Oct
30

Ylellisempää elämää arjen keskellä

by Sofia   -   in Random

Minulla on ihana ystävä. Ystäväni ostaa joka päivä take away kahvin pahvimukissa ja kulkee se kädessä töihin, tai ostoksille tai mihin ikinä onkaan matkalla. Tärkeintä ei ole niinkään kahvi (vaikka senkin maku on toki hänelle oleellista), vaan pahvimukin ulkonäkö ja ennen kaikkea se, että hänellä on se kädessään. Ystäväni mukaan se tuntuu hänestä luksukselta. Kahvikuppi on juuri se pieni asia joka tekee hänet onnelliseksi joka ikinen päivä. Takeaway latte on hänelle arjen luksusta.

Tiedän, että tarinat jotka alkavat “minun ystäväni”, päättyvätkin niin, että itse kirjoittaja on se ystävä. No, tällä kertaa se en ole minä, vaikka tarina onkin tosi. Mutta minullakin on asioita jotka ovat niitä pieniä arjen ilahduttajia, jotka tekevät jokapäiväisestä elämästä hieman enemmän luksusta. Oikeastaan niitä on hirmuisen paljon, taidan olla ihminen joka etsii luksusta ympäriltään pikkuasioista jatkuvasti. Tässä kuitenkin muutama kestosuosikkini…

Tuoksukynttilät. Tuoksukynttilät taitavat olla jo muutaman vuoden olleet hieman passé, mutta koska olen ihminen joka rakastaa sekä tuoksuja, että kynttilöitä, niin näistä en ihan heti luovu. Kesällä koti tuoksuu kepeämmälle ja talvella lämpöisemmälle. Minulla oli Pariisissa pitkään lempifloristi nimeltään Christian Tortu (kuulostipa tämä lause hienolta!), kukkakauppaa ei enää ole, mutta hän tekee maailman parhaat tuosukynttilät minun makuuni. Suosikkini on ehdottomasti Pamplemousse, eli greippi-raparperi. Hänen joulukynttilänsä Forets´in tuoksu muistuttaa kaikista perheen kanssa vietetyistä ihanista jouluista Pariisissa ja nyt ihan sattumalta New Yorkista löysin William & Sonoman uuden joulukynttilän ja kappas, tuoksu on kuin yksi yhteen. Tottakai se piti raahat kotiin. Löysin muutama vuosi sitten toisen suosikin Byredo Parfumsin Carusellin (joka sisältää myös raparperia). Tuoksu on aivan valloittavan ihana! Siitä on myös hajuvesiversio Pulp, josta kirjoitinkin täällä. Tämä kuvan nimikkotuoksuni Toccan Sofia taas tuoksuu tomaateille, tiedättekös, niille ihanille kirpsakoille terttutomaateille jotka maistuvat täydellisen makeille ja joita käsiteltyään kädetkin tuoksuvat fantastisilta. Tämä tuoksu tuli tutuksi kun sain kynttilän joskus aikoja sitten veljeltäni syntymäpäivälahjaksi. Yksi tällainenkin piti siis taas raahata New Yorkista. Tämä palaa yleensä meidän keittiössämme. Ystäväni ovat usein sanoneet, että meillä tuoksuu aina ihanalta kun tulee ovesta sisään. Jaettua arjen luksusta siis.

Kylpyamme. Ihan pienestä asti olen pitänyt kylpemisestä hirmuisen paljon. Unelmani tassuammeesta toteutui kun remontoimme nykyisen kotimme. Illalla kun tytöt ovat menneet nukkumaan, varsinkin jos mies sattuu olemaan työmatkoilla tai treeneissä, lasken itselleni kuuman kylvyn. Keitän kupin teetä, tai joulun alla vaikkapa glögiä, laitan kynttilät palamaan ja nautin hiljaisuudesta. Pienten lasten vanhemmat varmasti ymmärtävät miten ihana on se hetki kun yhtäkkiä kaikki on ihan hiljaista ja kukaan ei enää tarvitse sinua mihinkään. Kylpyamme on myös ihana arjen helpottaja lasten kanssa. Tytöt viihtyvät hyvin iltakylvyssä keskenään ja usein lorautan joukkoon Weledan Calendula Relaxing Bathia. Se rauhoittaa kummasti. Muistan myös lukeneeni jostain, että puoli tuntia lämpimän kylvyn jälkeen ihminen on uneliaimmillaan kun vartalon lämpötila muuttuu. Siispä pyrin ajoittamaan kylvyn niin, että tytöt menevät sen jälkeen aika pian nukkumaan. Se on myös kiva juttuhetki, tai jos leikit yltyvät villimmiksi ja mamma ei niin kiinnosta, on se hyvä hetki vaikkapa järjestellä samalla meikkilaatikoita tms. ei niin tärkeää toinen silmä kylpijöissä kiinni.

Kashmir. Rakastan tätä pehmoista, lämmintä, ihanan suloista materiaalia yli kaiken. Se on vauvan iholle suloisen hellä ja aikuiselle ihanan ylellinen. Se tekee elämästäkin hieman ylellisempää ja toden totta, se myös näyttää siltä. Jos antaisin yhden hyvän vinkin vastasyntyneen äidille, suosittelisin hankkimaan kashmirverkkarit ja neuleen jos vain mahdollista. Kotiasu jossa kehtaa ottaa yllätysvieraita vastaa, kulkea lähikauppaan (tai vaikka kauemmaksikin) ja muuten vaan tuntea itsensä piirun verran mukavammaksi kun moneen paikkaan vielä kolottaa, vaatteet puristavat ja uni on haaveissa lähes jatkuvasti. Toki se on sijoitus, mutta kashmirverkkareissa voi myöhemmin myös vaikka lähteä pitkälle lentomatkalle yön yli. Pyjaman mukavuus, arvokkaampi ulkoasu. Muutenkin voittamaton kotiasu sekä sairastellessa ehdoton! Ja kuka ei haluaisi kietoutua pehmoiseen kashmirhuiviin kun tuuli yrittää nujertaa meidät kumoon aamusta heti kotiovella.

Listallani arjen luksuksen tekijöinä ovat myös ehdottomasti tuoreet kukat, hyvät liinavaatteet ja pyyhkeet, kunnon sänky, musiikki, taide ja kirjat. Varmasti nyt, kun palaan töihin, aika läheisten kanssa tuntuu vielä enemmän luksukselta. Se on nimittäin ollut ylellisyys josta olen saanut nauttia viime vuosina ylenpalttisesti. Muistetaanhan kuitenkin kaikki, että materia on vain materiaa ja luksusta arkeen saa monella muullakin tavalla. “The happiest people don´t have the best of everything. They make the best of everything.”

Nämä minun arjen ylellisyydet liittyvät Lambi Deluxen uuteen blogihaasteeseen jossa bloggarit kertovat vähintään kolme asiaa jotka tekevät heidän arjestaan luksusta.  Tuo Lambin Deluxe on siis uusi, astetta ylellisempi wc-paperi. Haastaisin mukaan seuraavat viisi blogia, mutta haaste on toki avoin kaikille bloggareille joten voit napata sen tästä mukaasi (kaikki haasteeseen osallistuneet ovat mukana kivan palkinnon arvonnassa)…

Pitsinauhaa blogin Jonnan

At Maria´s blogin Marian

Beyond Tea Timen Eirenen

Vaaleanpunaisen hirsitalon Marjan

 Juhlahuumaa blogin Jennin

 

 

 

Mainitse siis haastebloggauksessa kolme asiaa jotka tekevät elämästäsi pikkuisen ylellisempää. Kun olet tehnyt haasteen, lähetä yhteystietosi osoitteeseen lambinblogihaaste@gmail.com ja laita haaste eteenpäin. Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500 euron kylpylälomalahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomea. Kortti oikeuttaa seuraavaan: 3 vrk kylpyläloma, aamiaiset ja kylpylän vapaa käyttö 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2 vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot 2:lle. Haastepostaus merkitään Lambi bannerilla jonka voit ladata täältä.

Olisi myös kiva kuulla (ihan vaan koska olen kiinnostunut teistä, ei liity tähän haasteeseen niinkään), että mitkä ovat teidän elämässänne niitä tärkeitä arjen nostattajia, ilostuttajia ja ylellistyttäjiä?

Lattemamma

p.s. Onko joku muu aina ollut ihastunut Lambin mainosten söpöön karitsaan?

 

24 COMMENTS
|
18,710 VIEWS
|
Partager sur Facebook
24 comments on “ Ylellisempää elämää arjen keskellä „
Susanna, on October 30, 2013

Heippa Sofia! Mistä hankit kashmir asusi? Olen nyt etsinyt täydellistä puolipitkää kashmir neuletakkia (luonnonvalkoista tai vaalean beigeä)kaksi vuotta ja oikeaa, riittävän kevyttä ja laadukasta, ei ole tullut vastaan. Ostin 7 vuotta sitten Firenzestä mustan kashmir neuletakin, joka on kevyt kuin höyhen eikä vuosien saatossa ole kulunut yhtään – hinta oli kova, mutta jos vastaava löytyy, on lähes yhdentekevää mitä se maksaa, kun käyttöikä on mittaamaton… Ja nuo verkkarit – nehän on pakko saada! Joten vinkki siitäkin :). Nautinnollisia viimeisiä mammaloman päiviä!

Sofia, on October 30, 2013

Moikka Susanna. Mulla on itseasiassa kahdet. Toiset on La Mattasta ja Style Butler merkkiset (tosin jo yli 4 vuotta vanhat!) ja toiset on Repeatin ja Feminettestä. Siellä on tosi laaja valikoima kashmir juttuja ja “verkkareitakin” löytyy! Sitten katsoin äsken tuon Soft Goat merkin, aikas ihania nekin…

Jenni, on October 30, 2013

Ihana, ihana siis aivan ihana haaste!!! Nappaan niin mielelläni tämän, kiitos ♥ Pitäisi useammin pysähtyä arjen ilontuojiin ja niihin päivän pelastaviin luksushetkiin!! 🙂 Ja tuo on niin totta, etteivät ne aina ole materiaa, vaan joskus ne ovat ystävällisiä sanoja tai tekoja. Ja oih, tuo teidän amme, mä niin toivon joskus omassa kodissani sellaisen löytyvän, se todella on luksusta ♥ Ihanaa päivää!! 🙂

Sofia, on October 30, 2013

Jes, kiva Jenni kun lähdet haasteeseen mukaan! <3 Samoin sinne!

Eeva, on October 30, 2013

Hei! Minun päivääni tuovat iloa siisti koti (välillä tosi harvinaista 😉 ja ihanat kukat. Tietysti hymyn saa huulille myös ystävän kanssa jutustelu ja lasten riemu! Täydellinen, ajaton kashmirneule ja/tai asu myös täällä hankintalistalla! Vinkkejä otetaan vastaan! (Tilasin muutaman paksumman neuleen ruotsalaiselta The Soft Goat merkiltä, kannattaa kurkata. Zadig&Voltairella näytti olevan myös hauskoja kashmir-neuleita…) Iloista syyspäivää!

Sofia, on October 30, 2013

Eeva, Soft Goat oli ihana! Piti heti mennä katsomaan! Sielläkin oli muuten kashmirverkkareita. Ja joo, puhdas koti, ihan luksusta, varsinkin jos on päässyt itse kukkaostoksille ja kotona siivoaa joku muu ;).

Henna, on October 30, 2013

Minäkin taidan napata haasteen mukaani, kiitos vinkistä. 🙂

Minäkin rakastan tuoksukynttilöitä ja muutenkin kaikkia hyviä tuoksuja. Ja kylpyamme olisi todella ihanaa luksusta, tällä hetkellä voin kuitenkin vain haaveilla, kun en edes tunne ketään ammetta omistavaa. Toinen, mistä haaveilen, on oma sauna, mutta ehkä sitten seuraavassa kodissa. Onneksi aina voi laittaa kylppäriin kynttilöitä ja mennä kuumaan suihkuun, onhan sekin jotain. 🙂

Yhtään kashmir-vaatetta en vielä omista, mutta rupesi kiinnostamaan, minkälaiset ovat kashmir-verkkarit? En ole koskaan kuullut saati nähnyt.

Sofia, on October 30, 2013

Moikka Henna, ehdottomasti arkiparatiisiin haaste mukaan!!! (kurkataan kaikki sitten vastaukset osoitteesta arkiparatiisi.blogspot.com)
Kashmirverkkarit on siis niinkuin verkkarit/lököhousut/pyjamahousut, mutta kashmiria. On tosi pehmeä materiaali ja maksaa maltaita (minun mielestäni), mutta hyvin hoidettuna kestää kauan ja tuo paljon iloa ja nautintoa elämään. Kashmir neuleita yms. saa kyllä nykyään usein myös mm. Zarasta vähän edullisemminkin, mutta eivät ne koskaan mitään ihan halpoja kyllä ole :(. (enkä harmittele tätä siis sinun, vaan ihan itseni takia 😀 )

Katja, on October 30, 2013

Minulle arjen luksusta on oma sauna. Reilut kaksi vuotta olen nyt saanut nauttia uuden kotimme omasta saunasta ja aina se vaan tuntuu yhtä ihanalta. Käytän tuoksuja saunassa, eukalyptus on suosikkini, kaikenlaisia Frantsilan löylytuoksuja/öljyjä on tullut hankittua.
Myös kirjan lukeminen ja päiväkirjan kirjoittaminen teekupposen (tai joskus myös hyvän punaviinilasillisen)kera, illalla rauhassa (muun perheen nukkuessa) on sitä omaa aikaa ja pientä luksusta arjessa. Vauva-aikana tuntui, että luksusta oli, jos sai käydä rauhassa suihkussa tai juoda kahvinsa/teensä lämpimänä, tähänkin löytyi kyllä oiva ratkaisu: termosmukit 🙂

Sofia, on October 30, 2013

Oih Katja, sauna on niin ihana. Meillä ei valitettavasti ole omaa, muuta kuin saaressa ja siell nautitaan kyllä siitä. Täällä kaupungissa on taloyhtiön sauna ja uima-allas jota käytetään kerran viikossa. Taitaa olla arjen luksusta lapsille kun ovat joka viikko niin innoissaan menossa saunomaan ja erityisesti uimaan. Purkkakin jo hihkuu “uiaan, uiaan, uiaan!”. 🙂
Ja todella, termosmukit <3!

Liina, on October 30, 2013

Minuakin kiinnostaisi tietää miltä merkiltä löytyy/ mistä saa kashmirverkkareita. Olen vasta viime aikoina ihastunut tähän materiaaliin. Yleensä kun en ole ollut mikään neuleiden suurkuluttaja. Haaveissa olisi löytää myös ihana kashmirpipo, mutta malliltaan ja väriltään sopivaa ei ole tullut vielä vastaan.

Ihania arjen pieniä ylellisyyksiä tässä tulikin. Itselle monesti ne arjen luksusasiat ovat jotain omaa arkea helpottavia asioita tai että joku henkilö auttaa jossakin asiassa esim. meillä isovanhemmat auttavat lasten hakemisessa, ovat tehneet ruokaa tms. Sitten on tietty pitkä lista niitä materiaalisia juttuja, joista tykkään, mutta ne eivät ole koskaan korvaamattomia.

Ps. jäi kommentoimatta edelliseen postaukseen. Se oli ihan mahtava kirjoitus!

Sofia, on November 4, 2013

Liina, kashmirverkkareita siis tosiaan ainakin Repeatilla, olen ostanut Feminettestä. Myös tuo soft Goat ja White Company mainittiin, kannattaa katsastaa! Ja isovanhempien apu on muuten todella sitä arjen luksusta!

Laura, on October 30, 2013

Siisti koti todellakin! Ja se tuoksu kotiovella, kun siivooja on käynyt… kerran kuussa tälläistä hemmottelua, mutta joka pennin arvoista. Kotona oleminen kohta 1v kuopukseni kanssa on asia, jota vaalin jokainen päivä. Liian pian se pieninkin kasvaa ja aloittaa hoidossa. Sitten tietenkin tuoksukynttilät, tummapaahtoinen maitokahvi, inkivääritee ja kauniit vaatteet (ykkös “paheeni”) tuovat jokaiseen päivään ripauksen luksusta.
Täytyypä mennä blogivieraisille 🙂

Sofia, on November 4, 2013

Laura, siivoojan käytyä parasta on tosiaan se ihana puhdas tuoksu joka tulee jo ovella vastaan. Uskoisin, että ainakin lattioiden pesu edessauttaa siinä. Ihana lista muutenkin!

Jatta, on October 30, 2013

Ehdottomasti tällä hetkellä arjen luksusta on hyvät yöunet omassa sängyssä! New Yorkin matkan jälkeinen jetlag painaa kehossa ja viime yönä sain nauttia yöunta peräti 10 tuntia ja se vasta luksusta oli!
Kauniit kukat ja kynttilä palamassa aamiaispöydässä vaikka kouluun ja töihin oltaisiin lähdössä tuota pikaa.
Puhtaan valkoisiin The White Companyn pyyhkeisiin on ihana kietoutua lämpimän suihkun/kylvyn jälkeen.
Selailin eilen The White Companyn uutta esitettä ja siellä näytti olevan ylellisen ihania kashmirverkkareita…kashmirtuotteet ovat vallanneet vaatekaappini ja tällä kertaa ostin New Yorkista peräti 5 kashmirneuletta, hih.
Arjen luksusta ovat ehdottomasti ihanat blogit ja erityisesti Lattemamman :)! Kiva lukea samanhenkisten ihmisten elämästä ja katsella kauniita kuvia.
Onnea työhön paluuseen ja toivottavasti jaksat jatkossakin ilahduttaa meitä kauniilla blogillasi <3!

Sofia, on November 4, 2013

Kiitos Jatta ja ihana lista sinullakin! <3 p.s. voinko tykätä sun jokaisesta kuvasta instassa ;)? Olen toivonut yhtä sun laukuista joulupukilta (caramel värissä) ja yritän olla tosi tosi kiltti 😀

Täti Ruskea, on October 30, 2013

Jälleen ihana postaus! Mistä ammennatkaan näitä toinen toistaan herkullisempia postausaiheita?! 😉 Meillä on kylpyamme, jonka taloa suunnitellessamme halusimme lapsia varten. Jostain syystä sitä on aivan liian harvoin tullut itse käytettyä, vaikka monesti siitä haaveilen. Pitäisi ryhdistäytyä. Saako kysyä, mistä tuo teidän ammeen teline on hankittu? Se olisi juuri oivallinen paikka sille teekupille 😉 Kynttilöitä olen laittanut altaan reunoille. Tuoksut, kylpyöljyt ja -vaahdot sekä muu kosmetiikka on ollut mulle aina haasteellinen allergioiden ja atooppisen ihon vuoksi. Pitäisi kai vaan rohkeasti uskaltautua kokeilemaan uusia juttuja. Tuo kashmir materiaalina voisi myös olla kokeilemisen arvoinen. Tykkään neuleista, mutta niiden käyttöä rajoittaa kutittava materiaali. Esimerkiksi villaa en pysty käyttämään, mutta merinovilla sopii. Lukioikäisenä minulle oli muutamat “villahousut”, joista tykkäsin valtavasti. Ne olivat siis ihan oikeat housut arkikäytössä. Sen jälkeen en ole löytänyt vastaavia, mutta kaivannut kyllä olen. Tiedätkö mistä saisi aikuisen kokoisia “villalegginsejä”, joita voisi käyttää hameen/mekon alla talvisin?

Mun arjen luksusta on ollut saada olla useampi vuosi kotiäitinä, mutta nyt se aika siis päättyy. Luksusta on myös siisti koti (viime vuosina ei varmasti ole edes viikkosiivouksen jälkeen ylittänyt luksusrajaa, ehkä vielä joskus…), kynttilät lasipurkeissa, tuli kakluunissa (tunnelma ylipäätään), lapset yöunilla, höyryävä teekuppi ja aivan parasta KÄSITYÖ. Pidän erityisesti virkkaamisesta ja neulomisesta. Illalla talon hiljetessä on luksusta kaivautua sohvan nurkkaan teekupin ja käsityön kanssa ja katsella tv:stä jotain “aivot nollaavaa” hömppää tai vaihtoehtoisesti jutella miehen kanssa.

Kesällä, kun vihdoin opin juomaan kahvia (lattena), on yhdeksi päivän kohokohdaksi tullut päiväuniajan latte- ja blogihetki kivojen blogien parissa. Iltapäivän lattehetken saatan saada ainakin joinakin työpäivinä, mutta blogihetkelle täytyy löytää uusi ajankohta. Myös kahvilakäynnit silloin tällöin vaihtoehtoisesti lasten, miehen, koko perheen tai hyvän ystävän kanssa ovat ehdottomasti luksusta. Huomenna olen luvannut pojilleni muskarin jälkeen kahvilahetken viimeisen yhteisen kotiäitipäivän kunniaksi. (Anteeksi pitkä kommentti, taisin vähän innostua ;)).

Sofia, on November 4, 2013

Täti ruskea, pitkät kommentit ovat ihania! Oih, osaisinpa tehdä käsitöitä! Ja hömppä on välillä niin paikallaan, telkusta tai kirjoista!

Jonna, on October 30, 2013

Lämmin kiitos ihana Sofia haasteesta! Otan sen ilolla vastaan ja toteutan niin pian kuin mahdollista. 🙂

Sofia, on November 4, 2013

Ihanaa Jonna, että toteutat haasteen! Odottelen jo vastauksiasi! 🙂

Johanna, on October 30, 2013

No pitihän tätäkin asiaa oikein ruveta pohtimaan ;-). Jos pitäisi nimetä kolme arkeen luksusta tuovaa asiaa, ykkönen olisi mulla varmaankin aamulatte. Sain elämäni ensimmäisen kahvikoneen (siis sellaisen, johon laitetaan papuja) viime äitienpäivälahjaksi ja sen jälkeen en ole joka-aamuisesta lattestani tinkinyt. Myönnetään, että joskus sen joutuu lorottamaan siihen täälläkin jo mainittuun termosmukiin…

Kakkosena omalla listallani olisivat varmaankin tällaiselle kotiäidille harvinaiset, mutta tärkeät omat hetket. Itselleni ennenkaikkea viikoittainen treeni personal trainerin kanssa. Ihan mahtavaa…ja vähitellen alkaa jopa tuntua siltä, että paluu jonkinlaiseen kuntoon voi olla mahdollista.

En oikein tiedä, kehtaanko edes kertoa sitä kolmatta, se on nimittäin korut. Materialismi huipussaan, mutta minkäs teet kun olen tällainen harakka, aina ollut. Miehenikin joskus mökillä kommentoi, että onkohan tuo nyt ihan tarpeellista pyöriä täällä landella timantit kaulassa, mutta mun mielestä just silloin oli!

Sofia, on November 4, 2013

Johanna, timantit on ikuisia ja naisen parhaat ystävät ja… kliseitä ei turhaan synny :D. Ihanan ylellinen arjen (ja juhlan) luksus!

Ansku, on October 30, 2013

Kuinka suloinen postaus!! 🙂 Mietin pitkään mikä kaikki tekeekään omasta arjestani luksusta ja ylellistä. Niitä on monia ja loppupelissä hyvinkin yksinkertaisia. Pitkän työrupeaman jälkeen on taivaallista saada istua rauhassa kuppi vaniljakahvia kädessä ja lukea päivän uutiset -sekä blogisi 😉 Myös työkiireiden keskellä/jälkeen yhteinen rauhassa nautittu ruoka ilahduttaa. Nykyään ennätän leipoa harvemmin, mutta nautin siitä, kun siihen on kunnolla aikaa. Nautin myös suuresti saunassa käynnistä -mikä luksus että sellainen löytyy omasta kotoa! Erilaisten saunatuoksujen käyttö ja lauteilla rentouminen on luksusta. Myös (tuoksu-)kynttilät, polttaisin niitä varmasti kesälläkin ellei mies vähän toppuuttelisi! Rakastan kukkia ja kun niitä silloin tällöin saan, ilahduttavat ne suuresti. Myös yhteinen ulkoilulenkki kauniissa säässä tai vaan leffahetki sohvalla vieretysten ilahduttavat kaiken kiireen keskellä. Suurta iloa tuottaa myös koiranpentumme, jonka touhut saavat pakosti hymyilemään 🙂 Voisin jatkaa listaa, mutta tuossa nuo eniten arkea koskettavat asiat 🙂 Taisin minäkin innostua vähän liikaa.. 😉 Ps. Ammeesta haaveilen minäkin, ehkä sellainen sitten joskus…

Sofia, on November 4, 2013

Ihana lista sinullakin Ansku! Näitä oli niin kiva lukea! Ja minä kyllä polttelen kesäisinkin kynttilöitä, en ehkä kuitenkaan ihan niin paljon kuin talvella ja syksyllä…Ja voi pientä pentua <3

Leave a comment
name
email
url
message