Mar
8

Borta bra…

by Sofia   -   in Random

Onpas kiva viikko takana ja viikonloppu tuo myös tullessaan jotain ihanaa. Tällä viikolla on tehty lumienkeleitä, laulettu muskarissa ja kotona, leikitty nukeilla ja kakuilla moneen kertaan, sekä käyty ilman lapsia elokuvissa. Koskas viimeksi kävitte tuplatreffeillä ystävien kanssa, vaikka rennosti syömässä ja leffassa? Minulla tulee niistä aina ihanasti lukioaika mieleen, suosittelen! ( Suosittelen myös Tarantinon Django Unchained elokuvaa, vaikka se olikin paikotellen niin raaka, että jouduin piiloutumaan mr. Latten kainaloon)

Nyt on lapsille ja miehelle annettu suukot ja suunnattu lentokentälle. Viikonloppu Tukholmassa ihanien tyttökavereiden kanssa odottaa. Parhainta Tukholmassa on tietenkin yksi rakkaimmista ystävistäni joka asuu siellä. Hänen kanssaan aion kulkea kainaloittain kuulemma jo kuivia katuja ( hei siellä on jo menty Converseissa). Vähän shoppailua, käveleskelyä, ehkäpä hiukan kulttuuria, erinomaisia ravintoloita ja aivan ehdotomasti aion juoda jonkun hyvän cocktailin.

Hauskaa viikonloppua!

Lattemamma

p.s. Tällä viikolla maanantaina katseltiin kuvia viime viikonlopusta, tiistaina jaoin kauniin ja helpon vaahtokarkkiohjeen, keskiviikkona vierailimme Tiheikön väen luona ja eilen kerroin kahvihetkestäni.

p.p.s. tässä vielä lastenvaatepostauksia toivoneille kuvia neiti Purkasta kauppareissulla, Hattarasta minun vanhassa mekossani “dagis” päivän jälkeen ja muutama “perinteinen” kotiasu kuva siivittämään teidät viikonloppu tunnelmiin…

 

Purkan lakki ja tumput on teetetty turkkurilla, takki Zara, farkut Donaldson, kengät Pépé. Kaulaliina on miesten kashmirhuivi. Miesten huivit ovat usein kapeampia ja lyhyempiä kuin naisten, joten ne sopivat hyvin lapsille isoiksi, paksuiksi huiveiksi. Pehmolammas Doudou.

Viimeinen kuva on isovanhemmille tehty hyvän viikonlopun toivotuskortti, ensin klik ja sitten uudestaan klik niin näet sen paremmin.

 

 

Minun vanha villakangasmekko Vanilja, sukkahousut Tartine & Chocolat, pupu Maileg.

Perus kotiasu. Saatan olla ehkä keskivertoa tarkempi siitä miten puen lapset kodin ulkopuolella, mutta kotona saa mielikuvituksen antaa lentää ja kannustankin siihen! (saa sitä mielikuvitusta käyttää muuallakin, mutta ei aina prinsessamekossa)

Tässä kuvassa näkyy vähän meidän huoneratkaisuakin. Oikealla näkyy tyttöjen huoneen tuplaovet olohuoneeseen. Toinen ovi johtaa minun ja tyttöjen kylpyhuoneeseen jonka läpi pääsee kulkemaan keittiöön. Lupaan laittaa pian lisää juttua myös meidän kodista!

Mitäs ne tytöt siinä kuiskuttelee ja puuhastelee? Jaahas, liimailee timanttitarroja oveensa.

” Jos mä ihan tosi nopeesti laitan tän tähän niin mamma ei kyl varmastikaan huomaa mitään…”

 

6 COMMENTS
|
9,852 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Borta bra… „
Jussi, on March 8, 2013

Täällä jo odotellaan <3

Sofia, on March 11, 2013

Jussi, <3.

Paola, on March 8, 2013

Meillä on toi sama mekko:-)Ihanaa viikonloppua!

Sofia, on March 11, 2013

Paola, jostain syystä Charlie rakastaa tota mekkoa…

Maria, on March 8, 2013

Ihanaa ja aurinkoista naistenpäivää ihaNaiselle ja viikonloppua <3
-Maria

Sofia, on March 11, 2013

Kiitos Maria <3

Leave a comment
name
email
url
message
Pulp »