Nov
21

Vauhtia peliin!

by Sofia   -   in Shopping

Tänään ei söpöstellä vaan pistetään vähän vauhtia peliin! Näissä sporttisissa ja värikkäissä jutuissa olisi ainesta pukinkonttiin perheen ilopillerille…

Today is all about speed and color! I love these sporty, rainbow colored things ( all from the web shop Alex and Alexa, link at the end of this post and at each picture). My favorites are the roller skates from the first photo. I´m actually considering an order even though my girls are way too small to roller skate. I can definitely see Little miss Bubble Gum in her pigtails gathering speed on those things. They are so 80´s and remind me of the Care Bears for some reason. Remember the Care Bear cartoons? Cuteness overload!

Aivan erityisesti olen ihastunut noihin ensimmäisen kuvan rullaluistimiin. Jotenkin voisin kuvitella saparopäisen pikkutytön viilettämään niissä (ne tuovat myös mieleeni Halinallet). Vauhtia ja väriä päivääsi!

Lattemamma

Kaikki kuvat lainattu Alex and Alexan nettikaupasta, linkistä pääsee suoraan alkuperäiseen lähteeseen.

0 COMMENTS
|
11,162 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message