Nov
15

Hempeää viikonloppua

by Sofia   -   in Random

Tulin tänään vaan toivottamaan teille ihanaa, hempeää, kaunista, suloista ja kaikin puolin rentouttavaa viikonloppua ! Onko teillä jotain kivoja suunnitelmia? Me aiomme varmaankin vaan mennä sinne minne tuuli kuljettaa. Suunnitelmissani on myös nukkua ainakin yhtenä aamuna pitkään ja tehdä jotain herkullista aamupalaa jota voi nauttia pyjama päällä lähempänä puolta päivää. Sunnuntaina tuuli kuljettaa meidät myös yhden suloisen pikkutytön syntymäpäiville ja luulen löytäneeni hänelle juuri sopivan lahjan.

Just wishing you a lovely weekend!  

Lattemamma

p.s. Kuvissa tytöt tanssivat sen baletti cd´n tahdissa, silkkinauhat käsissään. Tyttöjen vaaleanpunaiset nahkatossut ovat minun vanhat. Tuntuu, että meillä on aina joku tanssimassa. Se on ihanaa !

6 COMMENTS
|
7,008 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Hempeää viikonloppua „
Ansku, on November 15, 2013

Ihanat kuvat saivat hymyn huulille <3 Vaniljakahvia ja lattemamma-blogi -tästä on hyvä aloittaa päivä 🙂 Viikonloppu menee töissä, mutta en anna sen pilata hyvää tunnelmaa, vaan nautin niistä pienistä hetkistä, jotka kotona olen töiden ohella. Ihanaa viikonloppua teille!

Sofia, on November 15, 2013

Kiitos ihana Ansku <3 ja kivaa työviikonloppua!

Stockholmsmamma, on November 15, 2013

Hei Sofia!
Minullakin on 2 pientä balettiprinsessaa kotona ja kaipaisinkin vinkkejä kivoista balettikirjoista, saa mielellään olla cd levy mukana…!!
Kiitollinen kaikista vinkeistä!!!
Ihanaa viikonloppua sinnekin!

Sofia, on November 15, 2013

Moikka Stockholmsmamma. Meidän baletti cd löytyi Oooperatalon alakerran putiikista, mutta merkki on My first Ballet Album (Naxos). Meillä taitaakin olla vaan noita balettiaiheisia lastenkirjoja joissa siis jokin satu, mutta ei oikeita balettiliikkeitä tai musiikkeja mukana. Sissi joskus kommentoi, että oli löytänyt kivan kirjan jossa oli cd mukana. Itsekin odottelen mielenkiinnolla kenen se oli, kuulosti kivalta! Ihanaa viikonloppua!!!

Johanna, on November 15, 2013

Leppoisaa viikonloppua teille! Minä pääsen huomenna osallistumaan sylikummina ihanan pienen tytön ristiäisiin. Ja tänään kuski toi 110 muuttolaatikkoa, niihin liittyen vois jotain pientä puuhaa olla tarjolla…

Sofia, on November 16, 2013

Ihania ristiäisiä Johanna! Ja onnea kummiudesta, se on aina yhtä suuri kunnianosoitus mielestäni. Ja tsemppiä pakkauspuuhiin!

Leave a comment
name
email
url
message