Nov
4

Uuteen viikkoon

by Sofia   -   in Interior design  Random

Sujuiko teidän viikonloppunne kivoissa merkeissä? Meidän tyttömme ihastelivat innoissaan eläimiä Rehndahlin kotieläinpihalla, erityisesti kanat ja kukot kiinnostivat! Otimme muuten elämän rennosti, ulkoilimme vähän, testasin uusia juoksulenkkareitani, söimme jätskiä (tämän hetken ehdoton suosikkini on Kolmen kaveruksen mustikka-kardemumma) ja katselimme leffoja omalla sohvalla vieri vieressä.

Elämäni parhaat neljä vuotta kotona ovat tänään ohi ja töihinpaluu edessä. Olen ollut onnekas kun olen saanut viettää näin paljon aikaa oman pienen perheeni kanssa, tämä oli suuri unelmani joka toteutui. Toki aika oli rankkaakin, ei pienten lasten kanssa aina ole helppoa ja varsinkin muutaman vuoden univelka tuntui kyllä. Mutta kotiäitiys oli silti unelmieni täyttymys, enkä vaihtaisi pois edes niitä raskaampia hetkiä. Ne olivat osa kokonaisuutta ja silloin oppi hienosti nauttimaan niistä ihan pikkuruisistakin onnen asioista, kuten kupillisesta kuumaa kahvia. Nyt tuntuu kuitenkin hyvältä palata töiden pariin. Elämässä on mielestäni hyvä olla osa-alue joka on jotain ihan omaa, oli se sitten harrastus tai työ.

Haluaisin vielä erikseen kiittää teitä kaikista kauniista sanoistanne perjantain postauksen yhteydessä. En vastaile niihin kommentteihin erikseen, ettei mene arvontajärjestys ihan sekaisin, mutta luin kyllä joka ikisen . Ja vielä voi ottaa arvontaan osaa pari päivää. Se umpeutuu 6.11 eli keskiviikkoiltana.

Toivotan sinulle erinomaista alkavaa viikkoa ja teille muillekin töihin palaaville paljon lykkyä pyttyyn! Huomenna kurkataan miltä näytti siellä Purkan 2-vuotissynttäreillä.

Lattemamma

p.s. Muutama vanha kuva yöpöydältä kyyditsemään juttua. Nappailen aina näitä sisustuskuvia, mutta ne jäävät julkaisematta (koska en oikein tunnu saavan kuviin välittymään sitä tunnelmaa mikä täällä vallitsee). Antiikkinen yöpöytä on tullut meille anopilta ja odottelee pääsyä entisöijälle. Pöytä ei toki ole meilläkään uusi vaan vaihtanut vain paikkaa, niinkuin monet muutkin huonekalut usein tekevät. Silmä tottuu nopeasti vanhoissa esineissä kulumiin ja kolhuihin, ehkäpä ne ovat osa antiikkisten tuotteiden viehätystä. Tämä kaunotar tosin ansaitsee kyllä ihan oikean ammattilaisen käsittelyn.

Hope you had a great weekend! Were you up to anything special? I took my new running shoes for a test drive and it was the most beautiful foggy morning, so I got to enjoy some fantastic views at the same time. Then we cuddled up on the sofa with a tub of ice-cream and some movies. Today I´m off to work for the first time in 4 years, quite exciting! I will look back at this time as a stay at home mom and wife with many fond memories. It was truly a dream come true to me and just perfect at that. I feel very blessed to have had this experience. Wishing you all a fantastic week ahead and do pop by tomorrow for some birthday pictures.

6 COMMENTS
|
6,456 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Uuteen viikkoon „
Heidi :), on November 4, 2013

Oikein mukavaa ensimmäistä töihin paluu-päivää sinulle 🙂 . ps. lähestyvän isänpäivän tiimoilta palasin viime vuoden postaukseesi isänpäivän kakkureseptistä, näytti juuri sopivalta tulevaan sunnuntai aamuun 🙂

Katja, on November 4, 2013

Hyvää ensimmäistä työpäivää sinulle! Itse palasin vuosi sitten hoitovapaalta töihin ja mukavinta oli työkavereiden tapaaminen pitkästä aikaa. Toivottavasti ehdit ja jaksat myös blogia edelleen pitää, se on minun työpäivieni piristys 🙂

Ansku, on November 4, 2013

Mukavaa ja onnistunutta ensimmäistä työpäivää! Olkoon viikko täynnä iloisia, mukavia asioita -sateesta huolimatta 😉 Toivottavasti jaksat ja ehdit ilahduttaa meitä lukijoita edes silloin tällöin 🙂

Eva/Citykids, on November 4, 2013

Kepeitä työpäiviä ja tsemppiä työn ja kodin yhdistämiseen! Vaikka itselläkin tämä tekee päivät raskaammiksi välillä, molemmat silti tasapainottavat toisiaan ja uuteen arkeen tottuu nopeasti :).
T. Eva

Nilgun, on November 4, 2013

Have a great first workday. Today is my second and here I am cheking your blog 😉

Sofia, on November 4, 2013

Kiitos kaikki kannustuksestanne! Eka työpäivä onnistuneesti takana, lounastauolla oli ihana lukea viestinne! Thank you Nilgun aswell and glad to see you are using your time at work well ;).

Leave a comment
name
email
url
message