Mar
11

Pulp

by Sofia   -   in Random  Shopping

Tukholma antoi meille parastaan. Aurinkoisen ilman, aurinkoisia ihmisiä ja energiaa jakaa vähän sitä auringonpaistetta ympärillemmekin tänä alkavana viikkona. Parhaan ruokakokemuksen tarjosi tällä kertaa Nybrogatan 38 illallisen merkeissä. Pitkien aamukahvien, brunssien ja aurinkoisesta ilmasta nautiskelun lisäksi kiersimme myös muutamissa suosikki liikkeissämme. Tytöille löysin muutamia tuliaisia ja itselleni uuden tuoksun. Olen joskus ohimennen maininnutkin, että suosikki tuoksukynttiläni on Byredo Parfumsin Carrousel. Nyt heiltä oli ilmestynyt eau de parfum joka vastaa tätä suosikkiani. Pulpissa tuoksuu mm. kardemumma, mustaviinimarja, viikuna ja persikankukka. Toinen suosikkini heidän tuoksuistaan on kepeän naisellinen La Tulipe, mutta jostain syystä sekä Carrousel tuoksukynttilä, että Pulp parfyyminä tekee minut jotenkin euforisen onnelliseksi.

 

Minusta Pulp tuoksuu riemukkaalle. Tiedättekö sen tunteen kun hetkellisesti on niin onnellinen, että tuntuu kuin pakahtuisi tai sattaa jopa ratketa liitoksistaan? Tietenkin on nyt todella noloa jos kukaan ei myönnä tietävänsä mistä puhun ja itse saatan saavuttaa tällaisen olotilan juomalla kaksi kuppia erinomaista cappuccinoa ja syömällä palan huikean hyvää tummaa suklaata. Endorfiineja, puhun endorfiiniryöpystä, siitä joka valtaa kesken lenkin tai spinning tunnilla kun poljet ja poljet ja yhtäkkiä et enää poljekaan vaan lennät, kehosi kiitää eteenpäin ja mielesi nauttii. No niin, siis ilmeisimminkin onneni tuoksuu kypsille viikunoille vaikka olisin voinut vannoa sen tuoksuvan greipille, raparperille ja hajuherneille (joille tämä tuoksu mielestäni siis tuoksui, ennekuin luin mitä se sisältää). Onneksi parfyymi oli sentään nimetty Pulpiksi, eikä Carrouselliksi. Olisi ehkä ollut hieman liioittelua, että tällainen kahden vaaleanpunaisen hattaraisen äiti joka rakastaa maanantaita ja sateisia päiviä olisi käyttänyt parfyymiä jonka nimi on karuselli.

Miltä sinun onnesi tuoksuu? Vastasyntyneeltä vauvalta? Suolaiselta merivedeltä ja kuumalta rantahiekalta? Vastajauhetuilta kahvinpavuilta ja vaniljalta? Entä mikä on lempi hajuvetesi? Omia vakkareitani on tämän uuden rakkauden lisäksi Hermèksen Un Jardin sur le toit, Acqua di Parman Arancia di Capri  (joka on ns. kesätuoksuni, se kuuluu yhteen valkoisten Supergan tennareiden ja tummansini-valkoraitaisen paidan kanssa), sekä Jo Malonen Grapefruit.

Tämä riemulta tuoksuva mamma käynnistelee nyt koneita alkavaan työviikkoon. Mitä näitä nyt kotiäidillä on? Tiskikoneita, pesukoneita, kahvikoneita…

Toivotan sinullekin harvinaisen aurinkoista ja onnentunteen täyteistä viikkoa!

Lattemamma

p.s. ” Kuvausrekvisiittana” iltalaukku Bottega Veneta, korkokengät Louboutin ja silkkimekko Balenciaga. Otan yleensä matkoille mukaan suosikki asusteet. Perus mustat korkkarit ja musta iltalaukku pikkumustan kera ovat helpot reissussa. Ne sopivat lähes illalliselle kuin illalliselle hyvin jos ei halua olla yli tai alipukeutunut. Tuo Balenciagan mekko ei kuulu matkavarustukseeni koska on melko juhlava ja runsas (tilaa vievä), mutta loi huomattavasti kauniimman kuvaustaustan upeasti tehtyine “röyhelöineen” kuin perus kotelomekko joka minulla oikeasti oli mukana matkassa. Käytän muuten mustaa harvoin muulloin kuin iltavaatetuksessa, tummansininen on minun luottovärini.

10 COMMENTS
|
22,722 VIEWS
|
Partager sur Facebook
10 comments on “ Pulp „
Lumo, on March 11, 2013

DKNY on raikas ja ikisuosikkini, siitä pitävät muutkin ihollani ja saan usein positiivia kommentteja tuoksusta. Toinen vanha suosikkini on YSL:n kirpeän makea Baby Doll, jota ei enää monesta paikasta saa. Löysin sitä kuiténkin englantilaisesta nettikaupasta ja laitan tilauksen pian vetämään.

Sofia, on March 11, 2013

Lumo, muistan Baby Dollin hyvinkin, minullakin on ollut sitä joskus kun se lanseerattiin (kirjoitin sinä vuonna ylioppilaaksi). Brändäys iski silloin minuun hyvin, tuoksu on hurmaava, myöskin sellainen riemukas, elämäniloinen tuoksu. Sisältää muuten samoja tuoksuaineita kuin tuo Pulp.

Maria, on March 11, 2013

Hei..tervetuloa takas kotiin <3
Tuoksut vaan kuuluu päivään jokaiseen… mun mies kysyykin että mitä teet nin monella tuoksulla ku et voi käyttää kerralla kuin yhtä. Niin.. kun en tiedä vielä edellisenä iltana miltä seuraava päivä tuoksuu…(päätän aina vasta aamulla "fiiliksen" mukaan)mut suokkareita on tuon Parman samaa sarjaa Fico (niin kesä tuoksu ja sain 150ml just ystävätä Moskovasta lähetettynä..) ja Chanel Coco Mademoiselle tuoksu, siitä arkena riittää joskus jopa vaan se kosteuttava vartaloemulsio (suihke) ja välillä sit tuhdimpaa versiota.. ja sit muut tuoksut..
Tuore aamukaffeen tuoksu (pavut juuri jauhettu), Vauvan tuoksu, aurinko ja kuuma hiekka…monta monta ihanuutta.
-Maria

Sofia, on March 11, 2013

Kiitos Maria! Ihanaa tuoksuvaa viikkoa sinulle!

Jonna, on March 11, 2013

Hei Sofia! Kiitos jälleen kerran ihanasta jutustasi! Nautiskelin siitä lattekahvia (mitäpä muutakaan) siemaillen nuorimmaisen ollessa päikkäreillä. Vähän jäi hampaankoloon että mitä löysit tytöillesi…?

Sofia, on March 11, 2013

Jonna,
😀 Pikkujuttuja ostin vain, ehkäpä kuvaan nekin tällä viikolla vielä… Mutta siis yhdelle Corolle nukelle vaihtovaatteet, yhdet kesäkengät, vähän hiuspinnejä ja sen sellaista.

Laura, on March 11, 2013

Pienen vauvan äitinä lisätyt tuoksut lähinnä ällöttävät. EarthMamaAngelBaby-voide riittää suihkun jälkeen. Lempparituoksuni Versacen Bright Chrystal saa pilaantua kaapissa…

Sofia, on March 11, 2013

Laura, niin muuten ällötti minuakin. Jotenkin tuntui, että haluaa vauvan haistavan vain oman äidin tuoksun. Kaipa se on luonnollista kun ei halua muitakaan voimakkaita tuoksuja pikkuisen ympärille ja maitoahan ne nuuhkiikin äideistä. 🙂 Ja itse haistaa paremmin tuon maailman suloisimman pikkuvauvan tuoksun. Mihinköhän sekin katoaa…
Lattemamma

At Jacobas, on March 12, 2013

Toi Pulp on aivan ihana! Kun olin viime kerralla Tukholmassa kävin tutustumassa noihin Byredo tuoksuihin, en silloin pystynyt päättämään mikä niistä oli se paras mutta Pulp oli yksi suosikki. Nyt jälkeenpäin olen harmitellut etten silloin ostanut, mutta nyt on hyvä syy lähteä pian Tukholmaan uudestaan 😉

Sofia, on March 13, 2013

At Jacobas, muakin jää aina joku juttu harmittamaan mikä jää ostamatta. Uutta reissua suunnitellessa ;)…