää – pysyvät kädessä sillain sopivasti eikä pieniä helmiä syödä.

Satu S, on November 1, 2013

Onnea 1vuotiaalle blogille, tekstisi ja kuvasi tuovat ihanaa luksusta arjen keskelle 🙂 ja muistuttavat nauttimaan elämästä.

Koru olisi täydellinen lahja jouluna 2vuotiaalle tyttärelleni <3 äiti rakastaa helmiä ja varmasti rakastaisi tytärkin:)

Tintti, on November 1, 2013

Voi onnea – blogisi on ihana ja saa hymyn huulille juuri kaikkine ihanuuksineen ja hömpötyksineen 🙂
Korut sopisivat omalle prinsessalleni, joka kovasti ihailee isoveljensä seikkailuja, mutta jonka hurli-kurleille korut istuisivat enemmän kuin hyvin 🙂

Elpi, on November 1, 2013

Hi!
Happy Birthday to your blog!
You know I love it and I follow it on bloglovin’ 🙂
I’m not sure if I can take part in your giveaway since I live in Greece, but my little girl really loved the pearls jewelry…
Best wishes 🙂

Elisa, on November 1, 2013

Tämä blogi on päiväni piristys aina aamuisin. Ja luen tätä aina, kuinkas muutenkaan, kuin kahvikupposen kera :)! Onnea 1-vuotiaalle blogille ja halaus sinulle Sofia! Minäkin muistaisin tällä korulla kummityttöäni, jolla onkin pian syntymäpäivät!

Jenni, on November 1, 2013

Oih!! Synttärit!! Onnea 1-vuotis taipaleesta!! ♥ Mä niin rakastan sun blogisi fiilistä ja hyvää mieltä mitä täältä saa mukaansa. Kiitos siitä! 🙂 Ja jos onni potkisi noin ihanasti, menisi koru ilahduttamaan kummityttöäni ♥ Ihanaa viikonloppua! 🙂

Janika, on November 1, 2013

Onnea ihanalle blogille! 🙂 Olen vasta tänne tieni löytäny ja kovasti tykännyt! 🙂 Tässähän olisi oiva joululahja idea kummitytölle!

Niina, on November 1, 2013

Kiitos ihanasta blogistasi Sofia! Yritän itsekin aina muistaa iloita niistä arjen pienistä hetkistä, mutta jos tummat pilvet meinaavat kasaantua ylle, niin sinun blogisi taatusti piristää taas mielen. Ja korusetti tulisi toiselle pikkuprinsessallemme joululahjaksi, toiselle täytyisi tilata tietysti myös omansa. 🙂

Eeva, on November 1, 2013

Hurraa! Paljon onnea 1-vuotiaalle! On ollut suuri ilo lukea ihanaa ja suloista blogiasi joka ikinen kerta 🙂 Kirjoitustyylisi ja tapasi käsitellä asioita positiivisessa valossa on kerrassaan mainio! Toivottavasti saamme nauttia Lattemamman maailmasta vielä piiitkään! Ja tuo kaunis kaulakoru menisi kohta 6-v tyttärelleni.

Susanna, on November 1, 2013

Kaunis Sofia – Ai miten ihanasti kiteytit blogisi olemassaolon. Näin itsekin olen kuvaillut blogiasi kiinnostuneille – ihana, kaunis, hyväntuulinen, erittäin hyvin kirjoitettu, kohderyhmään osuvasti uppoava, vaaleanpunaisen hempeä satumaailma. Maailma, jonka haluaisin itsekin luoda lapsilleni, jonka hetkittäin (mutta siis vain hetkittäin) onnistun tekemään ja jonka lukemisesta itse nautin ja jonka vinkkejä on kiva omassa arjessaan hyödyntää. Ennenkaikkea onnistut auttamaan minuakin nauttimaan arjen iloisista hetkistä, kun väsyneenä en jaksa innostua yhtään mistään – kuten lasten aiheuttamista velvollisuuksista yms. Välillä koen pieniä omantunnonpistoksia sisimmässäni siitä, miten äitinä olen jättänyt tekemättä sitä sun tätä – mutta samalla saat minut inspiroitumaan uusista ideoista, joita omaankin arkeeni olen nyt yrittänyt ujuttaa. Kiitos siis sinulle ihanasta blogista! Toivottavasti jaksat vielä tulevaisuudessakin ilahduttaa meitä :).

Satu, on November 1, 2013

Onnea blogillesi, ihania pieniä tyttömäisiä hetkiä

Milla, on November 1, 2013

Hei, onnea 1-vuotiaalle blogillesi, sitä on ilo lukea, kiitos!

Minna, on November 1, 2013

Tuhannesti Onnen Toivotuksia ja ISO KIITOS Kauniista blogistasi! Jaksa Sofia jatkaa omalla Positiivisella ja Ihanalla linjallasi:) Halausten täyteistä viikonloppua!

Päivi J, on November 1, 2013

Sydämelliset onnittelut 1-vuotiaalle! Meidän kuusvee neiti olisi ihastuksissaan noista koruista 🙂

Anu, on November 1, 2013

Onnea yksivuotiaalle ja kiitos kauniista kirjoituksista! Jos arpaonni suosii, söpö korusetti ihastuttaa minun elämäni ihaninta prinsessaa. Yksivuotias hänkin.

*riikka*, on November 1, 2013

Onnea kovasti ihanalle yksivuotiaalle ♥
Blogisi on minulle ihana ruusunpunainen paikka arjen keskellä, juuri tällaisia ruusulandioita tarvitaan arjen sulostuttajiksi!
Meillä tuo Neiti 10v rakastaa edelleen kaikkea kaunista, vaikka välillä vähän teiniys läpi puskeekin. Ja eikös ne helmet ole aina tytön parhaita kavereita niiden timanttein ohella 😉
Ihanaa viikonloppua!

Pia, on November 1, 2013

Paljon Onnea 1-vuotiaalle <3 Maailma on vain niin paljon siedettävämpi ja ihanampi paikka, kun sitä katsoo vaaleanpunaisten lasien takaa!
Ja onnea myös tuleviin haasteisiin ja työhönpaluuseen <3
Täällä myös koruista tykkäävä pieni neiti 1v11kk ottaa osaa arvontaan 🙂

Anne, on November 1, 2013

Kiitos sydämellä kirjoitetusta blogistasi! Meillä asustaa pieni vasta 8 kk ikäinen tyttö. Vielä monet rusetit ja röyhelöt kokematta osallistumme arvontaan.

Hilu, on November 1, 2013

Onnea syntymäpäivänäsi Lattemamma. Kiitos että jaksat nähdä paljon vaivaa blogisi eteen ja sulostutat meidän lukijoiden päiviä jutuillasi. Osaat aina kirjoittaa osuvasti ja fiksusti. Olet kaunis, monipuolinen ja täynnä elämää. Ihana. <3

Jatta, on November 1, 2013

Hip hip, hurraa! Onnea ihanalle blogille ja sen hurmaavalle pitäjälle! Kaunis kiitos ja kumarrus, että jaksat ilahduttaa päivääni ihastuttavalla blogillasi…toivottavasti jatkossakin saamme nauttia hattaran ja purkan tuoksuista aamuhetkistä höydyävän latten äärellä 😉
Tunnelmallista Pyhäinpäivän viikonloppua!

Elina, on November 1, 2013

Blogiasi on ollut ilo lukea – kiitos! Osallistun mielelläni arvontaan.

Kolmen mamma, on November 2, 2013

Kiitos hyvästä ja kauniista blogista. Täältä saa hyviä vinkkejä oman prinsessan pukemiseen. Kahden pojan jälkeen on täytynyt oikein paneutua vaate- ja lelutarjontaan tytölle. Jos ikinä ehdit niin olisi kiva lukea, mitkä ovat suosikkimerkkisi ja tyylisi pienille pojille. Jos arpa suosii niin koruja käyttää jatkossa 1v piene neiti.

Minna, on November 2, 2013

Onnea sinulle ja kiitos kun klemme saaneet jakaa vuoden kanssasi! On antanut paljon ja positivisuus kirjoituksissasi on hieno piirre sinussa. Terveiset muuten New Yorkista (: .. Kohta Union square marketille; ” arjen onnen tunteita”

Jenna, on November 2, 2013

Onnea blogille! Tää sun blogi on aivan ihana ja tyttösi ovat niin suloisia <3 ! Musta on niin ihana lukea aina kirjoituksias. T: 16-vuotias (kaikkeen söpöön hurahtanut) lukijasi…<3

Suvi, on November 2, 2013

Kiitos kauniista blogistasi! Osallistun myös arvontaan. Korut tulisivat kohta kaksi vuotta täyttävälle tyttärelleni syntymäpäivälahjaksi 🙂

Sofia, on November 2, 2013

Onnea ihanalle, inspiroivalle, elämänmyönteiselle ja valtavirrasta piristävästi erottuvalle blogillesi: todellinen arjen sulostuttaja! <3 Meidän pikkuprinsessa olisi varmasti enemmän kuin mielissään arpaonnen suosiessa!

Aurora, on November 2, 2013

Onnea Lattemamma! Kiitos blogista. Kirjoitat elämästä kauniisti ja erityisesti reseptit ovat olleet inspiroivia. Korusetin saisi kohta 3-vuotias tyttäremme.

Tuplamamma, on November 2, 2013

Onnea Lattemammalle ja ihanalle blogille! Iso kiitos kaikista ostosvinkeistä, resepteistä jne., jotka olen blogistasi löytänyt. Järjestystä rakastavana esteetikkona pidän myös blogisi selkeästä rakenteesta ja upeasta ulkoasusta, loistavia kuvia unohtamatta! Toivottavasti töihin paluusi on sujunut mukavasti ja ehdit työn ohella ilahduttaa meitä kirjoituksillasi. Niin, ja siskon tyttöni olisi onnellinen koruista…

minttu47, on November 2, 2013

Onnea! Kaverin tyttö ihastuisi tästä korusetistä kovasti.

Jasmiini, on November 2, 2013

Minulla ei ole lapsia ja osuin blogiisi sattumalta, meillä on pari yhteistä FB-kaveria ja klikkasin banneria joskus vahingossa. Tämä on kuitenkin vilpittömästi hyväntuulen blogi ja on oikein hyvä, että jaat vain sen mikä tänne sopii. Olisi kiva lukea täät jatkossakin kun jossain vaiheessa siirryt töihin. Kauniita viimeisiä syyspäivä sinne! (en halua osallistua arvontaa, tämä oli muuten vain kirjoitettu)

Aikki, on November 2, 2013

Onnea yksivuotiaalle! =)

Osallistun arvontaan, korut paketoisin pienen tyttäreni syntymäpäivälahjaksi.

Täti Ruskea, on November 3, 2013

Lämpimät onnittelut yksivuotiaalle! Ja kiitos jokaisesta suloisesta lattehetkestä ihastuttavassa blogissasi 🙂 Korusetin saisi toinen kummitytöistämme <3

Lily, on November 3, 2013

Onnea Ihanalle 1-vuotiaalle

Mrs. S, on November 3, 2013

Kiitos ihanasta blogista! Joku jo aikaisemmissa kommenteissa sanoi, että tunnut näin vuoden jälkeen ystävältä… Ja tottahan se on. Blogisi on kuin ystävä, jonka luokse voi paeta, kun maailmassa tapahtuu pahoja. Ystävä, joka ei välitä vaikka välillä hurahtaisi pinkkiin, macanronseihin tai vaikkapa vaatteiden nimikointitarroihin. Ystävä, jonka kanssa voi jakaa kupin kahvia… Kiitos!

Merja, on November 3, 2013

Kaunis blogi!
Mukana arvassa.

Merja

Jonna, on November 3, 2013

Lämpimät Onnentoivotukset 1-vuotiaalle!♥
On ihana olla Lattemamma-blogin matkassa mukana.
Pikku mamselli, kukapas muukaan, olisi korusetin onnellinen omistaja! 🙂

Katri, on November 4, 2013

Paljon onnea 1-vuotiaalle blogille! Blogisi on ihastuttava piristysruiske kaikkea kaunista arjen aherruksen keskelle.

Korut olisivat mieluisat 3,5 vuotiaalle prinsessa-aikaa elävälle tytölleni, joka penkoo kaikki mamman korulaatikot:)

Dora, on November 4, 2013

Onnea yksivuotiaalle!

Löysin tämän ihanan blogin kuukausi sitten ja eräänä sateisena viikonloppuna luin kaikki postaukset. Olen saanut täältä monia hyviä vinkkejä ja roppakaupalla hyvää mieltä, kiitos!

Jos onnetar suosisi arvonnassa, antaisin lahjan ihanalle 1,5-vuotiaalle tyttärelleni, joka on juuri oppinut sanomaan “koru” :).

Stockholmsmamma, on November 4, 2013

Paljon Onnea ja kiitos ihanasta blogivuodesta! Toivotan SInulle myös mukavaa paluuta töihin ja toivottavasti jaksat jatkaa tätä meidän muiden arjemme ilahduttamista ihanilla postauksilla!
Jos voitan korusetin,kotona olisi kaksikin prinsessaa jotka riemastuisivat tästä ihanasta setistä!

Lily, on November 4, 2013

Onnea Ihanalle 1-vuotiaalle ❤️
Pienen prinsessan korusetti menisi siskoni tyttärelle!
Aurinkoa sadepäivään, Lily

Johanna K., on November 4, 2013

Onnea 1-vuotiaalle! 🙂
Blogisi on oikein hyväntuulinen ja positiivinen. On tullut tavaksi lukea päivän postaus aina työpäivän ratoksi… 😉
Juttuehdotus sama kuin “Kolmen mammalla”; vaate-yms.vinkkejä pienille pojille kun masussa kuulemma potkii pieni poika… <3
Korusetin antaisin kummitytölle, joka juuri aloitti koulun.
Tsemppiä työelämään ja mukavaa syksyn jatkoa! 🙂

mari, on November 4, 2013

Ihana blogi:) arvonnassa mukana, jos vaikka onni suosii..kotona 2- ja 3-vuotiaat prinsessat

HoO, on November 4, 2013

Onnea 1-vuotiaalle!! <3 Korusetin saisi joko oma 6-vuotias tyttäreni taikka 3-vuotias kummityttöni. Vielä en osaa päättää!! 😀

SaraSi, on November 4, 2013

Onnittelut! Blogisi on aivan ihastuttava ja itse käyn päivittäin sitä lukemassa nimenomaan siksi kun aina jää ihana positiivinen fiilis. Realismia on tarpeeksi muutenkin, latteni kanssa nautin mielellään pikkuisen vaaleanpunaisia yksityiskohtia ja unelmia <3

Korusetti menisi omalle pikku 4v prinsessalleni joululahjaksi, hän myöskin nauttii suunnattomasti kauniista asioista.

Roosa, on November 5, 2013

Onnea pinkille blogille! Ihana korusetti.

Leave a comment
name
email
url
message