Party planning

Party favors

Juhlista on kiva antaa mukaan pieni kiitos ja muisto. Party favorsit ovat kivoja lasten lisäksi myös aikuisilla. Tällä kertaa kiitokseksi pääsi juhlan hunajaisen teeman mukainen huulirasva. Burt´s Bees on luonnonmukainen sarja ja sitä myy Suomessa ainakin Stockmann. Lisäksi pussukkaan pakattiin vähän makeisia ja helmiäispurkkapallot. Mielestäni ajatus on tässä tärkein, lahjan ei tarvitse olla erityisen arvokas. Olen huono lähettämään kaikille juhlissa käyneille erikseen kiitoskortteja joten kiitän näin lähtiessä saapumisesta ja kivasta lahjasta jonka vieras on tuonut. Laitan sitten yleensä vaan tekstiviestin perään, jos muistan…

The party favors included a Burt´s Bees honey lip balm and some candy. I like the idea that the favor is somehow tied to the parties theme and is either edible or useful. Favors are a good way to thank guests for coming and with these I try to avoid sending a thank you note to everyone afterwards.

Lattemamma

p.s. Punavalkoraitaiset paperipussukat Happy Monday, Masking teippi Pino, sellofaanipussukat Heinon tukku, kiitoskortit isoveljen tekemät, helmiäis purkkapallo Dylan´s Candy Bar,  namuset lähikaupasta, Burt´s Bees huulirasva Whole Foods.

6 Comments

 • Jenni

  Ihanat lahjat ja todellakin pieni muisto on saatuna suurta!! 🙂 Ja tosi kauniit nuo kortit!!! Heti jo kurkin että mistähän ne on hankittu, mutta ovatkin itse tekemät! Vau! 🙂

 • Maria

  Kiitos ihanasta blogista, tätä on ilo lukea!

  Postaustoivekin olisi:) Olen ennen asunut Helsingin keskustassa, samoilla nurkilla kuin tekin:) viimeiset kymmenen vuotta on kuitenkin vietetty ulkomailla, lapsetkin ovat ulkomailla syntyneet (3v, 4v ja uusi alkuvaiheessa oleva raskaus). Nyt on kuitenkin muutto Suomeen takaisin ajankohtainen ja uuden kodin metsästys on alkanut. Toivoisin sinulta juttua lasten kanssa keskustassa asumisesta sillä itse olen ihan pihalla helsingin menosta oltuani poissa niin kauan. Toivin siis plussia ja miinuksia omista tunteistasi kaupunkiasumisesta ellei aihe tunnu liian henkilökohtaiselta? Perheelliset ystäväni asuvat suurin osa tyytyväisinä Espoo-Kauniainen-Kirkkonummi akselilla:)
  Eniten minua askarruttaa kerrostalo elämä, ulkoilu, paikasta toiseen liikkuminen yms.
  Mainittakoon vielä että tällä hetkellä asumme Dubaissa in a gated community omakotitalossa ja suomessa varmaankin päädymme joko kantakaupunkiin kerrostaloon tai sitten suuntaamme luultavasti Espoon Westendiin lyhyen keskustamatkan takia. Keskusta koukuttaa kahviloiden, puistojen yms, takia, Espoo taas suuremman asunnon ja oman pihan takia:) Vaikeita juttuja!

  Huhhu, tulipas pitkä kommentti:)

  • Sofia

   Kiitos Maria ja laitan postaustoiveesi korvan taakse. Katsotaan jos saisin jossain vaiheessa toteutettua. Itse olen kyllä tykännyt kovasti asua Helsingin keskustassa lasten kanssa, mutta ymmärrän hyvin niitä jotka haluavat oman pihan ja rauhaisat kävelytiet. Meille valinta on ollut helppo koska työ- ja tukiverkko on lähellä. Ja tervetuloa takaisin Suomeen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.