Nov
22

Tällä hetkellä onnelliseksi tekee…

by Sofia   -   in Random

Postilaatikosta tipahtanut Gloria Ruoka & Viini. Jouluinen numero oli mielestäni ihanan tunnelmallinen… ja pitkästä aikaa löytyi monta reseptiä joita tekee mieli kokeilla.

Hattaran tulevien synttärijuhlien suunnittelu. Onko mikään niin ihanaa kuin luoda vähän taikaa pienen tytön elämään?

Bobbi Brown! Kyllä, vihdoinkin yhtä lemppari meikkimerkeistäni saa Stockalta. Olen kantanut 8(!) vuotta suosikki meikkivoidettani maailmalta aina matkojen yhteydessä ja joskus olen tainnut nakittaa ystäviänikin meikkiostoksille puolestani. Omasta puolestani voisin siis sano, että oli jo aikakin. Ehkäpä kohta Narskin tulee tänne (ja Laura Mercier ja…)

Michael Bublé… en voi sille mitään, mutta jouluodotus on mielestäni joulussa ihan parasta. Joulukuun alusta on kuitenkin jouluun vain “vaivaiset” 24 päivää, joten on ihan ok kuunnella vähän joululauluja jo marraskuussakin (ja juoda glögiä). Eikö olekin? Michael Bubléen joululevy on soinut jo pariin kertaan tunnelmanluojana. Brittiläisen ystäväni mielestä hänen äänensä on ärsyttävän nariseva ( Marmy Bubble, siksi ystäväni häntä kutsuu), mielestäni se on ihana. Ihana. Onneksi liput konserttiin on varattu isolle tyttöporukalle!

Uusi käsilaukku. Tämä klassisen kaunis laukku on ollut toivelistallani jo hetken aikaa. Kävin sovittelemassa sitä jo käsivarrelleni New Yorkissa, mutta juuri oikeaa väriä ei silloin ollut. Onneksi se tuli vanhempiani vastaan Hampurissa. Christmas came early this year!

Hattara näki kun kiinnitin tämän ballerina silkkihuivin laukkuuni ja kysyi jos saisi joskus käyttää sitä. Sovimme, että hän saa laittaa sen kaulaansa kun menemme katsomaan Lumikuningatarta oopperaan.

My little bits of happy this week. A new issue of a Finnish cooking and wine magazine that was very inspirational. Planning my bigger  baby girls 4th birthday party. I love creating a little magic in their lives. Bobbi Brown, or actually the fact that it´s now (finally) available in Helsinki. Michael Bublé´s Christmas album. I love the preparation for xmas, the anticipation, listening to some Christmas music and I love his voice. Lucky me, I get to go to his concert in February with my girlfriends! And my new tote makes me very happy too! A bit of pink again tomorrow. Now I wish you all a fantastic weekend!

Aivan ihanaa viikonloppua jokaiselle! Huomenna ripaus pinkkiä!

Lattemamma

p.s. Kuvista alkaa taas erottumaan hämärän luomat haasteet tällaiselle amatöörikuvaajalle, koittakaahan kestää!

6 COMMENTS
|
9,051 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Tällä hetkellä onnelliseksi tekee… „
rita, on November 22, 2013

mulla on myös toi michael bubblen joululevy se on kyllä ihana ja frank sinatran joululaulut on myös yks mitä on ihana kuunneella 🙂 Ja aivan ihana laukku!

Irina, on November 22, 2013

Hei, on enemmänkin kuin ok kuunnella joululevyjä jo nyt 🙂 Minun suosikkini on Old Blue Eyes <3 Miten ihanalta Sinatran joululaulut kuulostavatkaan vinyylilevyltä! Pikkuserkkujeni äiti soittaa aina levysoittimelta. Nuorena aivan rakastuin: mikä on tämä ihana miesääni ja nämä kauniit laulut! Itse tyydyn soittamaan niitä cd:ltä. Ei ole parempaa joulufiiliksen tuojaa.
Aivan ihana ja klassinen laukku, mikä mahtava joululahja.
Nytkö Bobbi Brown on Stockalla? Voi kääk, on mennyt täysin ohi. Se on myös yksi minunkin suosikeistani 🙂
Ja pikkuvinkki: Stockalla on kaikki lasten kengät, vaatteet ja lelut -20% sunnuntaihin asti.
"…joulupukki matkaan jo käy…" 😉

Marja, on November 22, 2013

Hei! Viikko sitten vietettiin ystävättäreni kanssa ‘ husmor-ferie’:tä Helsingissä ja pakolinen pysähdys oli BB:n osastolla. Ihana palvelu ja uutena tuttavuutena oli huulirasva! “Kaikki” merkit kokeilleena olen aivan myyty! Ja ei ne ostokset siihen jääneet… Odotan innolla syntymäpäivä-juttua. Täällä nuorimmainen täyttää 8v ja ” aikuisten juhlaan ” vinkkejä kaivattaisiin. Ihanaa joulunodotusta:)

Ansku, on November 22, 2013

Ihana laukku!! *huokaus sille* 🙂 Rentouttavaa viikonloppua!

Jatta, on November 22, 2013

Parasta joulunodotuksessa on juuri marras-joulukuun vaihde, kun ympärillä on jo joulun tunnelmaa eikä kiire paina päälle…saa fiilistellä ihan rauhassa :). Tänä viikonloppuna ohjelmassa tyttären myöhästyneet 10-vuotis synttärit ja joulukorttien kirjoittelua joulujazzin taustalla soidessa :).
Bobbi Brown on ihan ykkönen! Aikaisemmin olen käyttänyt Everything Mascaraa, mutta nyt löytyi BB:ltä ihan huippu eli Smokey Eye Mascara. Olen ihan koukussa tuohon, kannattaa kokeilla!
Sama laukku löytyy täältäkin, mutta tummanharmaana ja on niin käytännöllinen kaikkine taskuineen ja erityisen hyväksi tekevät nuo vetoketjut…pysyy pikkutavarat hyvin tallessa :).
Ripaus kanelin tuoksua sinunkin viikonloppuusi!

Susanna, on November 22, 2013

Laukku on ihana! Mustana ja hiukan suurempana versiona ollut käytössäni jo 4 vuotta ja olen pitkään harkinnut pienemmän ja ruskean/ beigen sävyisen hankkimista. Joten älä ihmettele, jos näkyy käsivarrellani, kun taas törmäämme toisiimme – meillä kun tuntuu olevan samantyyppiset päivittäiset kulkureitit ja askelmerkit ;). Uusi joululevy myös hakusessa, joten ehkäpä testaan tuota Michael Bubleta! Nimim. Hankin kaikki loputkin joulukoristeet tänään ja erityisen ilahtuneeksi minut teki White on Whiten hurmaava tarjonta!

Leave a comment
name
email
url
message